cemal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 liseli vardıya ah o liseli(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abi bize de counter attack! sansı verilsin biz de küfür edelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 tanrı paticiki korusun amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Arkadaslar yazildi mi bilmiyorum ama bu guzide forum kubat damage gibi bir seyi cikarmis bence 1000 memeye bedel sadfsf(kubat damage baska bi yerden araksa feci patladim su vakit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 BabacumMostors said: HAYIR İŞTE KÜFÜR ETMEMELİLER ETMEMELİLER! ET MEMELİLER!! memeliler.. ohşşş bu ne abi hey allam hahaha manyak gibi gülüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bi ara cuma günü bişiler yapıyorduk. pikaçuya 3 4 tane surat çizmiştim sıkıntıdan. devam edelim bişi çıkmıo çıkmıo diyecemize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kingpin said: Arkadaslar yazildi mi bilmiyorum ama bu guzide forum kubat damage gibi bir seyi cikarmis bence 1000 memeye bedel sadfsf(kubat damage baska bi yerden araksa feci patladim su vakit) kubat dmg ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 quake'deki quad damage + kubat http://img29.imageshack.us/img29/3953/d4371bb9e2544017ec75007.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kim bulmuştu bunu ya. çok fenaydı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 cons dur kim olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ahaha iimiş ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 werewolf olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 pati tarafindan kesfedilen en iyi meme: http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg eyebilirsin, bukebilirsin, trollface olur, DIDNT READ LOL olur, her isi gorur valla global alanda yayma calismalarimzi suruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 adamın kendisi meme. platin meme yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infazure Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Llama said: popiler olma cabası biraz ekşiyi yakalasınlar yok olur giderler olcak şimdilik bu kadar Bence bobiler denilen alakasız saçma iste hiç bir bağlantısı yok, bobiler PS cileri, insanların kusurları ile dalga geçip bunu sitelerine taşıyıp, paylaşıp, gülecek kadar acizler. İnci genelde bu tür konulara duyarlı, aslında anarşist olduğunu savunsada bu konularda daha dikkatli, örneğin FB li insanların Fb sayfasına post kasması, yani ziyaret etmesi gibi eylemleride var. Amaç eğlence ve tamamen beraberlik içersinde hareket etme olayı, zaten bunu facebook olayında tüm Türkiye açıkca gördü sanırım :) İlerleyen zamanlarda daha hoş planları var, umarım faaliyete geçirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fetobear Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abiii adam bobiler dememiş popiler demiş. ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 inci bi gitsin ya.. duyarlıymuş. inci siker diye etrafta öten adamın neresi duyarlı olabilir. duyarlılıktan anladığın ne senin.. ne bildiğinle ilgilenmez kimse, ne anlattığınla ilgilenir. troll yaparak da hiç bir şey anlatamazsın. ayrıca "popüler" yerine "popiler" demek mi daha kötü yoksa "popiler"i "bobiler" anlamak mı? bilemedim bay 2004'te kayıt olan ama iki mesajlı inci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 valla troll yaparak hiç bişey anlatılmaz diyosun da benim trollden anladım hiciv. ha inci yapmıyo bunu daha doğrusu hardcore hiciv yapıyo. tepki büyük oluyo haliyle. ama hicivciler toplumu her dönemde sürükleyen insanlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hiciv demekle, inci'nin yaptığı şeyi fazla gösteriyorsun fede. zira nefi de hiciv yapmış, neyzen tevfik de.. ama bir şeyi yermekle kalmamış onlar. yazdıkları zeka ürünüymüş. inci'nin internetteki varoluşuna bakıyorum da (ki bunlar sadece ziyaretleri değil. misal bireysel olarak incicilerin bıraktıkları yorumlar falan da..), çoğunlukla zekasızlık örneği. üstüne boş. ve temelde "sikerim" edebiyatı üzerine. "peki" der geçerim ama biraz da bu zekasız trollerden dolayı gıcık oluyorum heriflere. ya da veletlere. her neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 incinin alayı furya olsa kaç yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 doğru diyosun, hardcore derken zaten zekasız demek istemiştim de kafa basmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 inciye atıp tutanlar bir süre sonra inciyi sevmeye baslayacaklar ama reaksiyon süresi kişiden kişiye değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ben seviyorum zaten de sadece bu oraya buraya saldırma olaylarını sevmiyorum. pasif anarşitstim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Fistan said: inciye atıp tutanlar bir süre sonra inciyi sevmeye baslayacaklar ama reaksiyon süresi kişiden kişiye değişir çok iddialı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar