Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Yok abi adam doğru dürüst eleştirse gam yemicem,resmen şuursuzca saldırıyor.Beşiktaş lüks transfer yapıyor,kaç yıldır topçu diye çöpcüleri iteliyorlar bize,klub akıllandı vizyon değişti hiç yoktan isim sahibi piyasası olan oyuncular alıyoruz,yok abi biz iyi birşey yaptıkça adamlar çılgına dönüyorlar sanki.Demirkol denyosu,transferler memnun taraftar 18 yaşında çocuk lüks tüketim uzantısı falan böyle birşeyler salladı.Sergen birde ''fenerbahçe başkanı olmak, başbakandan sonra gelen 4-5 adamdan biri olmak'' buna benzer birşey dedi tam hatırlamıyorum şimdi ama rekor baya rekor....
Sosyal ağlarda paylaş

gelmesine gelir de 4-5 milyon euro falan yıllık vermeniz gerekir. Bayern pek istemiyo kendisini. Sezon başında ite kaka 1 senelik sözleşme yenilediler anca "du bakalım hemen vazgeçmeyelim" diye. Onu da ücretini düşürerek yaptılar. Bayernden ayrılacaksa yine Alman takımı ister tahminen, anca 2 katı maaş falan teklif edecen ki Türkiye'yi düşünecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

B. Münich teknik direktörü daha yeni açıklama yapmıştı kendisi için?

Onun gibi bir adam kulübede olduğu için çok mutluyuz. Güven veriyor falan demişti diye hatırlıyorum?
onu geçen yıl demiştide bu sene kadroda pek yer bulamıyor.sezon sonuda sözleşmesi bitiyor.bayern sözleşmeyi yenilemiycek sanırsam.ancak türkiyeye gelmesi için en az yıllık 3,5-4m verilmesi gerek yoksa hamitin türkiyeye pek sıcak baktığını sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yalnız böyle bişi varsa hakkaten çok büyük saçmalamış Demirören.

Yaşlı adama anlarım ama Almeida hala gayet genç adam, tamam şu an için çok gözde (A Class kulüp ayarında) bir oyuncu değil ama her an iyice parlama yapabilir (Toni'nin, Milito'nun ve daha nicelerinin patlama yaptığı yaşlarda), bonservisi pahalı olsa anlarım da koskoca Beşiktaş kulübü 2 milyon euro veremiyo mu cebinden? Verir. Böle riske girilir mi? Adam bi parladı 8.5 milyona sattın mesela, satılmaz değil, Keita'yı falan o paraya sattı GS. Aldığının iki katını kaptırıyorsun şirkete.
Sosyal ağlarda paylaş

haa pardon, 10 yıl maddesini görmemişim ben, her satışta diye düşündüm.

O zaman gayet mantıklı, 10 milyondan yukarı türkiye liginden oyuncu satmak zaten imkansız neredeyse, ya ruslar dadanacak, ya da otto bariç gibi ajan yollayacan o kafalayacak.

Bi de şey kurnazlığı var tabii Türk aklı. Adamlar 12 milyon teklif etti, Lan şimdi 6.5 alacağımıza siz bize 12 yerine 9 verin satalım hem siz az harcayın hem tüm para bize gelsin kar edelim diyebilir yönetim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Q7 için aynen öyle dedi. Zaten bu sabah baktım gazeteciler kaçırmamış, manşette.

Sergen'in adını bile telaffuz etmeden "sizin adamınız" olarak tanımladı ahaha.

Ernst ve Bobo için üstü kapalı olarak çok para istemezlerse sözleşme yaparız dedi. Bobo için "bizim çocuğumuz" dedi. Sözleşme aşamasında elini güçlü tutmak için böyle konuştuğunu düşünüyorum.

Demirören makine gibiydi. Soru sordurtmadı ama zaten oradakiler de dinlemeye gelmiş gibiydi. Güntekin Bobo Nobre kadar para isterse ne olacak diye sordu. Başkan Nobre sakattı o yüzden verim sorunu oldu cevabını verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Artik dogru isler yaptigi icin kendine guveninin gelmesi normal. Taraftarin tepkisi azaldi rahat etti o konuda, ligdeki kotu duruma ragmen transferler ve avrupa ligindeki ilerleyis demiroren'I rahatlatti o yuzdende daha iyi transferler yapmak yonundeki cabalari artti eger turk olarakta duzgun 1-2 oyuncu getirirse misal hamit,sinan gibi camia ile baglari siklastirir ve amacina ulasir 1 donem daha baskan olur
Sosyal ağlarda paylaş

Abi az önce izledim dün geceki programı.

Bedavaya Almeida al, başkanın dediğine göre Türkiye'de sadece BJK ile anlaşma yapmasını garantile, adamlar senin için oyuncuyu olabildiğinin en yüksek fiyatına pazarlamaya çalışsın, Hem oyuncuyu oynat beleşe, üstüne para al...

Ufomusun be Demirören reyis. cCc Yandık kavrulduk burada... :D

Quaresma için 20+ milyon dolar teklif gelsin, 7,5'tan aldık.

Bir önceki transferlerinde 75 milyon dolar transfer ücretleri olan oyuncuları 15+- milyon gibi komik bir rakamla Beşiktaş'a kazandır, Fon'la TR'de tek olacak şekilde anlaş, Q7, Guti, Almeida, Fernandes, Simao gelsin, stad projesi son onay aşamasında, Sergen'i tiklemiyoruz haddini bilsin uyarısı, aaaahahahah daha ne olsun ya.

Bu adama bişiler olmuş :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...