Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Sokagi yazinca seceneklerin otomatik listelenmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ha tamam çözdüm. ben direk yol tarifine sokak adı giriyodum. ondan öyle yapıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Şimdi bu game center dalgası iphone 3g'ler için yok mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Sevgili arkadaslar Apple'in Flashten bu kadar nefret etme sebebi Flashin hantal ve uyuz QuickTime'i cene altından bı aparkat seklinde bitirmesi olabilir mı? Nette araastirdim frash skyfire ve cloud browse var opsiyon olarak ama güvenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 MrLevie said: nope. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hayir yok diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ipgoneda google latitude yokmu hani arkadaşında OK dediyse onun yerini haritadan gorebiliyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 var ama en son us store da vardi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Arkadaşlar şöyle bir program istiyorum, iPhone'un içinde gelen default maps gibi fakat tüm pinlerimi aynı anda aynı haritanın üzerinde görebileceğim. İçinde default gprs'te bookmarkları tek tek açıyorsunuz bildiğiniz gibi, var mı böyle bir program? İstanbul içinde dolaştığım bazı lokasyonları işaretleyip yine gideceğim zaman yakınında işaretlediğim diğer yerlere de gitmek için kullanacağım, ilk çıkan seri iPhone bu arada ( 16 GB ) Şimdiden çok teşekkürler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ok aldım US Storedan bu arada bedava olan applicationlar iççin USStore amerikan kerdi kartı ve adresi istemiyor bilginiz olsun alabiliyorsunuz FREE olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Absolut said: Ok aldım US Storedan bu arada bedava olan applicationlar iççin USStore amerikan kerdi kartı ve adresi istemiyor bilginiz olsun alabiliyorsunuz FREE olanları. guzel bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 nasi yaptin bunu ya, bende yemedi yine sifirdan hesap alirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Adres istese bile random bi amerikan adres alın netten koyun gitsin yani önemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 usa verizon iphone 4 ile tanisti, adamlar preorder da 2 saat icersinde tarihleri boyunca ilk gun preorder rekorunu kirmislar. sadece iki saat icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bu cihazi jailbreak yapmadan usb storage, lan storage olarak kullanmanin yolu, app i var mi? niye dandik ipod larda bile olan enable disk use secenegi yok, falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 2 ipodumun hdd si o yuzden bozuldu onlarda bunun farkinda olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Telefon gorusmelerini kaydeden bi application varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ba$bakanligin bi programi var kaydediyo , ama sen dinleyemiyosun tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 iphone 4g 4.1(8b117) jb si cikti mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 4.2.1 dahi cikti. greenpoison. basebanda dikkat et ama eger usa den falan aldi isen, unlock ettiysen baseband yukseltmeden jb yapman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi odegilde hala jb cikmadimi 4.1 4.2 icin ya? Cildiriciiiiiim, haftaya turkiyeye gelcem, telefonsuz telefonsuz dolascam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Kanuni said: 4.2.1 dahi cikti. greenpoison. basebanda dikkat et ama eger usa den falan aldi isen, unlock ettiysen baseband yukseltmeden jb yapman gerekiyor. Benim ki baseband usa. Tutorial falan var mi mumkunse turkce? Nasil yaparim? Yardim pls. 2 aydir yatiyor alet yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 basebandın kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar