Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

tabata para birimi oldu zaten :)

yakında $ € yerine 0.92 tabataya q7yi aldık 0.5 tabataya a oyuncusunda teklifte bulunduk filan dicez :)

biz burda kafayı yiyoruz harcanan paralara ama demirören hobi niyetine harcıyor. kulübün hisselerini filan bi şekilde alır ilerde :)
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

Holy said:

Ha o parayı da peşin para sayıyorlardı zaten demirören'in eline.

offf ki ne of. tamam moilin çoğunluğunun demirörene ait olduğunu bilmek zorunda değilsin ama konu hakkında birşey bilmiyorsan gelip millete laf sokmaya çalışmayın. milleti komik sanarken ne kadar komik kaldığınızın farkında değilsiniz.
sponsorluk paralarının nakit olarak tek seferde kulübun kasasına girmediğini vurguladım orada, sen nasıl ve nerden anladın bilemiyorum ama.

RRa said:

benim gördüğüm forumun komiği sensin
Kazma Puyol.
Kazım > Puyol ?
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş her zaman sırt için reklam bulurdu, olay o değilde

berbat bir sezon açılışı olacağı belliydi, yönetim hataları vs. derken adamlar göz boyamak için böyle birşey yaptılar. Hele yine şampiyonluk vs. gelseydi oluşacak havayı bir düşünün

tutmadı, transfer gerekti reklam aldılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Raul ihtimali varda robinho bencede zor, o kadar parayı bayılamayız. Raul'un karısı istemiyor vs gibi haberleri klasik basın palavrası olarak görüyorum ben. 3-4 tane yabancı gönderince illa forvet almak için bir çalışma olacak ha bu Raul'da olabilir başka biriside. Basının dediklerine değil borsada yazana bakıyorum artık =p
Sosyal ağlarda paylaş

Raul'un transferi çokda zor değil, niye imkansız olmaz zaten muhabbetleri çekiliyorki, adam kaç senedir Guti ile beraber oynuyor eh hocada tanıdık. Bence Robinho da anca kiralık gelir oda Mansimov'un ilişkileri vs sayesinde. Adam kılını kıpırdadırtsa tabi, şu ana kadar izlenim adamı sırf oy toplamak için süs niyetine kullandıkları yönünde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...