Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 kaanin cubugu iyidir. Ben kefilim cubuguna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bunla kıyasladığım da hori pro for ps3 de fiyatı 350 lira. bu kaan kaç metre kablosu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Özel mesajla attım ama buradan da yazayım, 3 bilemedin 3.5 metro. 10 metre wirelessı napcan abi manavdan çeksin mi istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Oyun 3 yada 4 milyon mu ne satmış, "masrafını çıkarmış" demişler. İyi bir satış grafiği. Bence birde bu tip oyunlar PSN'de satılmalı. Zırt pırt disc değiştirmeyi sevmiyorum ve böyle oyunlarada anlık girilebilmeli, hemen online bir maça hazır olmalı. Üşenirim disc'i takmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 kaanın çubuğu aldım diye yazcaktım ama bir an tereddüt ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hayırlı olsun o zaman iyi fiyat tr için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 50 lira daha fazlaya okuttu ama dfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 satıldı mı arcade stick arkadaşlar.satılmadı ise ben talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 LathspeLL said: Üşenirim disc'i takmaya. vay arkadaş, gaming ne hale gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 gayet haklı adam bence. fifa 12'yi psn kardeşlikten aldım, arada bir iki maç atıyorum online. nasıl olsa hangi disc'i taktın, yok aşağı eğil, eject et kutuyu aç falan derdi yok. hatta şu EA sports zart zurt giriş ekranlarını kaldırsalar yakın gelecekte, oyundan çıkmam yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Bugün xbox versiyonunu aldım da, kombo yapmaya falan nasıl alışıyor bünyeler? Bir de street fighter'cıydım ben, MK'nın move listi farklı geldi; yön tuşları aktif olarak kullanılmıyor SF gibi, tersine sağ taraf daha aktif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yapı bayağa değişik ya, daha çok tekkene yakın sf'dense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 pazar kadıkoyde bunun turnuvası var merak edenler için pm atsınlar bana 300 tl mediamarkt çeki ödüllü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Çok eğleniyorum ya, finish him yapıyorum annem "ıyyk adamı ikiye ayırdılar ayy sadist yapar bu insanı, fena oldum ben kapat şunu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 pc'ye cikartabilirlermis: http://goo.gl/MKbXh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 pc'ye çıkıyor 2 temmuz'da: http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/mortal-kombat-komplete-edition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ooo nays. 1 kere oynama fırsatı bulmuştum konsolda, tadı damağımda kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 http://i.imgur.com/bdbpw0G.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar