synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 makes no difference. koskocaman insandan da kucuk bir bok cıkmayacagını varsayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 yarı çapı tuvalet deliğinin yarı çapından büyük olmadıkça hepsi küçüktür nazarımda. aksi durumda ise sıkıntı var. kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 kendinden kaçamazsın genç adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 neyse yani tüplerden korkuyom. allahtan atlayarak dalmadık içine erken fark ettim boku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Artariel said: şu red tüpü görmek istemiyorum. çünkü bir zamanlar gecenin yarısı bi iki arkadaşla çiğdem alıp tüpün içinde çitleyecektik sözde, egzantirikti, ta ki o tüpün içinde koskocaman bir insan boku görene kadar. o günden beri tüplerin içine girmiyorum parklarda. zaten kazık kadar adam ne işim varsa tüplerin içinde.ben denizde görmüştüm o gün bugündür tekirdağ bölgesinde denize girmiyorum.bildiğin denizin üstünde yüzüyordu lan nasıl sıçtıysa hayvan herif.insanımız her gördüğü yere sıçmayı seviyor.neyse topici daha fazla iğrençleştirmeyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sicmak guzeldir insani rahatlatir zihni guclendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 http://i149.photobucket.com/albums/s65/nuccajb/squirtle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 abi alttan su mu alıyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 heycanlanmayın.fotoşok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Artariel said: şu red tüpü görmek istemiyorum. çünkü bir zamanlar gecenin yarısı bi iki arkadaşla çiğdem alıp tüpün içinde çitleyecektik sözde, egzantirikti, ta ki o tüpün içinde koskocaman bir insan boku görene kadar. o günden beri tüplerin içine girmiyorum parklarda. zaten kazık kadar adam ne işim varsa tüplerin içinde.hala çiğdem diyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 http://i49.tinypic.com/e80m6p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 AHAHAHAHAHA DIEGO AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Tumblr çok iyi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 GİT Bİ SOZLIK AL BİLADERİN ANLAMINA BAK ta iyiymiş ama ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 diego'ya ben de çok kırgınım o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 vaperon said: Belki bunu... ... hatırlıyorsunuzdur. :D bu adam ne kadar korkutucu yahu :D hani insan evladı falan ama ne biliyim aynı evde kalmam böyle üzerine atlayacak bir tip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 rofl diego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 FASDDSGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 En iyiyi sona sakladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 üzülün biraz http://img835.imageshack.us/img835/8453/foreveralone10023.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi diego gerçekten.. herşeyin bi şeyi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 xunn said: FASDDSGF ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 adamınbiri said: AHAHAHAHAHA DIEGO AHAHAHAHAHAH (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 http://static.funnyjunk.com/gifs/4df853a6_66dd_0001.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 altta gif thread vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar