Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oh shit pasaportu kaybettim :(imdak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ara birisini de buradan bilgi edinsinler konsolosluklardan bilen eden adamdan.Gerçi mülteci olduğun gereğiyle sınır dışı edilebilirsin.Edildiğin yerden de edile edile Türkiye ye kadar gelme şansın var
Mesaj tarihi:
ıh! O_O

nepaldemiydi neydi yanlış hatırlamıyorsam

çalıştığın şirketin avukatı falanı bişiyi var mı?

konsolosluğu ara ama arabanın tabanına falan da bak bi :(
Mesaj tarihi:
sınırdışı edilirsin maksimum ama şöyle bir şey var, nepalden tr ye direk gelinmiyor bildiğim. önce hindistana filan geçmen lazım. psaportsuz seni sokarlar mı bilmem. kötü bir durum ya. lokal bir polis filan yok mu ülkede onlara başvur rapor filan tutsunlar o raporla çıkarsın. yeni delhide konsolosluk vardır büyük bir ihtimalle onları da telefonla ara. en doğru bilgiyi onlar verir.

evet bu arada sıçtın.

ben de 3 haftaya ladakh a gidecem. kafama ediyim.
Mesaj tarihi:
polise gideceksin ondan sonra en yakın hangi ülkede varsa türk elçiliği onu öğrenip oraya telefon edeceksin. elçilik yoksa bile mutlaka diplomatik işleri gören birileri vardır türkiye için, onun vasıtasıyla evrak al ver işleri halledilir.

hatta baktım senin için http://www.konsolosluk.gov.tr/Security/UserMissionSelect.aspx?ReturnUrl=/ConsularServices/CS_AnaSayfa.aspx

senin derdini yeni delhi çözecekmiş.
Mesaj tarihi:
Çok saolun,
hindistana kaçak gidebiliyorum, 1 kere geçmiştim zamanında. Ama çile o yolculuk ya.

Yarın iyice bakıcam heryere, arabalara ofise falan
oof of =)
sinirden gülüyorum yahu.
Mesaj tarihi:
huun said:

polise gideceksin ondan sonra en yakın hangi ülkede varsa türk elçiliği onu öğrenip oraya telefon edeceksin. elçilik yoksa bile mutlaka diplomatik işleri gören birileri vardır türkiye için, onun vasıtasıyla evrak al ver işleri halledilir.

hatta baktım senin için http://www.konsolosluk.gov.tr/Security/UserMissionSelect.aspx?ReturnUrl=/ConsularServices/CS_AnaSayfa.aspx

senin derdini yeni delhi çözecekmiş.

budur.

ayrıca geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
abi konsolos yokada onursan konsolosluk wardir
orda yasayan random bi turk yada zengin bi orali adam oluyo onursa olarak
hatta burda o tur bi adain yaninda calisan biri wardi afterdeep miydi
polis arastirsin abi bulsunnar yane kimmis orda turk
Mesaj tarihi:
Ben herhangi bi ülkenin yöneticisi olsam pasaport kaybeden adamı barındırmazdım memlekette lan. Dilekçe milekçe de anlamazdım.

Kendini de unutsaydın evladım der ülkeden atar yok yazardım.
  • Yeni Oluştur...