Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forlani alirsak, onu yedekte oturtacak bir direktor de almamiz lazim.sdf

bobonun da artik bittigini du$unursek, 4 yillik anla$ma yapmak pek anlamli degil. salabiliriz rahatlikla.
Mesaj tarihi:
yalnız şimdi ne yapıyor bilmiyorum da en son 9 maçta 5 golü mü ne vardı Tabata'nın gittiği takımda asdfdsa

Adam orada Antep'teki olayına geri döndü resmen, 4 milyona şaşırmıyorum o yüzden
Mesaj tarihi:
yeni hoca gelirse benim en büyük korkum zaten,tabata ve nobre'yi aha birde kendi gözümle görim olayı.holosko ve nihat var onlara hiç girmiyorum.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

Hala forvet peşindeyse yönetim ne diyeyim. Sensible'daki gibi 10 forvetle çıkarız maça

yoksa sen maldiniyi forvete koymayanlardan misin?
Mesaj tarihi:
Yemişiz yine cezayı =P

BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 20.03.2011 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - KAYSERİSPOR Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerisinde 4. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Mesaj tarihi:
Bizim klübün hukukçusu güya kupa maçını kapsamaz bu lig maçını oynarız diyor ama bellide olmaz, fenerasyon bu nede olsa =)

(9) Bu maddede anılan fiiller yönünden lig ve kupa müsabakaları ayrı kategoride kabul edilir.
  • Yeni Oluştur...