Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 forlani alirsak, onu yedekte oturtacak bir direktor de almamiz lazim.sdf bobonun da artik bittigini du$unursek, 4 yillik anla$ma yapmak pek anlamli degil. salabiliriz rahatlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 robinho geliyormuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ümraniye'de ikea'nın ordaki gloria jeans'de geçen Nihat Kahveci, Erhan Güven ve Rıdvan Şimşek'i gördüm (Rıdvan'dan emin değilim ama sanırım oydu). Nihat yağsız sütten latte içti :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Eminim herkes Nihat'ın ne içtiğini merak ediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 gene başladık,duyumcular! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Hala forvet peşindeyse yönetim ne diyeyim. Sensible'daki gibi 10 forvetle çıkarız maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bobo gidici almeida reale heran uçabilir.. nihat ve nobre ile olcak iş değil bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 almeida'nın gerçekten real'e gideceğine inanan insanlar var mı ya? hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 nobre belkide nihat hiç bir yere uçmaz.emekli olana kadar kalır artık beşiktaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Wishmaster said: Eminim herkes Nihat'ın ne içtiğini merak ediyordur. MANYAK LAF!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Gazetelerde Tabata satılıyor diye haber çıkmış =P keşke nerede ya, ben 1 milyon bile çıkmaz diyordum ama 4 milyon vereceklermiş güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yalnız şimdi ne yapıyor bilmiyorum da en son 9 maçta 5 golü mü ne vardı Tabata'nın gittiği takımda asdfdsa Adam orada Antep'teki olayına geri döndü resmen, 4 milyona şaşırmıyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 aman satsınlarda, şimdi oha adam 5 gol attı diye geri çağırırlar felan mazallah, ders de almıyoruz. Bir daha bu adama 4 milyon verecek keriz bulamayız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 abi varya beşiktaş resmen parasıyla rezil oluyor ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yeni hoca gelirse benim en büyük korkum zaten,tabata ve nobre'yi aha birde kendi gözümle görim olayı.holosko ve nihat var onlara hiç girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Fotomaç'ın haberine göre Beşiktaş Bobo ile anlaştı, Fanatik'e göre Bobo Marsilya ile anlaştı. Spor basınımız mütiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bobo Rusya'ya gider ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Sabah radyoda söylüyordu, Nihat`a güle güle, Nobre`ye de yıllık parasını indirim teklifleri yapılacakmış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Türklerle uğraşacaklarına yabancıları kakalayacak yer bulsunlar bence öncelikli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 BiTcH_oFBaT said: Hala forvet peşindeyse yönetim ne diyeyim. Sensible'daki gibi 10 forvetle çıkarız maça yoksa sen maldiniyi forvete koymayanlardan misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ben Nesta'yı orta saha oynatanlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Marcel Desailly + Roberto Carlos forvet ikilisi ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Yemişiz yine cezayı =P BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 20.03.2011 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - KAYSERİSPOR Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerisinde 4. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 kupa maçı seyircizi oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Bizim klübün hukukçusu güya kupa maçını kapsamaz bu lig maçını oynarız diyor ama bellide olmaz, fenerasyon bu nede olsa =) (9) Bu maddede anılan fiiller yönünden lig ve kupa müsabakaları ayrı kategoride kabul edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar