Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 işte adamın CV'si iyi diye beleşe kapmak istediler o yüzden alelacele düşünmeden aldılar tahminen de elde patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 karşısındaki deli ibo, kolay değil geçmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Denizli aldırdı bu adamı. Tam onun oyun stiline uygun mücadeleci ama teknik kısıtlı bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 DarKRideR said: Stuttgart'ın 11'inden alınan adamın bu kadar formsuz olması gerçekten çok ilginç birşey ya, youtube'da falan attığı gollere , yaptığı asisteler bakıyorum, boş bi futbolcu olmadığı belli, haber muhtemelen yanlı ve abartılıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ooooooooo beşiktaşım fail beşiktaşım fail beşiktaşım fail. Bence bu yıl bu takım fena patlayacak geçen maçın ilk 45 dk sına baktım üzüldüm. 2003 yılındaki beşiktaşı özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 aktiftablet said: DarKRideR said: Stuttgart'ın 11'inden alınan adamın bu kadar formsuz olması gerçekten çok ilginç birşey ya, youtube'da falan attığı gollere , yaptığı asisteler bakıyorum, boş bi futbolcu olmadığı belli, haber muhtemelen yanlı ve abartılıdır. Youtube'a bakarsak Sabri de boş futbolcu değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 UniRoss said: Youtube'a bakarsak Sabri de boş futbolcu değil :D aralardan iyiyleri secmek zor oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sabrinin vucut çalımı yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 1903'te başkanın konuşması var Robinho ile ilgili, geliyor sanırım, heyecanlandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Borsada yayınlanmadan hiçbir habere inanmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Robinho'ya inanmayın zaten bi zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bu arada hilbert tartışması için şu sorum olacak. Deli İbo'yu Türkiye'de geçebilen kaç oyuncu var ki de hilbert geçemiyor diye haber yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hilberti küstürdüler normaldir yani adamın açıklaması vardı daha yeni transfer oldugu halde belirtsizlikler canımı sıkıyor motive olamıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Yattara'nın videolarına bir bak istersen,mundar etmişti deli iboyu:).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 rüyası bile güzel robinhonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Sotto said: Yattara'nın videolarına bir bak istersen,mundar etmişti deli iboyu:).... yattara'nın mundar etmediği varsa onu söyle. Normal standartlardaki hiç bi oyuncu geçemiyor genelde ibo'yu. yattara gibi olursan anca. dünyada kaç tane yattara var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Epey bi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 İbo'yu küçümsemeyin, dalga geçer gibi adam geçen Keita bile dirsek takviyesiyle geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Keita baya dalga geçer gibi geçmişti maç boyunca ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bir insan hem hızlı hem beceriksiz olunca kendini başka şekilde geliştiriyor tabi ben hayatımda ibo kadar böcek gibi diğeer futbolculara yapısıp çekiştirip sonra utanmadan kendini yere atan adam görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 deli ibo adamı silkeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi adam direk diyor ben orta açabilsem realde barcada oynarım diye büyük kaptanım benim büyük delim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Deli İbo'nun bu ortası yönetir ama http://www.youtube.com/watch?v=luCeRf3lyGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Hafif dalgayla karışık söylemiştim zaten,elbette Yattara farklı bir oyuncu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Masquerade said: Deli İbo'nun bu ortası yönetir ama http://www.youtube.com/watch?v=luCeRf3lyGE Ne vurmuş arkadaş ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar