bansheee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Sam said: gitsinler arcanum'u diriltsinler, yetenek ve vakitlerini harcamasınlar buna. evet evet Arcanum isteriz.Quest desen quest inertory desen güzel.Gerçi teknoloji ağacının önemli bölümü çok yalandı da gene de nefisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 pc de cikmazsa gider alirim konsol bunun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 BG nin grafik motoru ile ve aynı kurallar ile bir mmo yapsalarda, yitip gitsek içinde, aynen o güzel atlarıne binip giden o güzel insanlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Cuce said: of ne korkunc bi oyundu dungeon siege 1 Multiplayer baya zevkli oluodu ^^ 3-4 kişi takılırdık eskiden biz. Her girişte tekrar tekrar köylerin taşlarını toplamak gerekiodu ama o biraz tatsızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Sam said: gitsinler arcanum'u diriltsinler, yetenek ve vakitlerini harcamasınlar buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Obsidian yazarlarini Hack & Slash oyununa harcamasin yahu, kimler var bakalim tabii projede ona bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Teaser ve bi kaç ss var http://www.psicocine.com/wp-content/uploads/2010/07/SkeletonKing.jpg http://www.psicocine.com/wp-content/uploads/2010/07/screen_shot162.jpg http://www.psicocine.com/wp-content/uploads/2010/07/VodyanoiCavern.jpg http://www.youtube.com/watch?v=ayal7xCxl2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 vaaay bakıyorum hiç gökkuşağı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ilk oyunu 2002 de çıkmıştı bayağı ses getirmişti hack&slash bilmemne bayağı da oynamıştım hani bu sene makinayı yenileyince kurdum 2. oyunu 1-2 saat oynadım fenalık geldi sildim hemen. kotoru yapan ekip dimi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Dungeon Siege II oynamıştım fena değilde gerçi 4 yıl oldu yani yanlışda hatırlıyor olabilirim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 en çok eğlendiğim rol yapma oyunlarından biri bu ds umarım çıkana kadar ölmüş olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Oyun içi görüntüleri olan bi trailer. D3 çıkana kadar idare edicek güzel bi d3 clone gibi görünüyor. http://www.gametrailers.com/video/exclusive-debut-dungeon-siege/703954?type=flv#comments_top Oynanabilirlik seviyesini istisnasız her oyunda minimumda tutan obsidian, tek özelliği oynanabilirlik olan bi seriye devam oyunu yaparsa uzay zaman bükülür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Niyeyse inventory management terimini okuyana kadar Dungeon Keeper 3 olarak okumuşum inatla ismi. Böyle sevinmiştim falan. Neyse Dungeon Siege'de iyidir. Diablo 3 çıkana kadar her oyun "D3 çıkana kadar vakit geçirilir" lafını yemek zorunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 diablo 3ten önce çıkıcağını sanmıyorum ben hiç :p grafikler iyiymiş bayaa.çıksın da oynayalım,özledik dancın sieyc'i yaw. iki oyunu da çok sevmiştim ama 1'in yeri ayrı bende,o zamanlar makinem epey dandikti,nadir çalışan oyunlardandı DS.az oynamamıştım,hey gidi.. bu arada konsola da yapcaz diye sıçmazlar içine inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Diablo 3'e kadar DS 4 cikar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 güzelim nox devam etmedi, bu devam etti. hain kader.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 iyikide etti :D çok severim ds'i, şuan bilgisayarımda kurulu baya bi modla birlikte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Dungeon Keeper diyince, negzel oyundu. Bir CD almıştım içinde; X-Men (kavgalı dövüş) Tomb Raider 2 Blister Bubble (ya da böyle birşey) Dungeon Keeper vardı. Rahat 6-7 ay götürmüştü haftada bir oyun alan beni. (Yıllardan 97-98 falan olması lazım, emin değilim ama ilkokuldaydım gibi hatırlıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Bi Dungeon Keeper oynayasım geldi şimdi bi daha övünce :D Bu arada cidden Nox yazık olmuştu ya. Koyardık bi pack mule (kot pantolonlu falan) İki DS ederdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://www.shacknews.com/article/67619/interview-obsidian-entertainment-ceo-feargus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ben bunlari hic sevmemisitm ya, pot icirtme oyunuydu resmen, savassinlar stopla hepsine pot icir oldur lootla loopunda gidiyordu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 İlki çok güzeldi. zevkle oynamıştık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 senko said: ben bunlari hic sevmemisitm ya, pot icirtme oyunuydu resmen, savassinlar stopla hepsine pot icir oldur lootla loopunda gidiyordu oyun. E durdurmadan oynasaydin sende bilae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 helecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ne gereği varmış demişler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar