Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ne guizası abi geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 almeida olsa tabi iyi olur da. bedava guiza almak varken ne biliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ne bedavasi abi aziz guizayi 7den 8den assa satmaz. Satsa satarrdi ztn sezon basinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 millet de sırada bekliyodu güizaya o parayı vermek için hahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Güiza'ya 2 verecek adam bulursanız şanslısınız. En son sezon başı 3.5 önerdiler de 5 istedi fener, sezon başı 5e razıydı artık 3.5 veren de çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Guiza gelirse ultimate ortasaha-forvet hattı oluyor. Nihat Tabata Aurelio Holosko Guiza Nobre BEHOLD LOS LOLACTICOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Holoskoyu çıkarın sola Ayhan'ı verelim size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 idare eder de olsa bi forvet lazım nobre ile nereye kadar gs macı dısında iş yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 besiktas guiza'yı alacaksa birsey vermesine gerek yok. nihat, tabata, güiza, aurelio ilk 11 şartı koysunlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 oldu olacak bide ayhanı alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Wispy said: Guiza gelirse ultimate ortasaha-forvet hattı oluyor. Nihat Tabata Aurelio Holosko Guiza Nobre BEHOLD LOS LOLACTICOS (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Güiza bize gelirse artık maç izlemem sabır sınırlarını aşar o transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 guiza' nın transfer edilmesi imkansız bence. hugo almeidayı da istemem yalnız ben. 27 yaşında ağır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Guiza'yı Elano'nun parasıyla biz alırız rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 mascio said: guiza' nın transfer edilmesi imkansız bence. hugo almeidayı da istemem yalnız ben. 27 yaşında ağır falan. Bobo ve nobre gibi ultrasonic hızlı oyuncular varken ağır adamı napalım yaaa :( ağır olsun ama iş yapsın. Zaten rakipler paso kapanıyor. Hızlısı çok şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Yalnız iyi güzel hoşta kimler gidecek bu takımdan asdf Sivok - Fernandes kesin olarak geliyor. Fink - Ferrari kesin gidecek gözüküyor. Ee daha ne yabancı transferi? Zapo gitmez, kaliteli bir yedek olur. Tabata'nın fişi sezon sonuna kadar çekilmez. Holosko desen ölüsü bile bazen tehlike yaratıyor(GS maçı misal) ki ben Holosko'nun doğru düzgün bir destekle tekrar toparlanabileceğini düşünüyorum. Eee kimi göndereceğiz? Fatih Tekke sorunu aşılsa aslında forvette sıkıntımız olmayacakta işte, off adam geldi yerli kaliteli forvet aldık diye sevindik daha olayını göremedik. Ara transferde aslında bir iki yerli oyuncu alımı içinde kasılabilir. Ya da göz yaşına bakmayıp satacaksın yabancılardan 3-4 tanesini iyi veya kötü olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 tabata, holosko, fink, ferrari gidecek diye okudum ben. Bursa da Zapo + Tekke'yi istemiş karşılığında İbrahim Öztürk'le takas düşünülüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Zapo + Tekke denk olmasa da İbrahim Öztürk transferi olursa harika olur. Bence çok başarılı bir stoper ve Sivok - Ersan - İbrahim Öztür - Toraman dörtlüsüyle birlikte rotasyona bile gitsek başarılı oluruz savunmada (oturunca tabii) Ya ben Holosko'nun gönderilmesini cidden istemiyorum bu arada, kiralansın toplasın kendini, Ya birde şu var aslında, bu adam hayatında ilk defa sol açıkta oynuyor. Birde Dünya Kupası'nda Stoch ile değiştirildiğinde solda oynuyordu sanırım. Bariz bir şekilde orada sorun yaşıyor. Sağ açıkta niye denenmiyor bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 İbrahim öztürk gelirse, bu kadroda zapo gereksiz kalır zaten. Ama bunu yapmazlar sanmıyorum. Ama şu anda takımdaki en gideceği belli kişiler ferrari ve fink. 3. kim olur bilmiyorum. Tabata giderse konvoya çıkabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 adalı bi yolunu bulur alır bi forvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 da kimi alıcak birde boboya ne oldu, sezonu kapattı filan diyenler vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kapattıysa boboyu dondururuz cakar bi yabancı forvet olur biter alıstık zaten dondurmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dondurmak süpermiş olm öyle deme geri gelicekse adam sivok gibi dondur gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Rewendor said: tabata, holosko, fink, ferrari gidecek diye okudum ben. Bursa da Zapo + Tekke'yi istemiş karşılığında İbrahim Öztürk'le takas düşünülüyormuş. Sadece istenmeyen adamları ucuza kapatma mantığıyla daha çok -15 averajlar yapar Bursa avrupa'da, katılabilirse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dondur boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar