mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 tribun dergi twitter "Schuster'i avukatları İstanbul'a geldi ve Beşiktaş yönetimiyle görüşme halindeler." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Medyada yer alan "Schuster'in avukatları İstanbul'da" haberleri üzerine görüşlerine başvurduğumuz yöneticiler bu gelişmeyi yalanladılar. Yöneticiler HABER1903'e yaptıkları açıklamada, gündemlerinde Schuster'in gönderilmesiyle ilgili bir durumun bulunmadığını, Schuster ile sezon sonuna kadar devam edileceğini belirttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 almeida sezon sonu gidiyor = sinan engin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 oha kaça göndericekler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 haduhsaud çok bile kaldı mı demeliyiz, ne demeliyiz. Adam lige ısınamadan gönderiliyorsa durum iyice komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 haber1903 said: Ve ne yazık ki İnönü Stadı ile ilgili proje de rafa kalkmak üzere... İki gün önce ITB Turizm Fuarı için Berlin’e gittiğimde Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile konuşma fırsatı buldum. Günay, Kültür ve Tabiatı Koruma Kurulu’nun Beşiktaş İnönü Stadı ile ilgili vermiş olduğu karardan epey rahatsızdı: -İnönü Stadı’nı yıkıp kapasitesini büyütme projesi ilk bana geldiğinde ‘hayır’ demiştik. Boğaz’ın kıyısına üstelik dolgu bir bölgeye böyle bir stad yapamazsınız dedik. Ben konu kapandı zannediyordum. İmar planını Kültür ve Tabiatı Koruma Kurulu’ndan geçirmişler. Bunu uygulamaya koydurmadım. Yüksek Kurul gündemine taşıdım ve dolayısıyla kararın uygulamasını durdurdum. -Belki birşeylere inat, belki bir kasıt buraya stad yapılmış vakti zamanında. Ancak burası doldu bir bölge. Swissotel yapıldığında Dolmabahçe Sarayı etkilendi. Ardından Gökkafes ortaya çıkarıldı. Bunlar uzun vadede saraya zarar veren yapılar. Swissotel ve Gökkafes’i belki buradan artık kaldıramayız ancak stadı büyütmeyin diyebiliriz. Burası zaten riskli bir bölge. Stadı büyütürseniz toprağın hafızasını bozarsınız. Kesin olan bir şey var ki sarayın, saat kulesinin olduğu bölgenin hava alması lazım. İTÜ’den de Dolmabahçe Sarayı’nın çöktüğüne dair bir rapor isteyeceğim. Anıtlar Yüksek Kurulu da bu konuyu daha ayrıntılı inceleyecek. Ben sonuç olarak tarihe karşı sorumluyum. Birilerinin rant üretmesine izin veremem. Kendime ‘Dolmabahçe Sarayı’nı denize iten bakan’ dedirtmem. bu haber doğruysa çok ağır küfürler ettim...gökkafes yapılırken , dolmabahçenin önünden hergün binlerce araba otobüs geçerken, swiss hotel dibindeyken, bir halt olmuyorda , biz yeni stad yapalım dediğimiz zaman mı olay oluyor , varmı böyle saçmalık neymiş efendim artık swishotel le gökkafes i kaldıramazlarmıs!!! amaç belli bize başka bir yere gönderip stadı dolmabahçeye sarayına zarar veriyor diye kullandırtmayacaklar, aradan zaman geçicek ya bu stad boş boş duruyor yıkalımda boğazın en güzel yerine bir cami yapalım diyecekler... Ama yedirtmeyiz , hiç kimse bizim beşiktaşdan stada giden o muhteşem yolu yürüme zevkini elimizden alamaz, yapmasınlar yeni stad felan oynayalım bu haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 BiTcH_oFBaT said: bu fotoğraf yanlış o pozisyon için. tekme filan yoktu yani. Omuz omuza mücadeleyi kaybetti giray, yuvarlanmaya başlarken akıllıca emenikeye doğru yuvarlandı. Emenike nin baldırına gelincede vucudu, adamın ayağı direk yere vurdu. ama yani yan gözle bakarak yuvarlandı. çok belliydi. Allaşkına Ersun Yanal Trabzon'daki son gününde takım oyuncuları ile vedalaşırken hakkınızı helal edin dediği zaman ben hakkımı helal etmiyorum diyen bir adam Giray.hakkını helal etmek zorunda değil ki dssasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Şok iddia Schuster istifa etti 08:59 | 15 Mart 2011 Habertürk Gazetesi'nin iddiasına göre Beşiktaş'ta dün gece ilginç bir gelişme yaşandı. Bir süredir rahatsız olan ve açıklamalarıyla adeta dalga geçen teknik direktör Bernd Schuster yönetime istifasını verdi. Yönetim bugün acil olarak toplanacak ve istifayı karara bağlayacak. En son Manisa maçının uzatma dakikasında Guti'yi çıkartıp oyuna ernst'i sokması ile tepki çeken Schuster'in bırakmasındaki en önemli nedenlerden biri de Avrupa'da bir çok kulüpten transfer teklifi alması. Alman hocayı Bundesliga'an Bayern Münih, Wolfsburg, B.Leverkusen ve İsyanya'dan Atletico Madrit kulüpleri istiyor. Beşiktaş'ta ise Schuster'in istifasını kabul ederse ilk akla gelen isim Mustafa Denizli olacak. Sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakan Denizli, geçtiğimiz günlerde sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve tekrar teknik direktörlük görevine dönebileceğini söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 atletico madrit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 cidden etmiş istifa vay be kim gelicek şimdi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 denizli gelcek adam bi kaç haftadır artık görev alabilirim diyip duruyordu programlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hakkaten etmiş ntvspor alt yazı geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Benitez felan gelirse vay halimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 offf denizli gelirse valla intihar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ALLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YIHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU OHHHHHHHHHHHHH BEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kim gelirse gelsin abi boyle gerzek bir teknik direktor olamaz yaa adam saha kenarindan sadece eli cenesinde maci izliyordu yani hicbir hamle yapmiyordu macı kazanmak adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 olan alt yapıya oldu ya şimdi düşünüyorumda üzülmez geri döner kesin! sol bek yine geçer doğukan a2 ye ismailde yedeğe rüştü kaleye tabata holosko geri döner nobre ilk 11de yine yer bulur ersan alınmaz fernandes alınmaz guti ispanyaya gider q7 memleketine geri döner simao zati bunalımda burda kalır o almeida zati realde aklı adamın ilk günden bu yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 lokkum said: kim gelirse gelsin abi boyle gerzek bir teknik direktor olamaz yaa adam saha kenarindan sadece eli cenesinde maci izliyordu yani hicbir hamle yapmiyordu macı kazanmak adına gordon millede gollere sevinmiyormuş.. ne yapalım yapısı öyle ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 gecmis olsun :S kendi fikridir edebilr tabiki istifa ama yönetim kabul etmez umarim.. medya baskısına göre kulup yöneticek cagi gectik diye umuyorum.. giderse schuster, rikard'dan sonra baska bir büyük ayıp olucak.. biz de artık kaliteli futbolcu yerine 3. sinif futbolcu pesine duseriz gelen hocayla.. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi adamı kovmadık ki ayıp olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kabul etmek bile büyük hatadir yanlistir bence.. gayet güzel otur hoca takıın basında sezon bitsin göusuruz.. bak önumuzde kupa var hedef var denebilir,denmelidir... gelecek sene icin tekrar konusulur.. kafasindaki plan,transferler.. nolcak yeni hoca gelcek 6 ayda anca alıscak 7. 8. ay istifa sesleri baslıcak.. bu mu yani.. yazik cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 oha hala sustere guvenenler var @Llama milne nin suratındaki hınzır gulumseme olamaz schuster sigiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 olsun ama misafirliktede ev sahibi her dk saatine bakmasıyla aynı bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mustafa Denizli gelirse taraftarlıktan rage quit yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Llama said: olan alt yapıya oldu ya şimdi düşünüyorumda üzülmez geri döner kesin! sol bek yine geçer doğukan a2 ye ismailde yedeğe rüştü kaleye tabata holosko geri döner nobre ilk 11de yine yer bulur ersan alınmaz fernandes alınmaz guti ispanyaya gider q7 memleketine geri döner simao zati bunalımda burda kalır o almeida zati realde aklı adamın ilk günden bu yanaAlmeida Real'in anca maçını izlemeye gider bi cacık olmaz o adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar