Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inci furyası

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Llama said:

popiler olma cabası
biraz ekşiyi yakalasınlar yok olur giderler olcak şimdilik bu kadar

Bence bobiler denilen alakasız saçma iste hiç bir bağlantısı yok, bobiler PS cileri, insanların kusurları ile dalga geçip bunu sitelerine taşıyıp, paylaşıp, gülecek kadar acizler.
İnci genelde bu tür konulara duyarlı, aslında anarşist olduğunu savunsada bu konularda daha dikkatli, örneğin FB li insanların Fb sayfasına post kasması, yani ziyaret etmesi gibi eylemleride var. Amaç eğlence ve tamamen beraberlik içersinde hareket etme olayı, zaten bunu facebook olayında tüm Türkiye açıkca gördü sanırım :)
İlerleyen zamanlarda daha hoş planları var, umarım faaliyete geçirirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
inci bi gitsin ya.. duyarlıymuş. inci siker diye etrafta öten adamın neresi duyarlı olabilir. duyarlılıktan anladığın ne senin.. ne bildiğinle ilgilenmez kimse, ne anlattığınla ilgilenir. troll yaparak da hiç bir şey anlatamazsın.

ayrıca "popüler" yerine "popiler" demek mi daha kötü yoksa "popiler"i "bobiler" anlamak mı? bilemedim bay 2004'te kayıt olan ama iki mesajlı inci.
Sosyal ağlarda paylaş

hiciv demekle, inci'nin yaptığı şeyi fazla gösteriyorsun fede. zira nefi de hiciv yapmış, neyzen tevfik de.. ama bir şeyi yermekle kalmamış onlar. yazdıkları zeka ürünüymüş.

inci'nin internetteki varoluşuna bakıyorum da (ki bunlar sadece ziyaretleri değil. misal bireysel olarak incicilerin bıraktıkları yorumlar falan da..), çoğunlukla zekasızlık örneği. üstüne boş. ve temelde "sikerim" edebiyatı üzerine.

"peki" der geçerim ama biraz da bu zekasız trollerden dolayı gıcık oluyorum heriflere. ya da veletlere. her neyse..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...