Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Abi bir takım, ilk yarıdaki iyi halinden şuan ki berbat haline sadece 2 ayda düşebiliyorsa,

umut kalmaz yani, şu Kiev çok iyi bir takım değildi, iki maçta 8 gol atacak bir takım hiç değildi. Tamamen Beşiktaş'ın kötülüğünden kaynaklı ...

Hani Liverpool'dan 8 yediğimiz sene son maçta üst tura çıkma şansımız vardı. O takım bile şuan ki takımdan bile kat kat iyiydi ya
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrariyle Sivokla bu defans yürümez. Bakalım seneye Ersanı alabilecek miyiz. Fenerden bir hamle bekliyorum o konuda

Hakanla Rüştüyle bu kale 4 yemeye devam eder.

Guti 60dk dan sonra oyunda kaldğı sürece 10kişi oynamaya devam ederiz.

Bir de Almeida ne ayak anlamadım. Adamın tek özelliği kafa topu indirmeye çalışmak mı ?

Nihat demeyin tüylerim diken diken oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Sivok iyi adam ona laf söyletmeyiz de yanında sağlam bir adam olmayınca o da çok fail veriyor aslında, yani tamamen 2. stopere kalıyor olayımız.

Ersan her şekilde Beşiktaş'ta, hani öncelikli olarak Beşiktaş'ın alma opsiyonu mu ne vardı. Ersan gibi adam içinde iyi bir para verilir Adana'ya, herşeyden önce Adalı bırakmaz yani ki onun sayesinde zaten ersan bu sene Beşiktaş'taydı.

Ben sol ve sağ beke sağlam transferler ve orta sahaya Necip'in yanına yerli bir adam istiyorum birde, istemekle olmuyor gerçi ama sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

yerli adam diye bişey yok abi.. buyuk bir yalan o.. söylermisn bana adam gibi transfer edilebilcek yerlileri ?

Gökhan gönulu alabilrmiyz ? hayir..
anadolu takımının 1-2 macla sisirlms yerlileri ne kadar (bknz:son macta antepli eleman) en az 10m-12m 3 büyük isteyince..
ee haliyle de yabanciya yöneliyorlar..
zaten ülke olarak oynamayi bilen(kafasni kullanan yani)futbolcu yetişremioruz. 3-5 tane var onlari da alamazsn yani..
Sosyal ağlarda paylaş

abi şişirilmeyecek, isim yapmamış adamın peşinden koş o zaman

Gökhan Gönül nerden geldi, şans verildi?

İkinci ligi izliyorum TRT'de, üç büyüklerdeki birçok adamdan daha kaliteli adamlar var. Lakin şans bile tanınmıyor.

Hani üç büyükleri geçtim gerçi, anadolu kulüpleri bile 2. lige yönelmiyor hep dışarıda arıyor adamları ya
Sosyal ağlarda paylaş

Ve Artık Başbaşayız BEŞİKTAŞ ım.
Yine döndü yüzler sen bana ben sana bakıyorum artık..
Öyle star oyuncu görmeye gelenler doydular galiba..
Şampiyonlukta gitti..

Öyle her maç 5 gol hayali kuranlar da doydular ...
Olmadı iyi futbol da gitti..

Öyle skor taraflarlarıda aldılar nasibini...

eee şampiyonlukta gitti...

Öyle koca sezonu bi fener maçı zannedenlerde geldi ve hac vazifelerini yerine getirdiler...

Fener maçıda geçti....

Yeterciler , yetmezciler.. goy goycular , acıların çocuğuyuz ulancılar da gitti

hayallerdeki futbol oynanmıyor ne yapsınlar...

show yapaım tribünde haydi şu organizasyonu yapalım bunu yapalım tayfası da eğlendi yeterince değil mi

Gerek yok ne yapalım şampiyonluk gittii.

SIRA BİZE GELDİ ARTIK DEĞİL Mİ...

ee artık oynarız 10 bin kişiye ve dost da düşmanda görünür artık tribünde ...

Şimdi tribünün en güzel yüzü başlayacak 10 bin kişiye oynayacaksın.

10 BİN KİŞİ hatta sezon sonuna doğru 7 bin ESKİLER VE MÜDAVİMLER ÇOK İYİ BİLİR EN GÜZEL TRİBÜN CUMA TRİBÜNLERİDİR ÇÜNKÜ SADECE GERÇEKTEN SENİ SEVENLER GELİR İŞTEN KAÇANLAR, OKULU ASANLAR , HANIMA YALAN SÖYLEYİP MAÇA KAÇANLAR, YANİ ESKİLER YANİ VAZGEÇEMEYENLER..
VE SEN ŞİMDİ YARALIYKEN VE ARTIK BİR UMUT YOKKEN GÖRECEKSİN KARTALIM GERÇEK BEŞİKTAŞ TARAFTARINI EN SAF HALİMİZİ GÖRECEKSİN...

ARTIK BAŞBAŞAYIZ KARTALIM....

forza'dan alintidir
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

İkinci ligi izliyorum TRT'de, üç büyüklerdeki birçok adamdan daha kaliteli adamlar var. Lakin şans bile tanınmıyor.

Hani üç büyükleri geçtim gerçi, anadolu kulüpleri bile 2. lige yönelmiyor hep dışarıda arıyor adamları ya
ya zaten bunu anlamıyorum.adamlar 2. ligden şampiyon olarak çıkıyor ama tüm takımı baştan aşağı değiştiriyor.gol kralı adamlarını yolluyor felan.sonrada kümeye kalmaya oynuyorlar(bknz konya ve buca).karabük geçen yıl ki kadroda çok büyük değişiklik yapmadı bayada iyi gidiyorlar.

bide 2. ligde eskisi gibi altyapıya önem veren takım fazla kalmadı.bi ç.dardanel,kocaeli bide sakaryaspor vardı üçüde battı :P.ç.dardanel en son ligden çekilmeyi düşünüyordu kocaeli ve sakaryanın durumuda ortada :)
Sosyal ağlarda paylaş

8 yediğimiz takımın ve o takıma karşı çıktığımız kadro ile şuan ki durum arasında dağlar var tabii,ertuğrul hocayı resmen harcadılar.Schuster,sistem'i falan oturtmaya çalışıyor eyvallah falan ama ilk yarı ile ikinci yarı da oynanan futbol arasında çok fark var.Önümüzde ki senin takımı için pek iyimser olamıcam bu konuda takımın yaş ortalaması malum.Hoca bariz başarısız olmuştur avrupa olayında yendiğimiz takımlar gücü belli seviye de, kaliteli takım porto ya kendi evimizde yenildik dış saha da berabere kaldık.Lig'de tarihinin en kötü takımı,tek hedefimiz kaldı o da kupa onu bile alabileceğimizi pek sanmıyorum fena çöküşlerdeyiz neyse fazla uzatmadan hoca bariz başarısızdır gönderseler bile neden gönderdiniz istikrar reröre gram koymaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

DarKRideR said:

ya zaten bunu anlamıyorum.adamlar 2. ligden şampiyon olarak çıkıyor ama tüm takımı baştan aşağı değiştiriyor.gol kralı adamlarını yolluyor felan.sonrada kümeye kalmaya oynuyorlar(bknz konya ve buca).karabük geçen yıl ki kadroda çok büyük değişiklik yapmadı bayada iyi gidiyorlar.

bide 2. ligde eskisi gibi altyapıya önem veren takım fazla kalmadı.bi ç.dardanel,kocaeli bide sakaryaspor vardı üçüde battı :P.ç.dardanel en son ligden çekilmeyi düşünüyordu kocaeli ve sakaryanın durumuda ortada :)

kocaeli altyapıya halen önem veriyor da zorunlu olarak veriyor asdf

Adam alamıyor çünkü, mecburen bütün takımı altyapıdan kurdular. Gerçi kurdular geçen sene lisans çıkartamadılar parasızlıktan ya neyse asdsdf

Antep BB var mesela, oyuncularu gerçekten kaliteli ve bir yere gelebilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Abi bir takım, ilk yarıdaki iyi halinden şuan ki berbat haline sadece 2 ayda düşebiliyorsa,

ilk yarıda da iyi değildi ki beşiktaş? kadrosu iyiydi, e şimdi kadro olarak bakarsan daha iyi, ama ne ligdeki pozisyonu ne maç sonuçları iyi değildi yani. Aynı tas aynı hamam devam ediyor, sadece skorlar daha farklı bitip 4er 4er yiyince biraz daha belirgin şekilde kötü gidiyor ama ilk yarı da pek parlak sayılmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...