cemad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 tabata para birimi oldu zaten :) yakında $ € yerine 0.92 tabataya q7yi aldık 0.5 tabataya a oyuncusunda teklifte bulunduk filan dicez :) biz burda kafayı yiyoruz harcanan paralara ama demirören hobi niyetine harcıyor. kulübün hisselerini filan bi şekilde alır ilerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 aynen ya arbeloa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 burdaki bi çok arkadaş bonservisinin parasını veren oyuncuyu alır zannediyo heralde . oyuncu istemezse gelmiyo zorla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 cemad said: Holy said: Ha o parayı da peşin para sayıyorlardı zaten demirören'in eline. offf ki ne of. tamam moilin çoğunluğunun demirörene ait olduğunu bilmek zorunda değilsin ama konu hakkında birşey bilmiyorsan gelip millete laf sokmaya çalışmayın. milleti komik sanarken ne kadar komik kaldığınızın farkında değilsiniz.sponsorluk paralarının nakit olarak tek seferde kulübun kasasına girmediğini vurguladım orada, sen nasıl ve nerden anladın bilemiyorum ama. RRa said: benim gördüğüm forumun komiği sensinKazma Puyol. Kazım > Puyol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 helal çok komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hoşgeldin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ya inter sneijder'i 15'e almış olabilirde örnek başarısız olmuş. Onu demek istedim ben. Adam sezon içinde bedava oynamıyor ki o takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 @Llama bu kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 adana spordan ersan.. gs istiyormuş biz kiralamışız beleşe :) bi seneliğine seneyede sözleşmesi bitiyor satış opsiyonu bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Milliyet'in haberine göre; Guti Cumartesi geliyormuş. Holosko ankaragücüne kiralık, tello ise bonservisi ile gidecekmiş. Ferrari için Lazio ile görüşüyor diyor. Raul ve Robinho'dan haber bekliyor diyor. Robinho konusunda umaırm iyi şeylerde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abi şu forumda o kadar lafı döndü sırta mehmetçik reklamı iyi paraya sponsor bulunamadığından konuldu diye, hakkaten de doğruymuş ha. Parayı bulduğu gibi beşiktaş yapıştırıvermiş m-oil i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 beşiktaş her zaman sırt için reklam bulurdu, olay o değilde berbat bir sezon açılışı olacağı belliydi, yönetim hataları vs. derken adamlar göz boyamak için böyle birşey yaptılar. Hele yine şampiyonluk vs. gelseydi oluşacak havayı bir düşünün tutmadı, transfer gerekti reklam aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 guti gelir beşiktaşa robinho ve raul yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 robinho milana gidiyor büyük ihtimal, raul da yalan olcak gibi zaten umarım guti de sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Raul çoktan yalan oldu ki? Karısı veto etti Türkiye'yi, ABD'de oynayacağım diye demeci bile var. Robinho da tabii pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Raul ihtimali varda robinho bencede zor, o kadar parayı bayılamayız. Raul'un karısı istemiyor vs gibi haberleri klasik basın palavrası olarak görüyorum ben. 3-4 tane yabancı gönderince illa forvet almak için bir çalışma olacak ha bu Raul'da olabilir başka biriside. Basının dediklerine değil borsada yazana bakıyorum artık =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bobo nobre nihat var raul gereksiz olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ümit karan gelcek onun yerine yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ümit Karan da nerden çıktı ééééé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yazıyordu geçen gazetelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sevmezdim zaten evet ciger kedi budur yanii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Abi robinho hayal ama bir gerçekleşse ah be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 başka bi topakdami yazmıştım unuttum şirketteki habercileri devamlı sıkıştırıyorum 25 temmuzda netleşecek diyorlar Raul konusu beş gün kaldı merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Raul'un transferi çokda zor değil, niye imkansız olmaz zaten muhabbetleri çekiliyorki, adam kaç senedir Guti ile beraber oynuyor eh hocada tanıdık. Bence Robinho da anca kiralık gelir oda Mansimov'un ilişkileri vs sayesinde. Adam kılını kıpırdadırtsa tabi, şu ana kadar izlenim adamı sırf oy toplamak için süs niyetine kullandıkları yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 evet, heycan yaratsın diye adamın adını anıyorlar anca. Muhtaç olma gibi bir duruma düşerler mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar