Mal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 2 said: https://yadi.sk/i/sWmUTIN_bqnpS 500 bin benim olacak Romanın satırlarında gizli ipuçlarını bulan ve şifreleri çözen okuyucular, dünyanın herhangi bir yerinde saklanan anahtarla, Las Vegas'taki bir otelin lobisinde duran ve içinde 500 bin dolar değerinde altın bulunan kasayı açma şansına sahip olacak kitabı alacak para yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 I'm ready! http://ecx.images-amazon.com/images/I/51tUGS10q%2BL._SY344_BO1,204,203,200_.jpg Şimdi gelebilir warlords of dreanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 ya o vadi sk li klasorlerde daha cok kitap vardir dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 di said: Of. Bi kere de anlamamis slk. YAA O ANLAMDA DEĞİL APTL .SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Klasiklerden gidiyorum yine, orijinal dillerinde okumak güzel oluyo. Biraz fazla gay olmasına rağmen şu an The Picture of Dorian Gray okuyorum, hazır o bitmemişken son bitenleri yazayım bari https://d.gr-assets.com/books/1361191055l/4671.jpg Çok iyi, film hakikaten yakışmamış kitaba. Özellikle son sahnelerde çok sapıtmışlar, kitaptaki gibi olsa gözler musluğa dönebilirmiş. https://d.gr-assets.com/books/1327156320l/8045416.jpg Mükemmel, Scout gibi kızım olsun istiyorum lan. Çocuk sevmesem de sakin kız çocuklarına tahammül edebiliyodum hatta yanaklarını sıkasım da geliyodu da, erkek çocuklarından nefret etmeme rağmen şundaki Jem gibi bi oğlum olabilirmiş sdf https://d.gr-assets.com/books/1370427462l/13451672.jpg Bu da efsane, filminden haberim yoktu, kitabı okurken Lennie için "oynasa oynasa Malkovich gibi biri oynar bunu" diye düşünmüştüm, hakikaten Malkovich oynamış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 inferno dan brown tarzı yetti artık...tüm kitaplarını okumuş biri olarak söyleyebilirim ki şaşırtmıyor artık. aynı klişeler, hep kötü adam gibi görünenin iyi olması...iyinin kötü...bir kadın var robert'ın yanında...asla duygusal bişi yaşamaz ama bir elektriklenme olur olay çözülünce herkes kendi yoluna... istanbullu kısıma geldiğimde keyifle okudum tabi bir yabancı-dünyaca ünlü bir yabancı- yazarın gözünden istanbul ve biz...çok iyi gözlem yapmış, baharatları anlatırken o renk karmaşası saarılar kahveler, o mısır çarşısının kokusu falan burnuma doldu valla...trafikten çok sık bahsetmiş haklı=) italyaları kısımlarda bazen uyuyracaktım tur rehberi gibi yazmış...ama dantenin ilahisi için çok detaylı bir bilgi sunuyor gerçekten de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Bayram tatilinde sunu okudum, su gibi ictim hemen bitti. http://img1.imagesbn.com/p/9780743497466_p0_v2_s260x420.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Bazıları beğenmemiş filan. Bence fena değildi bi kaç cümleyi anlamlı kılmak için anlatılmış bi ton olay Çok sıradan olayları bile anlatan baya böyle arkadaşın konuşurmuş gibi anlatan kitapları ben beğeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 yav said: kapak tasarımı baya iyimiş ama ben bu can'ın radikal tasarım değişikliğine ısınamadım hala serde muhafazakarlık var belki O kapak tasarımı sorunlu bence biraz çünkü yazarın notları var böcek ile ilişkilendirilmesin diye ve ötür çağırışımlar olmasın diye. yani kitapta bile var arkasında yayın evi ile olan mektuplarda lütfen böcek çağrışımı bile yapılmasın diye yazılar. Adamlar yine gitmiş böcek yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 adam bocek oluyo kitapta, daha neyin cagrisimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 piyasa ekonomisi olmasa sanırım kitapların kapakları yazar ismi ve kitap adından ibaret dümdüz olurdu geçen düşündüm ben de bütün kapaklar bi yönlendirme yapıyor illa ki diye, yönlendirmelerin çağındayız amma velakin. ha bak şu yky'nin salinger kitabının kapağı on numara beş yıldız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 http://cdn.privatego.com/4/47408/kitap-molasi-aliklar-birligi-kitap_8486909.jpg 8/10 bulantı'yı bitirmek üzereyken ispanyol bi misafirim gelmişti o önerdi. önerdiği kitabı okuyup beğenmeyeyim de kızı bitirmiş olayım kafamda dedim ama iyi çıktı kitap :D baş karakter Ignatius favori anti-kahramanım oldu. su gibi akıyor gidiyor. bir ara mizahından bayacak gibi olduysam da kitap bitince bir üzüldüm galiba. Alıklar Birliği'nin kahramanı obur, aksi, tembel, bencil, her şeye karşı, her şeyden hoşnutsuz, toplum düşmanı İgnatius. Annesi mutlaka bir iş bulup çalışması gerektiğini söylüyor, kız arkadaşı cinsel güdülerini serbest bırakırsa bütün sorunlarının çözüleceğini düşünüyor. Ama tamamen eşcinsellerden kurulan ordularla dünyanın barış dolu bir yer olacağını iddia edip bunu gerçekleştirmek üzere eşcinselleri örgütlemeye kalkışmak gibi tuhaf girişimlerin adamı olan İgnatius, onlara ve modern zamanlara inat, geğirerek, yellenerek ve homurdanarak, bıkmadan usanmadan çağının her türlü aşırılığına sövüyor... John Kennedy Toole'un 1969'daki -henüz otuz iki yaşında, hiçbir kitabı basılmamış bir yazarken- intiharından ancak on bir yıl sonra yayımlanan ve pek çok dile de çevrilen yapıtı Alıklar Birliği, 1981'de Amerika'daki en saygın edebiyat ödüllerinden Pulitzer Roman Ödülü'nü kazandı; böylece ödül ilk kez hayatta olmayan bir yazara verilmiş oldu. gittim bi koşu romanda sık sık geçen boethius'un felsefenin tesellisi'ni aldım, bakalım böyle spontane güzel oluyor bi dalga yakalamışken az daha yardırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Muazzam Bey'in Degersiz Hayati'ni bitirdim az once. kitap cok akici bi gunde bitti. Ama bos bi kitap bence sevmedim ben. bu tarzi sevmeme rağmen kitabi cok sevemedim yani. 7/10 alir bi cirpida okundugu icin. daha derin ve carpici seyler bekliyordum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Bisey dicem bana tutunamayanlar aylak adam oblomov hakan gunday kitaplari gibi kitaplar onersenize ya. depresif olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 kürk mantolu madonna öneririm...aylak adamla aynı zamanda okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 kürk mantolu madonna'yı mı öneriyorsun? merhaba bi grup keşfettim, adı pink floyd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 bir yukardaki mesajı yazan kişiye önerdim ben onu burdaki herkese değil, ayrıca bakın ne keşfettim muhteşem bir kitap diye yazılma amacı da yoktu... yazılanları iyi okursanız ve ona göre yorum yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 özür diliyorum, kusura bakma görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 kzpmaza said: Bisey dicem bana tutunamayanlar aylak adam oblomov hakan gunday kitaplari gibi kitaplar onersenize ya. depresif olsun. bulantı sartre, yabancı camus :kıps: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 teşekkürler alıyorum bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 zeper said: bir yukardaki mesajı yazan kişiye önerdim ben onu burdaki herkese değil, ayrıca bakın ne keşfettim muhteşem bir kitap diye yazılma amacı da yoktu... yazılanları iyi okursanız ve ona göre yorum yazarsanız sevinirim. sağol öneri için okudum ama onu da. başka öneri varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Katilin Temizliği Amelie Nothomb Metis Edebiyat Dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 uyuyan adamı oku sonra bi dahada okuma öteki edebiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 güzeldi,akıcıydı.uzun olmasına rağmen tüm olaylar hafızamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Çok fazla ne gereği var demeye başlattı olsun güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar