fenris Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 ya bu yaşa geldik, proust falan okumam lazım ama napıyım. gerçek hayat bayıklaşırsa daha bi escapist oluyo insan. işe gidip gelirken dinliyorum güzel oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Clive barker- kan kitapları serisi(3 kitap) Şiddetle tavsiye edeceğim kitap serisi.Basımı maalesef artık yok.sahaflarda falan denk getirirseniz yapıştırın hemen.cep kitabı formatında 3 kitap.bir kitabı bir günde bitirmeniz çok kolay akıcı.içinde ilk hikayeye az da olsa bağıntılı hikayelerden olusuyor.kendi aralarında bağımsızlar ama.(spoiler vermeyeyim).gore ve cinsellik seviyesi baya baya yüksek stephen king yanında peri masalı kalır öyle söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Lord of the Flies, William Golding Daha önce okumuştum ama yazmayı unutmuşum. Edebi olarak çok harika muhteşem bir roman değil. Yer yer çok güzel doğa tasvirleri var. Bunun dışında pek bir olayı yok. Kitabı güzel yapan şey, yazarın kitapta yaptığı gerçek hayata göndermeleri okuyucunun kitabın sayfalarında ilerlerken düşünmek zorunda oluşu. İnsanın doğasına, savaşa, politikaya, topluma ince ince yapılan göndermeleri acı bir gülümsemeyle seyrediyor insan ister istemez. https://www.goodreads.com/book/show/7624.Lord_of_the_Flies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Başkasının Karısı ve Yatağın Altındaki Koca, Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Yazarın sürgün öncesi döneminden iki adet hikayeyi içeren kitap. Meh. https://www.goodreads.com/book/show/44283136-ba-kas-n-n-kar-s-ve-yata-n-alt-ndaki-koca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Stanislaw LEM-Yenilmez İçinde hem gerilim hem gizem hem keşif hem de ağır bilimkurgu bulacağınız harika bir kitap.bilimkurgu tarafı,kitap 1963 de yazılmış olmasına rağmen kitapdaki bir çok konuyu ve/veya teknolojik aleti yeni jenerasyon bilimkurgu filmlerinde görmeye başlamışız da haberimiz yokmuş öyle söyliyim.şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 (düzenlendi) Shirley Jackson-biz hep şatoda yaşadık Daha ilk sayfalarında anlamlandıramadığınız tekinsiz,huzursuz rahatsız edici birşeyler olduğunu anlıyorsunuz.Kitap bu konuda gayet başarılı.esas olayı satır aralarından öğrendiğiniz için dikkatli okumak şart.sürükleyici akıcı bu da tavsiye. Birde bu yaşıma kadar nasıl sandman okumamışım hayret(tamam vurmayın) okumayan varsa şayet hala çok şey kaçırıyor. Ocak 23, 2020 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Mustafa soyuer - ellerin ellerime değdiği zaman kutu yayınları etiketiyle çıkmış, son yıllarda okuduğum en duru öykü kitabı. şiddetle tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 stormlight archive'ı okudum. üçleme sanıyordum, 3. kitabın 90%'ına gelince burdan toparlayamaz deyip baktım 5+5'lemeymiş, ortada kaldım. Güzel olmuş seviyorum zaten bu türü. abinin youtube da bi yerde verdiği derslerin videoları falan da var, eğlenceli onlarda DogMeat'ın paylaştığı Anthony Bourdain'in kitabını okuyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 On 18.02.2020 at 03:23, Raze dedi ki: stormlight archive'ı okudum. üçleme sanıyordum, 3. kitabın 90%'ına gelince burdan toparlayamaz deyip baktım 5+5'lemeymiş, ortada kaldım. Güzel olmuş seviyorum zaten bu türü. abinin youtube da bi yerde verdiği derslerin videoları falan da var, eğlenceli onlarda DogMeat'ın paylaştığı Anthony Bourdain'in kitabını okuyorum şimdi. Stormlighin 3. sundeyim ben de %60 i bitti kitabin. Cok heyecanli gidiyor! 4. kitabi bitirdi yeni, Kasim 17, 2020 de geliyor! Rythm of war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Yerdeniz serisini baya baya bitirdim. Hic begenmedim. Zamanima yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 The black company ilk üçü bitirdim, çok iyi, dili biraz ağır özellikle son okuduğum kitap sanderson olunca alışmak 100 sayfa aldı ama tavsiye ediyorum, dizisi için de anlaşılmışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Eve ansiklopedi almak istiyorum da, bakıyorum sahaflara letgoya falan, hep gazetelerin verdiği setler var. Ansiklopedi konusuna meraklı olan var mı aramızda? Ne almalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 John saul- şeytanın labirenti Okumayın direk söylüyorum okumayın.konusu monusu yok.müslülerin papazların içine kadar girip şeytan çıkarmaca/yönlendirmece oynadığı bir kitap.kitap 400 küsür sayfa 300 sayfa girişmi olur?bir kitap nasıl yazılmamalının somut örneği.kısaca okumayın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Blindsight’ın devamı. Hala okumadıysanız mutlaka gidip Blindsight’ı okuyun. Echopraxia onun kadar iyi olamasa da gayet sağlam bir kitap. Theseus görevi sırasında/sonrasında dünyada olanlara daha yakından tanık oluyoruz, yine uzay yolculuğu var bu arada. blindsight: 5/5 echopraxia: 4/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Yüzyılın Davası - Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü - Eser Çömlekçioğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 On 09.02.2021 at 14:02, neutrino dedi ki: Blindsight’ın devamı. Hala okumadıysanız mutlaka gidip Blindsight’ı okuyun. Echopraxia onun kadar iyi olamasa da gayet sağlam bir kitap. Theseus görevi sırasında/sonrasında dünyada olanlara daha yakından tanık oluyoruz, yine uzay yolculuğu var bu arada. blindsight: 5/5 echopraxia: 4/5 Körbakış adı ile çok bilinmedik bir yayınevi tarafından türkçe ye kazandırıldı.kazandırıldı da devamını basmayacak galiba sadece körbakış tek basına okunurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 İmkanin varsa ingilizce oku, Türkceye cevirirken sicip batirilmasi cok kolay kitabin. Evet tek başına okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Meraklısı için tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Tembellik Hakkı, Paul Lafargue Deneme https://www.goodreads.com/book/show/24485.The_Right_to_Be_Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 (düzenlendi) Evil Plans - Having fun on your way to world domination / Hugh MacLeod Okuması keyifli ve rahat, genel olarak "cubicle'ınızdan çıkıp sevdiğiniz işi yapın" temalı beyaz yaka kafalama kitabı. Ağustos 17, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 1 saat önce, Rewendor dedi ki: Evil Plans - Having fun on your way to world domination / Hugh MacLeod Okuması keyifli ve rahat, genel olarak "cubicle'ınızdan çıkıp sevdiğiniz işi yapın" temalı beyaz yaka kafalama kitabı. The acclaimed author of Ignore Everybody is back with more irreverent wisdom, wit, and original cartoons. "It has never been easier to make a great living doing what you love. But to make it happen, first you need an EVIL PLAN. Everybody needs to get away from lousy bosses, from boring, dead-end jobs that they hate, and ACTUALLY start doing something they love, something that matters. Life is short." -Hugh MacLeod Freud once said that in order to be truly happy people need two things: the capacity to work and the capacity to love. Evil Plans is about being able to do both at the same time. The sometimes unfortunate side effect is that others will hate you for it. MacLeod's insights are brash, wise, and often funny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Aynen. Kitabın yazımı da kısa kısa bölümlerle blog yazıları gibi. ;Bu da daha rahat okunmasını sağlıyor. Muhtemelen kendi blogundan derlemedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Bu kitabı nereden edindiniz, yurt içinde var mı EN/TR farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Ben EN okuyorum fırsat buldukça. Amazon'dan falan kıyıyorum paraya. Bu kitabı arkadaş ödünç verdi sağ olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 5 saat önce, Dynun dedi ki: Bu kitabı nereden edindiniz, yurt içinde var mı EN/TR farketmez library genesis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar