Wispy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Hakan artık kolay kolay forma yüzü görmez. Adamın moral de sıfırlandı hem saçma sapan gollerden hem de ıslıklanmadan. Adam, özellikle kaleci ıslıklamaya karşıyım ama Nihat, Nobre gibi ruhsuz oynayanlara vuvuzela bile öttürebilirler. Nihatı şu anda halı saha takımıma koymam. Nobreyi de aynı şekilde. Bu iki adamın yüzünü görünce midem sıkıntıdan kaynamaya başlıyor. Hilbert'e kızamıyorum, adam orta özürlü ama Türkiye'de kaç tane orta açabilen sağ bek var. Gerçi adam Sağ kanat oyuncusu. Adam hucuma çıkınca yine de Nihattan etkili oluyor yalnız, acı ama gerçek. Bir de Q7, Guti gidince yine geçen seneki beşiktaşa benzemeye başladık ona yanıyorum.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 http://gazeteci.tv/schuster-porto-bizden-daha-iyiydi-93867h.htm
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Wispy said: Hakan artık kolay kolay forma yüzü görmez. Adamın moral de sıfırlandı hem saçma sapan gollerden hem de ıslıklanmadan. Adam, özellikle kaleci ıslıklamaya karşıyım ama Nihat, Nobre gibi ruhsuz oynayanlara vuvuzela bile öttürebilirler. Nihatı şu anda halı saha takımıma koymam. Nobreyi de aynı şekilde. Bu iki adamın yüzünü görünce midem sıkıntıdan kaynamaya başlıyor. Hilbert'e kızamıyorum, adam orta özürlü ama Türkiye'de kaç tane orta açabilen sağ bek var. Gerçi adam Sağ kanat oyuncusu. Adam hucuma çıkınca yine de Nihattan etkili oluyor yalnız, acı ama gerçek. Bir de Q7, Guti gidince yine geçen seneki beşiktaşa benzemeye başladık ona yanıyorum. Nihat'ın basireti yok, dün maçın başında damarı şişirdi yine baya çabaladı skoru da değiştirebilirdi, belli hedef maç belirlemiş kendisine çıkış için de, baya morali gitti onun da
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Wispy said: Hakan artık kolay kolay forma yüzü görmez. Adamın moral de sıfırlandı hem saçma sapan gollerden hem de ıslıklanmadan. Adam, özellikle kaleci ıslıklamaya karşıyım ama Nihat, Nobre gibi ruhsuz oynayanlara vuvuzela bile öttürebilirler. Nihatı şu anda halı saha takımıma koymam. Nobreyi de aynı şekilde. Bu iki adamın yüzünü görünce midem sıkıntıdan kaynamaya başlıyor. Hilbert'e kızamıyorum, adam orta özürlü ama Türkiye'de kaç tane orta açabilen sağ bek var. Gerçi adam Sağ kanat oyuncusu. Adam hucuma çıkınca yine de Nihattan etkili oluyor yalnız, acı ama gerçek. Bir de Q7, Guti gidince yine geçen seneki beşiktaşa benzemeye başladık ona yanıyorum.Beşiktaş transfer ve hücum oyunu anlamında çok iyi hamle ve yatırımlar yaptı ben bir Fenerbahçeli olarak İnönü de Q7 ve Guti'yi izlemeye gittim ama izlerken hep şu dikkatimi çekti Q7 ve Guti olmazsa Beşiktaş'ın organizasyon anlamında çekiçeği idi bu da oldu he bir de Ernst gerçeği var ki adam Appiah'ın beyaz hali yaşı 32 ve çok yararlı bir adam. Şunu da idda ediyorum Ernst bu takımda oynamassa Q7 ve Guti bu kadar iyi performans gösteremez buna eminim...
oldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hibert futbolun basic dene herseyini biliyor yapıyor da ama sonuc yok cezayı kesemedikten sonra bi işe yaramıyor
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Yalnız Hilbert yavaş yavaş form tutmaya başlıyor ve giderek daha iyi oynamaya başladı. İstikrarsızlık problemini de çözdüğü zaman Beşiktaş'ın çok faydalı bir adam haline gelecektir.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hilbert topu getirsin, ortayi baskasi açsin:D bazi yonlerden deli iboya çok benziyo hilbert
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 zaytung said: Hakan Arıkan'ın yazdığı "Kaleden Açılma Sanatı: Ya Topu Tutarsam!" adlı kitap yakında seçkin kitapçılarda...
oldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 rüştü gecebilirmiş kaleye haber1903 de yazıyor kayserimacını kazanmak zorundayız ama gs ın macı kazanma ihtimali kadar bi ihtimal anca var kayseride
oldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bu macı alırsak önümüzdeki3 hafta cok zorlu deil ve üst taraftaki her takım kendi arasında oynuyor ayrıca
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 guti oynicak heralde ve hakan kaleden çikacak sonuçta:D gerçi rustu geçicek diyorlar hen hen hen hen hen
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bugün guti holosko ve erhan takımla çalışmalara başlıyor
knox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 buraya koyalım belki izlemeyen vardır sdsadsa
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hos olmus :d deplasman maci diilde inönüdeki mac olsayms keske geldkleri :P
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Sezon başı BJK defansı kötü dedik sırf eleştri olsun diye eleştiriyorum dediniz. Buyrun izleyin defansı.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 erhanda takımla başlamış çalışmalara kalan sakatlarımız.. Quaresma Ekrem Nobre Ferrari Aurelio
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Buddha said: Sezon başı BJK defansı kötü dedik sırf eleştri olsun diye eleştiriyorum dediniz. Buyrun izleyin defansı. göbekteki adamlar yedek ama. hatta 3. tercih filan. sağ bek yedek. yedek yani. evet çok iyi değil ama ayrıca yedekler :p
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 BiTcH_oFBaT said: Buddha said: Sezon başı BJK defansı kötü dedik sırf eleştri olsun diye eleştiriyorum dediniz. Buyrun izleyin defansı. göbekteki adamlar yedek ama. hatta 3. tercih filan. sağ bek yedek. yedek yani. evet çok iyi değil ama ayrıca yedekler :p sağ bek yedek bile değil abi, adam yok diye sağ açıktan bek yaptık asfsa Hani sorsan zaten takımda 1 tane gerçek sağ bekimiz var, o da aylardır sakat olan Rıdvan
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 o "sağ açık" dediğiniz adamı pati macında bağıra bağıra stopere yollarız biz. holy bile daha iyi orta yapıyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 geride kalsın daha iyi ama, ileride heyecan mı yapıyo napıyo saçmalıyodu, geride saçmalıyo mu dikkat etmedim (zaten 1 maç izledim) ama o kadar göze batmıyordu. İleride zaten kanatlarda muhtemelen dönünce Quaresma ve Holosko oynayacak, ileride forma kapması zor. Sağ bek olarak kim var Beşiktaş'ta? Aklıma bi Ekrem Dağ (ki o da sol açıktan devşirme) bi de Toraman (o da stoperden devşirme) geliyor, onların yerine gider beke hiç yoktan iyidir.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ya garip yani hilbert'in durumu aslında, stuttgart'ın şampiyon olduğu sene ne kadar başarılıydı. Sanki çakma Hilbert'i gönderdiler bize asfasd
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Porto maçıyla çıkışımız başlar taa ki quaresmanın tekrar sakatlanmasına kadr o da 3-5 haftasonra olur.
Öne çıkan mesajlar