Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Nouma en az 4-5 defa sahada rakip futbolcuyu (üstelik de bazıları avrupa kupası maçları, tüm avrupa izlerken) yumrukla yere sermedi mi? sadece kendi takımından adama yumnruk atınca mı hayvanlık oluyor? Antrenman ekip kaybolmadı mı? Kamptan kaçmadı mı? Onu kovabiliyo muydun? Sesin çıkmıyodu, fransada doğdu diye tezahurat yapıyordun tribünde. İşte bu ikiyüzlülüğün daniskasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 üzülmezin senelerdir takıma bir katkısı olmasada onun hırsını sevmiştik biz biraz deli oluşunu, bu yüzden zaten 11 yıl orta yapamayan bir kanat oyuncusuna katlandık biz amaaa! kalkıp bir başka takım arkadaşını ki o adamda yıllarca bu takıma hizmet etmiş kaptanlık yapmış ona yumruk atarsan olacağı budur yapılan doğrudur !! ne yapacaktı yönetim aa sen eski futbolcumuzsun yıllarını verdin döv yumrukla kafa at istediğinemi diyeceklerdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 iki yüzlü olmamak icin; sakiz cignedi diye misi'yi kadro disi bırakıp rikard hakkında atıp tutan komplolar kuran serveti takımda tutman gerek.. o zman sadık takım oluyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Rewendor said: Nouma ... nouma işi çok farklı abi ilhan mansızla bunu aynı kefeye koyarsın neden dersen bunlar arkadaşlarının hakkını savundular hep o yüzden sevildiler haksızlığa yumruk attılar gol sonrası tombala çekti diye sevildi bu adam beni inönüye gömün diye sevildi bu adam kalkıp takım arkadaşını tokatlamadı hemde 2 kere' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 forzadan alıntı said: Atılan tokat Baba Hakkı ' nın genç bir futbolcuya hadi canım kartalım kendine gel tokatı değildir. Toramana dalmış , yumruklaşmada değil. Dövmüş resmen. Neyin tartışmasını yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 eyvah adnanlar atlar şimdi üstüne üzülmesin öfff=/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 applev0dka said: iki yüzlü olmamak icin; sakiz cignedi diye misi'yi kadro disi bırakıp rikard hakkında atıp tutan komplolar kuran serveti takımda tutman gerek.. o zman sadık takım oluyorsun.. Şimdi orasına t.d. karar verir. Rijkaard serveti kadro dışı bırakın diyip yollayın diyip de kabul ettiremediyse haklısın, rijkaard öyle bir şey istemediyse haksızsın, ki istemedi. Misi olayını kimse anlamadı zaten, ama t.d. istedi, kadro dışı bırakıldı. Ayrıca çocukluğu bırakın artık. Bir konuda haksız çıkınca "siz de böyle yapmıştınız olm" demeyin. Tartışılan konu o değil bu. Başka takım da hata yapmış da olabilir, onda haklı da olabilir, ama bu size fazladan bir şey katmaz, onun haksız olması sizin de haksız olduğunu değiştirmiyor. Hala düzgün yorum yapmaktan aciz şekilde işi takımlara bölüp "siz de şunu şunu yaptınız" diyorsunuz, konu o mu? Ne alakası var şu anki konuyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 şurdan bile besiktasa bok atıcak seyler bulan arkadaslari tebrik ediyorum... haters gonna hate.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 BiTcH_oFBaT said: Llama said: BiTcH_oFBaT said: Hakkı Yeten'i bilir misin sen? :) galatasaraya gidipte efsanesi hala bitmeyen adam ne galatasarayı be! ne işi var gs'de :) baba receple karıştırmışım tamam şimdi yazıyı buldum : )) hıncal uluç yazmış baba recep neli, beşiktaşlılar diye bi yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Rewendor said: Giydiğin forma beşiktaş forması ne demek yahu? Bildiğni ikiyüzlülük Beşiktaş'ın bu yaptığı. Başka kulüp olsa yine neyse. Bu kulüp ne Amokachiler gördü, ne Nouma'lar gördü onlara ses verilmedi (en sonunda Nouma iyice abartınca o da kamuoyu baskısıyla kovulabildi ama o ana kadar neler neler yaptı) ama elin gariban İbo'sunu kov hemen. Gören de beşiktaş böyle şeylere çok önem veriyor, bugüne kadar her oyuncusu usturupluydu sanacak, "giydiğin forma beşiktaş forması"ymış. Bugüne kadar ligde en arıza oyuncular hep beşiktaştan çıktı, ama yabancı diye ses edilmedi, zenci diye sempatik bulundu, bizim gariban ibo bu takımın en büyük emekçisi ya, emekçi olunca o coolluk o karizma olamıyo, binin tepesine. Nouma agresif bi adamdı maçta olmadık şeyler yapıyodu ama takım arkadaşına vurmak ayrı bi olay, hem de kaptan olan bi adamın. Nouma ile karışlaştırılmaz bence. Hoş bence yine de gönderilmemesi lazım, çok üzüldüm. Beşiktaş'ın ikon isimlerinden biridir ve kesinlikle en unutulmaz futbolcularından biri olarak kalacak. Hiçbişekilde yetenekleriyle öne çıkmayan bir defans oyuncusunun bu kadar akılda kalıcı olabilmesi inanılmaz bence. Özliycez. Umarım taraftar baskısı vs ile geri alınabilir karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 @Rewe.. Abi sundan bahsediyoruzki.. takımda bir düzen disiplin vardir.. rakibe tekme yumruk attin diye takımdan atılmazsin.. ama takımın 2. kaptanini 2. defa döversen kapiyi gösterirler kusura bakma ibo'yu cidden cok icten seven biri olarak üzülüyorum cok üzülüyorum Ama demekki hak etmiş diyorum yani ne diyim.. 10 yıl forma giymsti besiktas söyle vefasiz böyle karaktersiz fln demek cidden cok komik kacıyor yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ya cidden kadro dışı bırak, kenarda oturt ama şu nedir ya, akşam akşam çok feci üzüldüm, sezon sonuna doğru param olduğunda Üzülmez forması bile almayı düşünüyordum, zaten bırakır büyük ihtimal bu sene sonu diye düşündüğümden ... ayıp ya, hani suçu ne olursa olsun bir anda sözleşmesinin böyle feshedilmesi cidden ayıp ötesi, vefasızlığı geçtim yani nasıl profesyonellik bu ? buna kesinlikle tepki gösterilmeli, en kötüsünden adamın jübilesinin falan bu kulüpte yapılması sağlanmalı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Llama said: Rewendor said: Nouma ... nouma işi çok farklı abi ilhan mansızla bunu aynı kefeye koyarsın neden dersen bunlar arkadaşlarının hakkını savundular hep o yüzden sevildiler haksızlığa yumruk attılar gol sonrası tombala çekti diye sevildi bu adam beni inönüye gömün diye sevildi bu adam kalkıp takım arkadaşını tokatlamadı hemde 2 kere' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 karaktersiz demiyorum, vefasız diyorum. Sıradan bir oyuncu değil bu. Juventus'ta Del Pierro bunu yapsın bakalım, Roma'da Totti yapsın, Pool'da Gerard yapsın, kovacaklarına inanan bir kişi var mı aranızda? Ki Totti de bugüne kadar az ceviz kırmadı böyle. Hiçbir oyuncu kulübünden büyük değildir evet, ama bazı oyuncular özeldir, onlara anlayış gösterilir, bazı hareketleri sineye çekilir. hele hele adam futbolu bırakmak üzereyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 klubun yarisi tottinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 vefa bizde semt adı değil.. kesin uefa maçında bişey yapılır haklı ise ama eğer dövdü ise bişey yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Rewendor said: karaktersiz demiyorum, vefasız diyorum. Sıradan bir oyuncu değil bu. Juventus'ta Del Pierro bunu yapsın bakalım, Roma'da Totti yapsın, Pool'da Gerard yapsın, kovacaklarına inanan bir kişi var mı aranızda? Ki Totti de bugüne kadar az ceviz kırmadı böyle. Hiçbir oyuncu kulübünden büyük değildir evet, ama bazı oyuncular özeldir, onlara anlayış gösterilir, bazı hareketleri sineye çekilir. hele hele adam futbolu bırakmak üzereyse. toroman ne olacak peki o takımda, yada onun toramana yumruk attığını ve hiç bir ceza almadığını gören diğer futbolcular!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi ibrahim üzülmezin beşiktaşa ilk günden beri faydası yok boşverin :) level atlamak için böyle adamlardan kurtulmak lzm.duygusallık işe yaramıyor işte beşiktaşlıydı yürekten oynuyordu falan hikaye.bakarım orta yapabilio mu iyi top kesiomu ibrahim üzülmezin hala ofsaytı bildiğinden emin değilim ben.adam antiofsayttaktiği. ibrahim üzülmez yanından geçen her adama sarılıp kendine yere atan bir insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 enee adamlar deli iboyu kovmus la, simdi gordum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 tinu said: toroman ne olacak peki o takımda, yada onun toramana yumruk attığını ve hiç bir ceza almadığını gören diğer futbolcular!! ceza verme demiyorum ki, koy kulübeye, sezon sonuna kadar oynatma, feshetmekle aynı şey sonuçta, para cezası da ver üstüne, bir de kaptanlığını al, hatta yetmezse paf takıma yolla. Sürünsün. Ama kesme takımdan, sezon sonuna kadar idare et o zaman yollarsın jübileyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Leeds maçı nouma kenardan gelir, 2-3leeds united futbolcusunun itip kaktığı arkadaşının yanına giderek rakibi kel millse tokadı basar, üzülmez gelir takım arkadaşına girer tokatlar:) baya bi fark var arada.Takıma arkadaşlarını nouma kadar savunan oyuncu azdır.Bütünleşmenin kendisidir nouma bir takım için.İbrahim asla bütünleşme karşıtı demiyorum, ama bu yaptığı hareket hem bizi hem kendisini mahvetmiştir.Bunları yazarken onun adına üzülmüyoruz diye kimse düşünmesin, biz sizden kat ve kat daha fazla seviyoruz üzülmezi.Toramanıda yapılması gereken neyse o olmuş bana göre.İşte kötü olan burda da görüldüğü gibi alttan alttan vuracak medya beşiktaşa.Vefasızlıkla suçlayacaklar çünkü kendileri böyle karar veremez, doğru olduğunuda bilseler kararın daha önce yapılmadı diye suçlarlar,sanki daha önce yapılamamış olması şuan ki doğruuğunu etkileyecek bu alınan kararın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 terlik strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ee toraman napmış? Durup dururken mi ağzına çaktı Toraman'ın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 iblameadmins said: ee toraman napmış? Durup dururken mi ağzına çaktı Toraman'ın? ana ctesi nerdeydin la sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bir yerde yazana göre Toraman yediği yumruğa karşılık vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar