Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 İnş. raul da gelir,lig renklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ntv altyazı geçmiş sanırım raul'lede anlaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 valla beşiktaş izlenir, güzel futbol çıkar ortaya. ama bunların hepsini oynatma yükümlülüğünden savunma sıçacak, demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Biz böyle çok güçlü olduk, nobre sizden olsun ekşiden alıntıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yarın maçı izlemeye geliceklmiş yani bugün ne yarını sdage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Tenekeadam said: Biz böyle çok güçlü olduk, nobre sizden olsun ekşiden alıntıdır said: yanlız tek garip olay gutinin vereceği ara pasına hareketlenen raulun ömer çatkıçla karşı karşıya kalması olucak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ----------------------------rüştü(hakan)----------------------- ------ekrem d.--------ferrari-------toraman-------üzülmez------ ------------------------------ernst---------------------------- -----hilbert----------------guti---------------------quaresma-- -------------------raul-----------------nihat------------------ boyle olacak heralde bjk. bakalım. iç saha maçlarında bol golle tokatlar cogu takımı da direncli ve cirkef anadolu deplasmanlarında çok da puan bırakabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 lordum holosko pls bedavaya. baros reis'i yedekler, mis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ---------------------rüştü--------------------------- --ekrem--------toraman------ferrari----------ismail-- -----hilbert-----------ernst--------necip------Q7---- ----------------------Guti--------------------------- ------------------------Raul------------------------ Ya da -----------------------rüştü------------------------ --ekrem---------toraman-------ferrari---------ismail ---------hilbert----------ernst-----------necip----- ------------------Guti-------------Q7--------------- ------------------------Raul------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abi raul kesinleşti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 robinho gelmezse raul kesin zxczvzx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Oha Beşiktaş'a bak. hll team! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 forvetinde raul'un olduğu takımın sağ beki ekrem ya dsfgfd. *imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hayaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 raul 33 guti 34 rüstü 37 üzülmez 36 nihat 31 toroman 30 ferrari 31 tabata 30 ernst 31 baya baya yaşlı lan bu arada bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 gerçeklerin olduğu yer, beşiktaş...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Masquerade said: raul 33 guti 34 rüstü 37 üzülmez 36 nihat 31 toroman 30 ferrari 31 tabata 30 ernst 31 baya baya yaşlı lan bu arada bjk. 2-3 tane genç atacaklar işte ortaya, quaresma 27, sonra ekremmiş ismailmiş necipmiş. genel olarak bayağı yaşlı ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 kim ne derse desin hem guti hem de raul çok büyük transferler. yok şu kadar para verilirmiymiş yok bastonla geliyorlarmış fln geçiniz bunları. bir gsli olarak son yıllarda hep gittim inönü deplasmanına resmen sevindim bu sene bu adamları izleyeceğim diye. bir de bjk sivok-ferrari önlerinde ernst-guti 4lüsüyle bu sene banko şampiyon olur onu da belirtmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Gezmek için istanbula geldim de, hani diyorum ki yarin ki maça gitsem mi ki? Para durumum birazcık sıkışık ama bilet parasını çıkarırım elbette de hani bu maç için gitmeye değer mi diyorsunuz? Yarın kimler oynuyacak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Valla ne raul ne q7 umrunda değil de gutiye içim gitti..dönem başında bizle adı çıkmıştı ne sevinmiştim..hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yahu resmi açıklandımı raul ve guti herkes kesin konusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ntvspor gutiyi haber geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ha tamam.adamlar resmi sitede birşey dememiş guti iyi adam.tam bizim ihtiyacımız olan adamdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Valla bence Raul'u falan bıraksın federasyonda transfer yapıp yabancı hakkı arttırsın beşiktaş. Yoksa kadro kurulmuyor altından girdim üstünden çıktım abuk subuk şeyler çıkıyor. Bir tek Ernst'le nereye kadar gider bilmiyorum. Şuanki durumda Fink de yolcu gibi duruyor. Bu kadar adamı napıcaklar hangi parayla finanse ediyorlar napıyorlar merak ediyorum. Tabata-Delgado-Tello-Fink ne olucak bu adamlar? Guti'yi Mc olarak bile kullanamazsın sonuçta FB'de Alex'in rolünü alır. E q7 de savunmaya yardım etmez diğer kanada Nihat'ı monte etsen onun da savunmaya katkısı 0. Sağ bek desen ekrem Dağ falan bilmiyorum ilginç bişeyler deniyor Beşiktaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 tüp mü düştü lan bu tüpçünün kafasına? gs hadi takıldı bi stat gazının peşine ama beştaş nereden buluyor bu parayı? ciddi soruyorum, var mı nakite dönecek bir projesi bu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar