El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 3 puan üstümüzde bitirse ne olacak ki? Şampiyon olması imkansız gibi artık. 2.lik de bayağı zor ama belki. Bence 3. fener bitirir, 4. de biz. İkimizde uefa'ya gideriz. Bizim için asıl umut şu anda uefa'da olmamız. Yoksa lig 3 büyükler için kayıp bu sene. edit: düşüşler kötü olduğundan demedim ya, hatta kağıt üstüne hem elano hem keita çok iyi transfer ama sorunluydular diyorum. Elano şimdi ülkesinde belki yine şov yapıcak ama Avrupa'da olmuyomuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Bjk kötü başlamadı.Bjk iyi başladı ne zamanki q7 ve gutiye bişey oldu bjk maç kazanamadı guti iyileşti maç kazandı.Takım 2yıldızın ayağına bakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Şimdi arşivden bulup çıkarmak lazım geçen seneki Galatasaray'lıların attığı aynı postları :D Bir atletiko gelir ufak bir türk takımı hakem talihsizliği ananızın ligine dönersiniz sizde bizim gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 El-Barto said: 3 puan üstümüzde bitirse ne olacak ki? Şampiyon olması imkansız gibi artık. 2.lik de bayağı zor ama belki. Bence 3. fener bitirir, 4. de biz. İkimizde uefa'ya gideriz. Bizim için asıl umut şu anda uefa'da olmamız. Yoksa lig 3 büyükler için kayıp bu sene. edit: düşüşler kötü olduğundan demedim ya, hatta kağıt üstüne hem elano hem keita çok iyi transfer ama sorunluydular diyorum. Elano şimdi ülkesinde belki yine şov yapıcak ama Avrupa'da olmuyomuş demek ki.11 puandan gelip şampiyon olduk,Beşiktaş 9 puandan gelip şampiyon oldu.18 maç var daha hiç bilemessin Beşiktaş'ın bile şansı var hem de ciddi anlamda. edit:Beşiktaş en son şampiyonluğunda 10 puan arkamızdan gelip şampiyon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Evet guti ve quaresma sakatlanınca çok düştük ama şunu da unutmayın tek sakatlarımız onlar değil. Hatta takımda sakatlanmayan kalmadı nerdeyse, forvetimizde 2-3 maç A-2'den ali kuçik oynadı yani. edit: ya umut bağlanabilecek bişey değil ama o. hem trabzonun müthiş çöküş yaşaması hem de bursa'yı geçmemiz lazım. Açıkçası ben en fazla ŞL olur diye umutlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Hocam şöyle bakalım; Trabzon;Gs-Fb-Bjk deplasman Bursa,Antep,Kayseri içerde bunlar çok zor maçlar. Bursa;Galatasaray,Fenerbahçe,Kayseri,Trabzon deplasman.aynı şey Bursa için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ya şimdiden ümitlenip, ikinci yarı başı yine çökmesi var bi de bu işin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Aynen öyle Fener'in o konuda ki potansiyeli tartışılmaz ama Beşiktaş eğer,o transferleri yapıp iyi bir hava yakalarsa zanettimiyorum,o çöküşü yaşamaz. Tabi ki sakatlıklar da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 gri forma satışda http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs764.ash1/165538_474398299246_699219246_5711471_7694478_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 2004 de 9 puan önde ilk devreyi bitirmişken şampiyonluğu kaybedip 3. mü 4. mü olmamazın hiç bir örneği yok ligde. Daha 2. devre başlar başlamaz Samsun maçında bizi katlettiler, bir daha düzelemedik. Bir daha o cesaret ile kart gösterebilen hakemde olmadı nedense (buna kendide dahil). Zaten düdüğümü asıyorum küstüm tarzı birşey söyledi bir kaç sene sonra tek tepkim 'allah belanı versin' oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Fikstür muhabbeti daha sonra can sıkıyor, Trabzon şu oyunuyla şu ligdeki her takıma karşı içeride-dışarıda favoridir. Beşiktaş'ın ben potada olacağını düşünüyorum, en azından üçüncü bitirirler Trabzon-Fener çekişmesi olur son haftalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Darksun said: 2004 de 9 puan önde ilk devreyi bitirmişken şampiyonluğu kaybedip 3. mü 4. mü olmamazın hiç bir örneği yok ligde. Daha 2. devre başlar başlamaz Samsun maçında bizi katlettiler, bir daha düzelemedik. Bir daha o cesaret ile kart gösterebilen hakemde olmadı nedense (buna kendide dahil). Zaten düdüğümü asıyorum küstüm tarzı birşey söyledi bir kaç sene sonra tek tepkim 'allah belanı versin' oldu :) 6 sene onceki olaylara ağlamalar falan. ofofof butun kartların dogru olmasıda cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ya olayın bu saatten sonra açılması saçma hakkaten ama kartlardan baştakiler baya tartışmalıydı. Hani 3 büyüklere öyle kart verilmesi olayını geçtim, eşit düzeyde bakılsa bile gösterilmiycek kartlar vardı. Zaten 2.mi 3. karttan sonra mı ne iş koptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Llama said: gri forma satışda http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs764.ash1/165538_474398299246_699219246_5711471_7694478_n.jpg abi ah o cola turka yazısı olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 1 Rüştü Reçber 21 Hakan Arıkan 99 Cenk Gönen 20 İbrahim Toraman 22 Ersan Adem Gülüm 19 İbrahim Üzülmez 77 Rıdvan Şimşek 27 Matteo Ferrari 44 Erhan Güven 3 İsmail Köybaşı 30 Tomas Zapotocny 6 Tomas Sivok 14 Jose Maria Gutierrez Hernandez 9 Roberto Hilbert 15 Rodrigo Barbosa Tabata 7 Ricardo Andrade Quaresma Bernardo 26 Onur Bayramoğlu 29 Yusuf Şimşek 28 Fabian Ernst 5 Michael Fink 55 Mehmet Aurelio 18 Necip Uysal 17 Ekrem Dağ 33 Fatih Tekke 8 Nihat Kahveci 11 Mert Nobre 13 Deivson Rogerio Da Silva 23 Filip Holosko 37 Ali Kuçik ernst sakatlanmış. kadroda yer almıyor bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 gelmez ama kardeşi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mokoko said: Darksun said: 2004 de 9 puan önde ilk devreyi bitirmişken şampiyonluğu kaybedip 3. mü 4. mü olmamazın hiç bir örneği yok ligde. Daha 2. devre başlar başlamaz Samsun maçında bizi katlettiler, bir daha düzelemedik. Bir daha o cesaret ile kart gösterebilen hakemde olmadı nedense (buna kendide dahil). Zaten düdüğümü asıyorum küstüm tarzı birşey söyledi bir kaç sene sonra tek tepkim 'allah belanı versin' oldu :) 6 sene onceki olaylara ağlamalar falan. ofofof butun kartların dogru olmasıda cabası. Sadece yazmış olmak için yapılmış bir yorum, tebrik ederim. Bu dediklerimden ağlamayı çıkarıyorsan zaten senin niyetin belli, bir zahmet kendi takımın başlığında ofofoflamaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 e abi ağlama zaten o post? "şampiyonluğumuzu çaldılar ühü ühü" dememiş misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ağlama diil işte, adam soru sormuş okadar cesaretli bi hakem görüldü mü ligde , aynı oaly defalarca hele ki emre ve luganoya sahip fenerbahçede binkere yaşanabilcekken oldu mu olmadı, en ufak pozisyona kart çıkartıldı o maçta.Niceleri görmezden gelindi bi ilkti türk futbol tarihinde.Enazından benim hatırladığım 25 senelik türk futbolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Demişlerki 9-12 puan fark kapanır, daha öncede oldu. Bende yukarıdaki durumun diğerlerinden daha farklı olduğunu karşılıştırılmaması gerektiğini söylüyorum. Daha önce o tarzda bir puan kaybetme serisi hiç olmadı, 9 puan farkdan 3.mü 4. mü ne olabildik anca. Trabzon en azından bizimkisi gibi bir düşüş yaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 abi trabzonun puanı kimseyi yanıltmasın.top oynadıkları yok.son iki maçı şansa aldılar.aynı şekilde bursaspordada iş yok.bu sene ligimiz o kadar leş ki şu kötü top oynayan trabzon bile 42 puan topladı.tek bir yenilgi trabzonu düşüşe geçirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ligde top oynayan takım mı var ki TS'nin BS'nin futboluna laf ediliyor? TS çok etkili olmasa da her koşulda 3 büyüklerin hepsinden kat kat daha iyi futbol oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Bencede TS'nin durumu gayet iyi, seri halinde (bizim eski durum gibi) puan kaybetmesiniz bekliyorsanız daha çok beklersiniz bence. Kaldıki bizim 3 büyüklerin 1-2 puan kayıplı maç ile çuvallama şansı daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bu akşam fener maçındaki yönetimi bi beşiktaş maçında gösterse hakem, hemen sağda solda wot'ler afiş tadında jpeg'ler gezinmeye başlardı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar