Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Stuttgart'ın 11'inden alınan adamın bu kadar formsuz olması gerçekten çok ilginç birşey ya,

youtube'da falan attığı gollere , yaptığı asisteler bakıyorum, boş bi futbolcu olmadığı belli, haber muhtemelen yanlı ve abartılıdır.
Mesaj tarihi:
Ooooooooo beşiktaşım fail beşiktaşım fail beşiktaşım fail.

Bence bu yıl bu takım fena patlayacak geçen maçın ilk 45 dk sına baktım üzüldüm. 2003 yılındaki beşiktaşı özlüyorum.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

DarKRideR said:

Stuttgart'ın 11'inden alınan adamın bu kadar formsuz olması gerçekten çok ilginç birşey ya,

youtube'da falan attığı gollere , yaptığı asisteler bakıyorum, boş bi futbolcu olmadığı belli, haber muhtemelen yanlı ve abartılıdır.

Youtube'a bakarsak Sabri de boş futbolcu değil :D
Mesaj tarihi:
hilberti küstürdüler normaldir yani

adamın açıklaması vardı daha yeni transfer oldugu halde belirtsizlikler canımı sıkıyor motive olamıyorum diye
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Yattara'nın videolarına bir bak istersen,mundar etmişti deli iboyu:)....

yattara'nın mundar etmediği varsa onu söyle. Normal standartlardaki hiç bi oyuncu geçemiyor genelde ibo'yu. yattara gibi olursan anca. dünyada kaç tane yattara var?
Mesaj tarihi:
bir insan hem hızlı hem beceriksiz olunca kendini başka şekilde geliştiriyor tabi

ben hayatımda ibo kadar böcek gibi diğeer futbolculara yapısıp çekiştirip sonra utanmadan kendini yere atan adam görmedim
  • Yeni Oluştur...