barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hat çalışırsa kayıtlıdır zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kayıtlı olmasa da calısıyor diye biliyorum? uyarı mesajı geliyor kaydettirmeniz lazım diye. kaydettirmezsen calısmıyor bir sure sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bulursan sıkıntı yok ta karaborsa oldu pasaportlar, 150 liraya falan satılıyor kayıt hakları. Evet, kayıtlı değilse telefon bile hat çalışabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sistem kayıtsız imeileri hmn fark ediyor artık diye biliyorum , ilk günden patlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 valla telefonu normal calıstırmak mumkun olsun da 150 lira falan onemli degil. cakma cıkmasın, bi de simfree olsun yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Dün geldi telefon. Jelatini acılmamıstı. Sim kartım buyuk oldugundan kullanamıyorum catlayacam. IMEI sorgusunda kayıt yoktur diyor. Adama mesaj attım ilgileniyor. Turkcell'in sisteminden kaynaklı gecikmeler yasıyoruz demisti. Cuma aksamına kadar onay verme surem var o zamana kadar hallolursa iyi olur dedim. Turkcell'i sıkıstırayım halletsinler o zaman bir an once dedi. Sıkıntı cıkacagını sanmıyorum bu iste. Bugun Turkcell'de islem yapamadım sistemleri yuzunden. Bayide bir kac kisi daha faturasını odeyemeyince dellendi. Bi sorun var herelde bu aralar. Sim kartı takıp denemek istiyorum ama artık. Sim-free oldugunu anlamanın baska yolu yoktur herelde. Aldıgım linki de vereyim bu arada. Gun icerisinde %5'lik indirimler oluyor. 1425 TL'ye aldım ben, pesin. http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-IPHONE-4-16GB-KAPALI-KUTU-PASAPORT-KAYITLI_W0QQidZZ41727996 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 konuşmaya açık hat taktıktan 2 hafta sonra telefon kapanır bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 E kayit ettirdikten sonra duzelmicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahahaahha adamın acc adı "gevey-store". Bence simlock'lu o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kayıt ettiğin gün telefonun açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 "roket adam" said: ahahaahha adamın acc adı "gevey-store". Bence simlock'lu o :p kullanıyorum telefonu simlocklı degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 _Gandalf_ said: kayıt ettiğin gün telefonun açılır. 3-4 gün 2 hafta sürenler bile olmuş diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iphone 4 te olmayıp htcde olan ne var htcde olmayıp ihpone4 te olan ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iphone'da android isletim sistemi yok. htc'de ios isletim sistemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 elma da yok haticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bone said: şu sıralar iphone 4'e rakip bir sürü cihaz çıktı. iphone 5'in çıktıında açık ara önde olabilmesi için 720x1080 çözünürlük, 2000mAh pil, 1Ghz quad core (ya da 1.5 Ghz dual core) işlemci, 2GB Ram, SDXC desteği, 64GB hafıza, 10megapixel kamera vs gibi özelliklere sahip olması gerekiyor herhalde... fiyati da 49 dolara dusmeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tabiki dusmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bone said: şu sıralar iphone 4'e rakip bir sürü cihaz çıktı. iphone 5'in çıktıında açık ara önde olabilmesi için 720x1080 çözünürlük, 2000mAh pil, 1Ghz quad core (ya da 1.5 Ghz dual core) işlemci, 2GB Ram, SDXC desteği, 64GB hafıza, 10megapixel kamera vs gibi özelliklere sahip olması gerekiyor herhalde... marketing ve branding dünyasına uzak bir nerd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Bone said: şu sıralar iphone 4'e rakip bir sürü cihaz çıktı. iphone 5'in çıktıında açık ara önde olabilmesi için 720x1080 çözünürlük, 2000mAh pil, 1Ghz quad core (ya da 1.5 Ghz dual core) işlemci, 2GB Ram, SDXC desteği, 64GB hafıza, 10megapixel kamera vs gibi özelliklere sahip olması gerekiyor herhalde... onu bunu bilmemde, sadece tipini değiştirseler bile hayvan gibi satacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 olay sadece donanim olsaydı , ben xpress 5800 aldığıma bu kadar lanet etmezdim :) geçenlerde s2 yi deneme fırsatım oldu. Güzel alet beğendim gerçekten ama o parayı vericeksem kesinlikle iphone 4 almayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 muvit invisible shield'ı oneren var mı? yoksa zagg mı alayım? invis shield kesinlikle kullanmak istiyorum. ufak tefek de olsa cizikler olusuyor, ozellikle arka camda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 invis shield dedigin folyomu? oyleyse speedguard mı ne mat olanından yaptırdım ben, baya baya basarılı. bu arada sorum var, mail inbox a girdigimde eski mailleri gostermiyor, bunun bir ayarı yokmu mesela 1 aylık goster 1 haftalık goster inbox u diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 http://www.amazon.com/SGP-Steinheil-iPhone-Protector-Crystal/dp/B003SVBI04/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1310418037&sr=1-1 ben bundan almıştım. zagg filan görüntü kalitesini düşürüyor. gökkuşağı efekti(nasıl anlatsam bilemedim bunu)filan yapıyor diye okumuştum. bu aldığım baya öneriliyordu ben almadan önce. aldıktan sonra da memnunum hani. tek sorunu biraz fazla çabuk kirleniyor. yağ tutmayan versiyonu da varmış ama görüntü kalitesini seçtim ben. bu arada şunu da söyliyim. zagg koruma açısından daha iyi sanırım, öyle deniliyor. ama sonuçta anahtarla aynı yere koymayıp az özen gösterirsen bu da micro çizikleri engeller sanırım. daha telefonda bir sorun var mı bilmiyorum. değiştirmedim korumayı ama hiç sanmıyorum. kısaca gayet memnunum. önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 diğer markaları bilemıcem ama zagg invis shield kesinlikle invis değil bence çok belli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Zegna said: invis shield dedigin folyomu? oyleyse speedguard mı ne mat olanından yaptırdım ben, baya baya basarılı. bu arada sorum var, mail inbox a girdigimde eski mailleri gostermiyor, bunun bir ayarı yokmu mesela 1 aylık goster 1 haftalık goster inbox u diye? Mail ayarlarina girip accountuna tikladigin zaman mail days to sync diye bi secenek var. Ordan diledigin gibi ayarlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar