pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 manve said: Ahah apaçilerimiz istanbul sokaklarında http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs033.snc6/166321_175694712465850_124614967573825_365316_5217114_n.jpg simao ile almeyda gayet duzgun giyinmisler bence q7 umutsuz vaka fernandez de arada derede iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 TS ilk macta 2 puan brakti.. devam devam .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Deli oldum ya.Takım gol attıktan sonra geri çekiliyor.1-0'a güveniyorlar.Belliydi atacağı ankaragücü'nün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 abi şurdan hiç giyimden kuşamdan anlamadığınız belli oluyor aksine quaresma ve fernandes tarz giyinmiş simao ve almeida apaçi hadi biraz iyimser olursak normal giyinmişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 GE-Lİ-YO-RUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 fernandezin ayakkabı olmamış dayanamadım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kingpin said: abi şurdan hiç giyimden kuşamdan anlamadığınız belli oluyor aksine quaresma ve fernandes tarz giyinmiş simao ve almeida apaçi hadi biraz iyimser olursak normal giyinmişler :) aga bunlar giyimse, tarzsa bana uzak olsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 lol konu nereye gelmis :p ama almeida baya iyi giyinms :D almeida demsken :D dun stadda anons yapan adam inatla alll-mediyaa diye bagirdi 2-3 kere cok eglendk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 adam gol atsada kendine gelse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 macta durmadi hic adam ya.. hep bosa kacmaya calsti savunmanin arkasna atılcak toplari kovaladi. press yapti fln.. 1 gol eksikti hani.. cok ugrastlar q7 simao fln ona indrmek icin ama savunma izin vermedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Uludağ sözlük'te şöyle bir şey yazmış herifin teki, çok haklı. BJK'nin kadrosu lig tarihinin en güçlü kadrosudur aksini söyleyenin alnını karışlayacağım tespittir. arkadaşlar öncelikle bir konuda mutabık olalım; güçlü kadro demek başarı demek değildir. başarı için gereken bir sürü faktör vardır. benim iddiam beşiktaş'ın kağıt üzerinde lig tarihinin en güçlü kadrosunu kurduğu yönündedir. öncelikle size kafamdaki beşiktaş ideal kadrosunu yazayım; rüştü-hilbert-sivok-toraman-ismail-ernst-fernandes-guti-simao-quaresma-bobo rüştü benim tercihimdir. cenk de olabilir. sistem uygun olsa ve eski formunda olsa sivok-ferrari derdim ama ne yazık ki artık uygun değil. toraman yerine ersan'ı koymak isteyen de olabilir, saygı duyarım. üzülmez için tereddüt ettim ama ismail'i kullanmak gerek artık. belli gelişimleri göstermeye başladı çünkü. benim forvetteki tercihim bobo'dur. formda, kafasında başka düşünce olmayan bobo tabi ki. size ideal kadrom dışında kalan futbolcuları yazıyorum şimdi: cenk ferrari ersan ekrem üzülmez aurelio necip nihat nobre almeida ve diğerleri: hakan rıdvan erhan onur ali çevir çevir kur birader. şu dışarda kalan oyunculara bir bakmanız yeterli zaten. özellikle sivok-ferrari-ernst-fernandes-guti-simao-quaresma-bobo-almeida ve nihat isimlerine dikkat etmenizi rica ediyorum. bu kadar oyuncu başka hangi takımda bir araya gelmiştir? galatasaray'ın uefa'daki, fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi'ndeki başarılarına çok büyük saygı duyuyorum. ama bu kadro onlardan çok daha güçlü bir kadro. ama başta yazdığımı bir daha yazmak istiyorum; güçlü kadro başarı manasına gelmez. başarı için gereken bir çok faktör vardır. beşiktaş bu faktörleri bir araya getirebilir mi bilemem. ama bu kurduğu kadro ile çığır açtığını adım gibi biliyorum. son sözler: bu yazıyı buca maçının gazıyla yazmadım. buca'ya 5 atan takım çarşamba trabzon'a yenilebilir de. bunun da farkındayım. 17'de 17 diyenlere de inanmıyorum ve bu söylemin diğer takımlara saygısızlık olduğunu düşünüyorum. ben sadece gördüğüm bir gerçeği, belli donelerle, elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. dilerim başarılı olmuşumdur. bütün takım taraftarlarına saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 haklı tabii ki, güçlü kadro demek başarı demek değildir. GS'nin UEFA'yı kaldırdığı sene oynattığı oyuncularla, karşı takımlarda oynayan adamları bir tuttuğunda çoğunun çeyreği etmezdi belki, ama ne oldu, Super Kupa'yı bile aldılar o sene Madrid'i yenerek, yendikleri Arsenal sonraki birkaç sene içinde namağlup şampiyon bile oldu ingiltere'de, tarihi bir kadro oldular vs. beşiktaş sadece çok çok iyi bir takım kurdu, ama daha takım olamadı. Zaten takım olurlarsa çok pis şeyler döner ligde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 arka sayfada cok iyi bisey var :p (evet sayfa basi olsun istedim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 applev0dka said: arka sayfada cok iyi bisey var :p (evet sayfa basi olsun istedim ) fail:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ahahaha forzadan altinti resim.. söyle yaziyor; Sakatlanan futbolcumuzu tedavi etmek yerine attığımız gole sevinen psikopat sağlık ekibi ancak Beşiktaş'ımızın sağlık ekibidir. -- Süreyya abi ve çetesi tribüne çağırılmalı. -- Seref bey'de kım varsa kapalı'ya basligi ile acılms topic :d cok iyi caps ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 manve said: applev0dka said: arka sayfada cok iyi bisey var :p (evet sayfa basi olsun istedim ) fail:D damn you broccoli.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ahah caps süpermiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bende bu resmi koymaya gelmiştim ha tam ne güzel bir resimdir abi bide posisyonu izliyorlar adamlar sonra tedavi yapılıyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 herkes işini yapmalı bence edit:yok yok yapmasada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Trabzon'dan sonra Bursa'da berabere kaldı. İyi başladık 2. yarıya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Türkiye - Danimarka U16 maçını Türkiye 0-2'den gelip 4-2 kazanmış, beşiktaşlı şu meşhur genç Muhammed biri penaltı biri frikikten 3 gol atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 onada yakında nazar değer merak etmeyin. her türk genç futbolcunun sonu gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Nazar diyip geçtiğimiz için böyle sürüyo zaten. Futbolcu eğitmeyi bilmiyoruz. Zaten göstereceğimiz teknik falan sınırlı, onu geçtim adama topa nasıl vuracağını göstermekle bitmiyo yıldız oyuncu çıkarma işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Verin çocugu Wenger'e bak neler yapıyor :) zaten biri demişti U-20'ye kadar çok iyiyiz sonra batırıyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=E4Zz5b_8AbQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar