Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ülkede konsoloslukta yok, vizemin bitmesine 10 gun falan var. Sıçtım mı? napmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Neredesin ki nasıl konsolosluk olmaz? ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Bizim burda pasaportunu başkasına kaptıran ruslara noluyorsa sana da o olcak. GG . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ara birisini de buradan bilgi edinsinler konsolosluklardan bilen eden adamdan.Gerçi mülteci olduğun gereğiyle sınır dışı edilebilirsin.Edildiğin yerden de edile edile Türkiye ye kadar gelme şansın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ıh! O_O nepaldemiydi neydi yanlış hatırlamıyorsam çalıştığın şirketin avukatı falanı bişiyi var mı? konsolosluğu ara ama arabanın tabanına falan da bak bi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 sınırdışı edilirsin maksimum ama şöyle bir şey var, nepalden tr ye direk gelinmiyor bildiğim. önce hindistana filan geçmen lazım. psaportsuz seni sokarlar mı bilmem. kötü bir durum ya. lokal bir polis filan yok mu ülkede onlara başvur rapor filan tutsunlar o raporla çıkarsın. yeni delhide konsolosluk vardır büyük bir ihtimalle onları da telefonla ara. en doğru bilgiyi onlar verir. evet bu arada sıçtın. ben de 3 haftaya ladakh a gidecem. kafama ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 sıçtın. o pasaport dönüp dolaşıp bundan 5 sene sonra bi arap teröristin eline geçerse intikam tugayı askeri olarak şehit olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 my name is sayid jarrah and im torturer diyen çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 polise gideceksin ondan sonra en yakın hangi ülkede varsa türk elçiliği onu öğrenip oraya telefon edeceksin. elçilik yoksa bile mutlaka diplomatik işleri gören birileri vardır türkiye için, onun vasıtasıyla evrak al ver işleri halledilir. hatta baktım senin için http://www.konsolosluk.gov.tr/Security/UserMissionSelect.aspx?ReturnUrl=/ConsularServices/CS_AnaSayfa.aspx senin derdini yeni delhi çözecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Çok saolun, hindistana kaçak gidebiliyorum, 1 kere geçmiştim zamanında. Ama çile o yolculuk ya. Yarın iyice bakıcam heryere, arabalara ofise falan oof of =) sinirden gülüyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 lan kaçak maçak girme vuracaklar şimdi sonra işin yoksa Hindistan'a atar yap bi de, İsrail yetiyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yav sınır dıe bısı yok ondan =) öle elini kolunu sallayarak geçiosun. kimkime dumduma heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bobregini curry'ye yatirirlar artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 huun said: polise gideceksin ondan sonra en yakın hangi ülkede varsa türk elçiliği onu öğrenip oraya telefon edeceksin. elçilik yoksa bile mutlaka diplomatik işleri gören birileri vardır türkiye için, onun vasıtasıyla evrak al ver işleri halledilir. hatta baktım senin için http://www.konsolosluk.gov.tr/Security/UserMissionSelect.aspx?ReturnUrl=/ConsularServices/CS_AnaSayfa.aspx senin derdini yeni delhi çözecekmiş. budur. ayrıca geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Penthesilea said: bobregini curry'ye yatirirlar artik ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 abi konsolos yokada onursan konsolosluk wardir orda yasayan random bi turk yada zengin bi orali adam oluyo onursa olarak hatta burda o tur bi adain yaninda calisan biri wardi afterdeep miydi polis arastirsin abi bulsunnar yane kimmis orda turk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 nepalde maslahatgüzar var sanırım. bi dakka ya biz nepali tanıdık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 nepal beni tanımıyorsa ben nepali hiç tanımam.. dalay lama bana bi kutu pişmaniye gönderip bağlılığını göstersin o zaman tanırım ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 abi lamalar pişmaniye sevmiyomuş. dilerine yapışıyomuş. tükürmek zorunda kalıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ah be abi.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bence baklavaya fit olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 az evel şu konuyu öldürdüm farkındasın di mi dasaacığım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ben herhangi bi ülkenin yöneticisi olsam pasaport kaybeden adamı barındırmazdım memlekette lan. Dilekçe milekçe de anlamazdım. Kendini de unutsaydın evladım der ülkeden atar yok yazardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Şikayet ettim sizi, alan yetkilileri geli... Oh Wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar