Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Apple managed to move 600,000 iPhones in just a single day. Yes, that's a lot -- Apple says it's the largest number of pre-orders it's ever taken in one day yuh! 600.000 pre order tek gunde. saniyede 7 tane satmislar oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 gelsin buraya çabuk. sıkıldım n95 ten, 3 haftadır application topluyorum iphone için ahah daha almadan. çok gaza geldim pfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 turkiyeye agustos sonu - eylul bası gelcek diyorlar. ben sanırım amerikadan getirticem o kadar beklemektense. avrupada da 600 ile 750 euro arasında satılıcakmıs kontratsız cunku. cok bir anlamı olmuyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 amerikada kontratsız ne zaman cıkıyo ki? bir de kontratsız getirince pasaportuna kaydediyosun bu işlem ile sim unlock mı oluyo? sonra turkcell e gidiyosun, turkcell e mi kaydediyosun? nedir proses? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hayır. gene amerikadaki at-t ye kayıtlı geliyor. gerne unlock yapman gerekiyor vs vs. sadece amerikadakine her ay para odemiyorsun. kontratsız direk satısa baslıcaklar diye okudum. ole olmasa da cezasını filan odeyerek 700 dolar civarına geliyor sanırım. kontratsız satıs da 600 dolardan az olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 att ye kayıtlı geldiğini biliyorum, demek istediğim pasaportuna kaydediyosun ya telefonu, işte o işlem ne işe yarıyo? yani o işlem sim unlock yapmıyosa eğer, telefonu kaydetmenin anlamı ne? zaten kullanamazsın tr sınırları içinde (yasal yollarla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 pasaportuna kaydettirme olayı, yurtdışından alınan herhangi bir telefon için geçerli. yurtdışından boyle yuksek miktarda telefon getirip turkiyede satma yolu ile cok iyi para kazanan baya bir insan vardı. vergi filan verilmemis oluyor tabiki böyle. bunu durdurmak ya da azaltabilmek icin yapılmıs bir onlem iste. yurt dısından sadece kendi kullanım amacın icin telefon getirebilirsin diyor kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 oraları biliyorum :) benim anlamadığım, insanlar yurt dışından telefon alıp, önce pasaportuna kaydedip, sonra da turkcell e kaydedip mis gibi kullanıyorlar (evet iphone dan bahsediyorum). bunun olması için sim unlocked versiyonlarını mı beklemek lazım? öyle bişi var mı ya da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 amerikada sim unlocked versiyonu yok diyorum iste. illa at-t. avrupada bazı ulkelerde yasalar geregi sim kart bir firmaya baglanamıyor. onları alıp sim unlock yapmadan kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 calinti/kacak telefonu onlemek icin her telefonun imei bilgisi kaydediliyor. yeni bir telefonu da ya toptancisi ya da bireysel getiren pasaportuna kaydedebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Estel_Anorien said: mümtaz bana alsana bi ayfon4 olm evlenen benim. paticene birlesin bana iphone alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 1 yıl sonra bunun 2 ghz çıkar demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ondan 1 sene sonra da daha iisi cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 kutuya bak gelde alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 OHA KUTUSU 3D!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 3d olmayan kutumu var be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 oha cok iyi yapmislar kutuyu, teli almasam bile sirf kutusu alinabilir, ebayde satanlar olur kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 engadget review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 nexus one ile kiyaslama ekran goruntusu. ustteki nexus alttaki iphone. to our eyes, there has never been a more detailed, clear, or viewable screen on any mobile device. samsung galaxy s ile sunu bir kiyaslasalar nefis olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 telefon sol elde tutunca cekmiyor abi, saka gibi =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Kanuni said: nexus one ile kiyaslama ekran goruntusu. ustteki nexus alttaki iphone. to our eyes, there has never been a more detailed, clear, or viewable screen on any mobile device. samsung galaxy s ile sunu bir kiyaslasalar nefis olacak. abi ben nexus one kullaniyorumda bukadar kalitesiz bir goruntu daha gorme imkanim olmadi nasil bir karsilastirma bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 o sanirim full ekrandaki web pagein kucuk kosesindeki bir haberin ayrintisi full ekran karsilastirmasi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 iphone 4 problemleri :) ekranda sari lekeler bulunabiliyormus, nedeni uretim yetismedigi icin gerekli sivinin kurumamasi deniyor ancak 2-3 gunluk kullanimdan sonra geciyormus. gorilla camlarin kirilmamasi gerekiyor ama 4. dusuruste paramparca oluyor, videosu var anten yapisi sebebi ile sol elle kullanirken cekim gucu azaliyor veya konusurken kopuyor alet :( ancak bu at&t alt yapisinin dandikliginden de olabilir bazilari ise hic sorunum yok vs demis bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 apple'ın yaklasımı da ilginc olaya ehueh... http://www.engadget.com/2010/06/24/apple-responds-over-iphone-4-reception-issues-youre-holding-th/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 merak ettigim karsilastirma cikmis sonunda iphone 4 ekran vs samsung galaxy s amoled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar