Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sevgili arkadaslar Apple'in Flashten bu kadar nefret etme sebebi Flashin hantal ve uyuz QuickTime'i cene altından bı aparkat seklinde bitirmesi olabilir mı? Nette araastirdim frash skyfire ve cloud browse var opsiyon olarak ama güvenemedim.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şöyle bir program istiyorum, iPhone'un içinde gelen default maps gibi fakat tüm pinlerimi aynı anda aynı haritanın üzerinde görebileceğim. İçinde default gprs'te bookmarkları tek tek açıyorsunuz bildiğiniz gibi, var mı böyle bir program? İstanbul içinde dolaştığım bazı lokasyonları işaretleyip yine gideceğim zaman yakınında işaretlediğim diğer yerlere de gitmek için kullanacağım, ilk çıkan seri iPhone bu arada ( 16 GB )

Şimdiden çok teşekkürler.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Ok aldım US Storedan bu arada bedava olan applicationlar iççin USStore amerikan kerdi kartı ve adresi istemiyor bilginiz olsun alabiliyorsunuz FREE olanları.

guzel bilgi.
Mesaj tarihi:
bu cihazi jailbreak yapmadan usb storage, lan storage olarak kullanmanin yolu, app i var mi?

niye dandik ipod larda bile olan enable disk use secenegi yok, falan filan.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

4.2.1 dahi cikti. greenpoison. basebanda dikkat et ama eger usa den falan aldi isen, unlock ettiysen baseband yukseltmeden jb yapman gerekiyor.

Benim ki baseband usa.
Tutorial falan var mi mumkunse turkce? Nasil yaparim?
Yardim pls. 2 aydir yatiyor alet yazik.
  • Yeni Oluştur...