aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Köybaşı alınamdan önce de Ekrem solbek'in yedeğiydi. Yine öyle olur. Şu anda yabancı sınırlamasından dolayı oynuyo, yoksa sakatlanmadan önceki performansının yarısını göstermiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ekrem için rıdvan dilmen'in çok iyi bi lafı vardı http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=16328321 "ekrem, neden hem solda hem sağda oynuyor, iki ayağını da iyi kullandığı için mi ? hayır! iki ayağını da kötü kullandığı için." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 abicim ne olursa olsun bu işte iki taraflı hata var üzülmez dengesiz mi ne diye gidip vuruo ki bu adamın daha önceden terlik sabıkası var ... aynı hatayı 2.defa yaparsan alırsın belanı. ha ama bu olayı böle dışarıya yansıtmakta ayrı aptallıktır. kim bilio belki diğer takımlarda beterleri oluyor? f.terim'in bi lafı vardır adamı pek sevmesem de bu lafına hak veririm sürekli söyler böle sorunlar varmı gibilerinden sorular gelince kol kırılır yen içinde kalır diye bunlar soyunma odasının gizli sırlarıdır. bunları dışarı sızdırmakta ayıptır. varsa cezası sezon sonu yapılır ortalık bulandırılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 istediğin zaman jubileni yapabilirsin Beşiktaş'ta denmiş ibrahim üzülmez'e, kendisi söylemiş NTVSPOR muhabirine, birde yıllardır birçok futbolcu ve hocayla çalıştım, sadece tek bir kişi ile bu tip sorunlar yaşıyorum. O zaman bunun incelenmesi gerekirdi. dedi. Adam haklı beyler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bana küfretti, ondan yumruk attım demiş ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 muhtemelen koridorda küfretmiştir toraman tartışırken sonra da odaya kaçmıştır bu da peşinden gidip atmıştır yumruğu şöyle bir şey oldu diye tahmin ediyorum: http://www.youtube.com/watch?v=l2OEmZFRxvA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bence klup kararı dogru, 2. kez kendı takım arkadasını dovmeye kalkarsan koyarlar kapının onune. yaslı ve ya yıllarca formayı gıymıs olman bırseyı degıstırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Basın toplantısı başladı ntvspor'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ne Ekrem sevgisi varmış burada ya... Alita Turan'ı alsınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 üzülmez toramanı suçluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Toraman kovulsaydı, Üzülmez kalsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Demirören'in bu açıklamada orda olması isabetli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 seviyordum ben bu adami ya :( fenerliyim ama renkli kisilikler tat katiyordu ortama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 toroman golden sonra küfür etmiş ortaya üzülmezde üzerine alınmış sonra gitmiş pataklamış toromanı sonrada gelişen olaylar bu ama alt yapı için hocalık teklif etti başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kufur eden toramansa neden deliyi kovalamislar peki ne sacma bir yonetim lan bu sonucta ettigi kufur takım arkadaslarina ise onun da sepetlenmesi gerek en azindan di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Llama said: toroman golden sonra küfür etmiş ortaya üzülmezde üzerine alınmış sonra gitmiş pataklamış toromanı sonrada gelişen olaylar bu ama alt yapı için hocalık teklif etti başkanooo yess yeni deliler yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 pascalnouman said: kufur eden toramansa neden deliyi kovalamislar peki ne sacma bir yonetim lan bu sonucta ettigi kufur takım arkadaslarina ise onun da sepetlenmesi gerek en azindan di mi onada cevap verildi her posisyon sonrası futbolcu küfür eder herkez eder ağır çekimlerde bakın dediler ama işte üzülmez üstüne alınmış gitmiş dövmüş sonra düzelttiler yumruk atmış toraman karşılık vermemiş sonra herkeze sormuşlar kimse küfür duymamış toramanın kaptanlık gitti üzülmez yumruk attı diye büyük oyuncular beşiktaşta kaptan adam dövüyor derlerse dünyaya çok kötü reklam olur dendi vizyon değişmiş beşiktaşta artık said: Başkan : Üzülmez 36 yaşında,aile babası,karadenizli türk erkeği sağa sola edilen bir küfürü üzerine alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Evet dövüyor abi. N'olmuş yani? Döver de sever de. Deli'den ne beklersin ki başka. Gelsin beni dövsün razıyım yani haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 hic hoslasmiyorum toramandan keske onu sepetleselerdi bir de kaptana saygısızlık yapılırsa o da cevabını yapistirir vurduysa iyi yapmis Deli Ibo Pasa eline koluna kulagina saglik onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 neyin vizyonu değişti abi, yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 offf ne rekor bir camiamız var,basın toplantısı tam komedi.Deli kafayı takmış toramanıda çekicek yanında giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 son gaziantep maçında jübile yapılcak sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Belli değil ya futbolcu olarak devam edebilirim tarzı laflar etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 verelim size : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 adami sportmenlige aykiri davranis sebebiyle kovup, daha sonra altyapi basina gecirmek kadar donek bi hareket olabilir mi dunyada ya, ahahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar