Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

lucifel, yaşlarımız aşağı yukarı aynı. o kalecilerin ben birinin çok kötü olduğunu (barthez), birinin vasat olduğunu (kahn), iki buçuğunun efsane olduğunu (sarr, schmeichel, yarım buffon), birinin fenerbahçe'ye geldiğini (ne kadar efsane olsa da 80'ler de bir kaleci fenerbahçe'ye geliyorsa dünyada ilk 10'a giremez - schumacher) hatırlıyorum.

diğerlerini izlemeye yaşım yetmiyo, sen nerden biliyon efsane olduklarını ?
abi oliver kahn nası vasat ya?? bu adam futbolu bırakmadan 3-4 sene öncesine kadar buffon mu bu mu daha iyi dense karar verilemiyordu sen kalkmış vasat diyorsun. son 2 yılında tökezledi diye hemen vasat yapmışsın adamı. kahn gayet tepeye oynar en iyi kaleciler listesinde.

barthez de kötü falan değil, iyi olduğu yıllara bakmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Barthez'in iyi olduğu yıllarda bile bir buffon, bir kahn değil. Hele ki yaşlılık zamanlarında yaptığı inanılmaz zamanlama hataları falan var ki, 30 yaş üstü ve dünyanın iyi kaleci arasında gösterilen bir kalecinin yapmaması lazım artık böyle acemice hatalar.

Ha bir de Kahn bence de çok iyi, panter gibiydi sarışınım. Yalnız onun da Volkan Demirel vari goller yemesi en büyük zaafıydı. Yumurtlayıp içeri almıştı falan :P
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

İşte tecrübeli adamın yapmaması gereken hatalar zaten. Zamanlama olayını 20 senedir öğrenmişsin, nasıl hata yapıyorsun?

Hani refleksleri zayıflasa, plonjonları eksilse falan makul.
yok ben kahn için demiştim onu. barthez'in çok iyi bir dönemi vardı ama ondan sonra nolduysa adam bitti. 20 maçta 1 efsaneleştiği bi döneme girdi sonra. iyi zamanı benim futbola aşırı ilgili olduğum döneme geldiği için en sevdiğim adamlardandır barthez. o adam sayesinde kel kalsam üzülmezdim yani. sonra uyuşturucu karı kız derken..
Sosyal ağlarda paylaş

barthez her zaman vasattı. sadece turnuva kalecisiydi. Turnuvalarda iyi oynuyordu. Sezon genelinde hep vasattı. Hiç bir zaman da iyi olamadı bence. Aşırı overrated bir kaleci.

Fransa'nın en iyi döneminde kalede olması isim yapmasına neden oldu. Önümde Deasilly blanc filan olsa bende gol yemem yani
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Bayern'de yaptı devrimini, bir sezon şampiyonlar ligi finali oynattı, ardından GS ile aynı duruma getirdi koca Bayern'i :P

Abi hem ribery, hem robben sakatlanırsa normal yani. Hani en iyi oyuncularından biri sakatlanırsa üzülürsün ama yola devam edersin de ikisi birden sakatlanırsa yapcak bişey yoktur. Futbol muhabbetinde çok klasik bi laf vardır ya bu aralar xavi'yle iniesta sakatlansa barça napar diye. Hakkaten durum tam böyle yani.

Bunun dışında taktik desen adamda üst seviyede. Oyuncu yönetimi desen o da üst seviyede. Adam mourinho'nun hocası ve saygıyla andığı ender adamlardan biri ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

barthez her zaman vasattı. sadece turnuva kalecisiydi. Turnuvalarda iyi oynuyordu. Sezon genelinde hep vasattı. Hiç bir zaman da iyi olamadı bence. Aşırı overrated bir kaleci.

Fransa'nın en iyi döneminde kalede olması isim yapmasına neden oldu. Önümde Deasilly blanc filan olsa bende gol yemem yani
evet manchesterda da kaleye formasını asmak için geçiyodu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

Bayern van Gaal'i yolluyomuş ama gelmez heralde Türkiye'ye hayatta. Hatta adamı havada kaparlar sanırım :) Ama olur da gelirse geldiği takımda futbol devrimi olur yani.

ya van gaal için hem futbolcuların bazıları, hemde yönetimden adamlar geçen yıl bile şikayette bulunuyorlardı.

Hani çok dik kafalı, kendi kafasında bir şey varsa hiç değiştirmez falan diye, mesela yine Latin oyunculardan nefret ediyor(Brezilya-Arjantin vs.) tarzında oyuncularının söylediği şeyler vardı.

Ha bunların sükse yaratmamasının sebebi, takımın olağanüstü başarılı olmasıydı. Ha insan diyor ama, madem adamla bu kadar derdiniz var, hani futbolcunun derdi olsun veya ne bilim yönetimin, nasıl 3 kulvarda da bu kadar büyük başarı yakalayabildi bu takım asdf

Garip işte, iyi hoca kimse birşey diyemezde afsdaf
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu allah belanı versin Giray, inşallah bacağını kırıp eline verirler.
Trabzon'un defansı resmen kasap be, 3 maç yaptık 3 uzun süreli sakat verdik.
1. maç Egemen Gutiye uçan tekme = 1-1,5 ay
2. maç Giray Ersana süper tekme = 6 ay
3. maç Giray İsmaile uçan tekme = 1ay+

Bu heriflerin futbol oynamasını men etmesi lazım, emenikeyide sakatlayan Giraymış daha yeni öğrendim çüş be adam boş geçmiyor resmen, kart bile almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu fotoğraf yanlış o pozisyon için.

tekme filan yoktu yani. Omuz omuza mücadeleyi kaybetti giray, yuvarlanmaya başlarken akıllıca emenikeye doğru yuvarlandı. Emenike nin baldırına gelincede vucudu, adamın ayağı direk yere vurdu. ama yani yan gözle bakarak yuvarlandı. çok belliydi.

Allaşkına Ersun Yanal Trabzon'daki son gününde takım oyuncuları ile vedalaşırken hakkınızı helal edin dediği zaman ben hakkımı helal etmiyorum diyen bir adam Giray.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...