Farinal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bu ne olm inci şöle inci böle yaptı falan filan gidin bi başlıkta konuşun işte yeter lan incinize...
reyou Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 escape said: çağırırım bak adamları! liseliler daha dersten cikmadilar.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 adam adeta kardeşini kıskanan bir liseli beyler
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 paticikin % kaçı incide takılıyor ya bune :D
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Inci'yi seven, takip eden, okuyan, yazan, liselidir ergendir ve TIRTTIR, omru boyunca da TIRT, ARA insan olacaktir.
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 inciyi ciddiye alıp ona göre insanları değerlendirendir abi sorunu olan. 3-5 günde bir girip bişeyler yazıyorum, bazen küfrediyorum ve bitiyo. eğleniyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 MADBOY said: ARA insan çok ağır....
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 eed, katiliyorum (tu) 40 yilda bi düzgün topik acmissin sevgili farinal, aferin =d
escape Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 reyou said: escape said: çağırırım bak adamları! liseliler daha dersten cikmadilar. liselilere gerek yok liselerin oranın %30-40 ını oluşturuyo.
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 inci türktelekomu trollesin artık
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 FromTheHell said: inciyi ciddiye alıp ona göre insanları değerlendirendir abi sorunu olan. 3-5 günde bir girip bişeyler yazıyorum, bazen küfrediyorum ve bitiyo. eğleniyorum. Ciddiye almaktan ote acimak, zira IRL trolling yapamayacak kadar vahim durumdalar, zaten trollum ben diye gecinenlerin %90'i yuzyuzeyken o davranislari sergileyemiyor, kufur ya da hakaret degil, misal 17lik balon solcu gencler oluyor bazen, karsilarinda mhp, alparslan turkes ve hitler'i sakin ve emin bir sekilde savunmak kadar eglenceli birsey tatmadim ben hayatimda.
escape Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Friedman said: inci türktelekomu trollesin artık yiyosa sen trolle
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Sen de her inci postuna avukat gibi cevap veriyorsun.Mod luğun falan mı var ordan ?
Öne çıkan mesajlar