Friedman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/06/12/yilana_benzeyen_biber Şanlıurfa'da, bir vatandaşın pazardan satın aldığı biberlerden birisi yılana benzerliği ile şaşırttı. Biber adeta yılanın gövdesini, başını ve dilini andırıyor. Oto Elektrik ustası olan Mustafa Doğan, işyerinde yemek yapmak için pazardan 1 kilogram biber satın aldı. Poşetten biberleri çıkarıp yıkayan Doğan, bir adet biberin yılana benzediğini gördü. İşyerine komşularını çağıran Doğan, elindeki biberi onlara gösterdi. Doğan'ın işyeri komşuları ise yılana benzeyen biber hakkında farklı yorumlar ortaya attı. Kimileri biberi bir ejderhaya, kimi kobra yılanına kimileri de kertenkeleye benzetti. Oto Elektrikçi ustası Mustafa Doğan, biberi gördüğünde yılana benzerliğiyle çok şaşırdığını belirterek, "Dükkanda yemek yapmak için biber aldım. Sonra biberi yıkamaya başladım ve biberler içinde bu biber dikkatimi çekti. Sonra biberi inceledim ve yılanın ağzı, dili gövdesini andırıyordu. Allah'ın bir hikmeti olarak değerlendiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 allahın işine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 asdasdas lan bende bişi sandım. bildiğin meme yapmış biber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 allah demiş mi biber? demediyse sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 70 milyon insanın olduğu ülkede bu mu çıkıyor haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bu yani 70 milyon insanın yaptığı bisürü şeyin en enteresan olanı bu yılana benziyen biber yılana benzemiyor bile somun anahtarına benziyor gayet. benim de bacağımda kıl dönmüştü tuttum çıkardım bildiğin saat yayı şeklindeydi keşke atmasaymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 habere bak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yılana benzer bişey bende de var, gelip haberini yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 aquila said: yılana benzer bişey bende de var, gelip haberini yapabilirler. marul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Bone said: aquila said: yılana benzer bişey bende de var, gelip haberini yapabilirler. marul? seviye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hah mesela bu haberin haberi yapılır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 acıtır bence bu biber. dilleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 http://img37.imageshack.us/img37/6228/yabangulu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 benzetemeyen tek insan benmiyim peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 evet. ben bir kobra gördüm orda adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben niye göremiyorum zorladımda kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Ben dinazora benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bense sadece gelişimi tamamlanamamış yada hormon mağduru şekli bozuk bir biber görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sen de haklisin. ama o yalnizca biber degil, allahin bir hikmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 dünkü gibi derinleştiniz(çoğul olarak değil saygımdan) yine vanilye abla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 o yılan değil resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 mustafa doğan fitbolculuktan sonra oto elentrinkçiliğe geçmiş sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 futbolcumuymuş eskiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Kimileri biberi bir ejderhaya, kimi kobra yılanına kimileri de kertenkeleye benzetti. olduuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar