Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

3 puan üstümüzde bitirse ne olacak ki? Şampiyon olması imkansız gibi artık. 2.lik de bayağı zor ama belki. Bence 3. fener bitirir, 4. de biz. İkimizde uefa'ya gideriz. Bizim için asıl umut şu anda uefa'da olmamız. Yoksa lig 3 büyükler için kayıp bu sene.

edit: düşüşler kötü olduğundan demedim ya, hatta kağıt üstüne hem elano hem keita çok iyi transfer ama sorunluydular diyorum. Elano şimdi ülkesinde belki yine şov yapıcak ama Avrupa'da olmuyomuş demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

3 puan üstümüzde bitirse ne olacak ki? Şampiyon olması imkansız gibi artık. 2.lik de bayağı zor ama belki. Bence 3. fener bitirir, 4. de biz. İkimizde uefa'ya gideriz. Bizim için asıl umut şu anda uefa'da olmamız. Yoksa lig 3 büyükler için kayıp bu sene.

edit: düşüşler kötü olduğundan demedim ya, hatta kağıt üstüne hem elano hem keita çok iyi transfer ama sorunluydular diyorum. Elano şimdi ülkesinde belki yine şov yapıcak ama Avrupa'da olmuyomuş demek ki.
11 puandan gelip şampiyon olduk,Beşiktaş 9 puandan gelip şampiyon oldu.18 maç var daha hiç bilemessin Beşiktaş'ın bile şansı var hem de ciddi anlamda.

edit:Beşiktaş en son şampiyonluğunda 10 puan arkamızdan gelip şampiyon oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet guti ve quaresma sakatlanınca çok düştük ama şunu da unutmayın tek sakatlarımız onlar değil. Hatta takımda sakatlanmayan kalmadı nerdeyse, forvetimizde 2-3 maç A-2'den ali kuçik oynadı yani.

edit: ya umut bağlanabilecek bişey değil ama o. hem trabzonun müthiş çöküş yaşaması hem de bursa'yı geçmemiz lazım. Açıkçası ben en fazla ŞL olur diye umutlanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

2004 de 9 puan önde ilk devreyi bitirmişken şampiyonluğu kaybedip 3. mü 4. mü olmamazın hiç bir örneği yok ligde. Daha 2. devre başlar başlamaz Samsun maçında bizi katlettiler, bir daha düzelemedik. Bir daha o cesaret ile kart gösterebilen hakemde olmadı nedense (buna kendide dahil). Zaten düdüğümü asıyorum küstüm tarzı birşey söyledi bir kaç sene sonra tek tepkim 'allah belanı versin' oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

2004 de 9 puan önde ilk devreyi bitirmişken şampiyonluğu kaybedip 3. mü 4. mü olmamazın hiç bir örneği yok ligde. Daha 2. devre başlar başlamaz Samsun maçında bizi katlettiler, bir daha düzelemedik. Bir daha o cesaret ile kart gösterebilen hakemde olmadı nedense (buna kendide dahil). Zaten düdüğümü asıyorum küstüm tarzı birşey söyledi bir kaç sene sonra tek tepkim 'allah belanı versin' oldu :)

6 sene onceki olaylara ağlamalar falan. ofofof butun kartların dogru olmasıda cabası.
Sosyal ağlarda paylaş

1 Rüştü Reçber
21 Hakan Arıkan
99 Cenk Gönen
20 İbrahim Toraman
22 Ersan Adem Gülüm
19 İbrahim Üzülmez
77 Rıdvan Şimşek
27 Matteo Ferrari
44 Erhan Güven
3 İsmail Köybaşı
30 Tomas Zapotocny
6 Tomas Sivok
14 Jose Maria Gutierrez Hernandez
9 Roberto Hilbert
15 Rodrigo Barbosa Tabata
7 Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
26 Onur Bayramoğlu
29 Yusuf Şimşek
28 Fabian Ernst
5 Michael Fink
55 Mehmet Aurelio
18 Necip Uysal
17 Ekrem Dağ
33 Fatih Tekke
8 Nihat Kahveci
11 Mert Nobre
13 Deivson Rogerio Da Silva
23 Filip Holosko
37 Ali Kuçik

ernst sakatlanmış. kadroda yer almıyor bu maçta.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Darksun said:

6 sene onceki olaylara ağlamalar falan. ofofof butun kartların dogru olmasıda cabası.

Sadece yazmış olmak için yapılmış bir yorum, tebrik ederim. Bu dediklerimden ağlamayı çıkarıyorsan zaten senin niyetin belli, bir zahmet kendi takımın başlığında ofofoflamaya devam.
Sosyal ağlarda paylaş

ağlama diil işte, adam soru sormuş okadar cesaretli bi hakem görüldü mü ligde , aynı oaly defalarca hele ki emre ve luganoya sahip fenerbahçede binkere yaşanabilcekken oldu mu olmadı, en ufak pozisyona kart çıkartıldı o maçta.Niceleri görmezden gelindi bi ilkti türk futbol tarihinde.Enazından benim hatırladığım 25 senelik türk futbolunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Demişlerki 9-12 puan fark kapanır, daha öncede oldu. Bende yukarıdaki durumun diğerlerinden daha farklı olduğunu karşılıştırılmaması gerektiğini söylüyorum. Daha önce o tarzda bir puan kaybetme serisi hiç olmadı, 9 puan farkdan 3.mü 4. mü ne olabildik anca. Trabzon en azından bizimkisi gibi bir düşüş yaşamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...