xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 telefon sesi değişiyor mu >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ios 4.2 gelirse nereden anlayacagiz? telefon otomatik mi check ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 itunesdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hayir donanimhaberden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 asdfasd tamam o zaman =P guya 7sinde cikiyodu yalan olmu$ heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Icarbons geldi valla canavar gibi bisi guzel gorunuyor. Bakalim 2. Yolladiklari da gelecekmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Bende case'lere bakınıyordum, böyle shield tarzı şeylere yönelmemeye karar verdim. Yönelirsemde zaten bende iCarbons alırdım muhtemelen. Ama şuan aklımda şu var: http://www.griffintechnology.com/products/elan-form-chilewich-dark-walnut-iphone4# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 çok hoşmuş gerçekten bu kap ama böyle kaplar çok kalınlaştırıyor telefonu. Onun yerine kaplamalar daha iyidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 trexta da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu icarbons olayı sonradan çıkartmak istediğimizde herhangi bir iz bırakıyor mu? hani güzel çıkamama gibi bir durum ya da yapışkan izi gibi. nasıl olduğunu tam bilmiyorum. dün geldi yaklaşık 40 gün sonra vodafone dan aldım iphone 4ümü. hattımın açılmasını bekliyorum. o sırada da bi kılıf bakiyim diyorum işte. aklımda icarbon var ama üstte belirttiğim şeyler kafamı kurcalıyor. bir de bir soru sorayim. itunes ile synchronize etmek gerekli bilgiğim kadarıyla. hattım açılmadan yapılabilir mi bu? yoksa direk hattım açıldıktan sonra mı girişeyim bu işe. nasılsa kullanamıcam daha. noob soruları gibi oldu ama sormak istedim gene de. bir başka soru da kaç günde geldi absolut icarbons sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 icarbons ile iz falan kalmaz, kalsa bile kolonyayla falan silinebilir cinsten yani, kalacagini sanmiyorum. telefonu aktive etmek icin karti takman lazim, ama sync olayini halledebilirsin hattin acik olmasada sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 3m di-noc film abi. hicbi$i olmaz, mukemmel bi icattir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 peki bu zagg invisible shield nasıl? bilginiz var mı? ben pek sevmiyorum da telefonun seklinin degismesini. icarbonsun tipi guzel ama gene de zagg invisible shield de iyiyse onu tercih edebilirim. amacım arka tarafın cizilmesini, zarar gormesini engellemek. on tarafa da belki bişi takabilirim de ona karar vermedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 o cam kolay cizilmez de. cam olma ozelliginden mutevellit du$urunce gg olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 zil sesini custom ringtonelar ile değiştirebiliyorsunuz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 http://www.ehow.com/how_2160460_custom-iphone-ringtones-free.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Günaydınlar. Şimdi kutusundan daha yeni çıkardık telefonu , yanında da küçük bir sim verdiler. Telefona ilk yapılacak nedir yani itunes falan bağlanıp birşeyler yapmak gerekirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Güle güle kullan, itunes'a baglayıp ilk olarak bir hesap alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Yes, karti tak, ac telefonu. Telefonu bilgisayara bagla, yazar zaten tek tek ne yapacagin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Estel_Anorien said: zil sesini custom ringtonelar ile değiştirebiliyorsunuz bu arada. ben xlyophonedan memnunum =P behlul gibi caliyo eet ringtone dei$iyo, bissuru program var. bu mobile me nin olayi nedir, sadece skindirik sync icin yilda 100$ aliyor olamazlar heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 aynen alıyorlar. ama içinde fotğrarf depolama vs gibi hizmetleri de var bildiğim kadarıyla. ama hepsinin telefonda bir karşılığı olduğu için gerek yok bence. hoş yakında bi tuto yazacağım konuyla ilgili zaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 4.1 den umut varmi ya veya takip edebilicegimiz bi site/forum varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 nere gitti bu iphone app topici ya. arama çalışmıyor. Neyse Migros Sanal Market uygulaması çıkmış yeni farkettim. Süper olmuş. Barkod okuma entegre etmişler. Mutfağa girdim stoklarımı yeniledim valla hehe. Süper çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 barbu said: peki bu zagg invisible shield nasıl? bilginiz var mı? ben pek sevmiyorum da telefonun seklinin degismesini. icarbonsun tipi guzel ama gene de zagg invisible shield de iyiyse onu tercih edebilirim. amacım arka tarafın cizilmesini, zarar gormesini engellemek. on tarafa da belki bişi takabilirim de ona karar vermedim daha. abi iğrenç bişey o zagg resmen adamlar yanlış ölçüyle kesmişler, bi taraftan 2 mm boşluk kalıyor. Hele ki ön yüzde o yuvarlak tuş için deldikleri delik var ya, bildiğin iğrenç, kocaman. Sakın o kadar para verme ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar