Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diş hekimi problemi :/

katliamci

Öne çıkan mesajlar

Bugun gunlerden sonra cesaretimi toplayıp diş doktoruna gittim.Adam iğneleri vurdu falan.Ki en korktugum noka o iğnelerin damağa diş etine fln girmesi.Terledim biraz.Adam kalk dedi ben senin dişini çekmem.Neden dedim 'Korkuyosun terliyosun.Korkuya yapılacak bi ilacım yok.Git hastanede çektir bayılırsan bişey yapamam' dedi.
Abi hayatta hastanede çektiremem ben o dişi.Napacam lan :/
Sosyal ağlarda paylaş

Benim babam da dokor olduğu için az biraz biliyorum. Gerçi apayrı bir yer ile ilgileniyor ama yine de tedirgin hastalar çok sorun çıkarabiliyor. Düşünün ki arkadaş o an korkusu nedeniyle ani bir hareket yaptı adam da o hareket sonucu bir yeri kesti. Bir anda gereksiz bir aksiyon, adam müdahele etmiyorum demekte gayet haklı. Primum non nocere'den haberi olmayanların doktoru haksız bulmaları anlaşılabilir tabi.

Doktorların saçma sapan işlerden dolayı özellikle cahil kesim tarafından çok canları sıkılıyor. Amerika'da sanırım California'da avukat yönlendirmesi ile açılan saçma sapan davalar sonucu artık avukatlara bakmama kararı almıştı bildiğim kadarıyla.

Doktorların o kadar çok canları yakıldı ki artık, en ufak arıza gösteren hastaya git demekte çekince duymuyorlar. Hangi hastanın nasıl bir saçmalık çıkartacağı belli olmuyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene kanal tedavisi yaptırdım dişi oydu falan sonra bi iğneler sokup çıkarmaya başladı hazırlık evresi gibi bişey sanıyodum onu meğer o kadarmış olay ertesi günde kapadı mis ağrı sızı hiç bişey yok bi dudağım falan sarkıyodu salyam falan akıyodu ahahah çenem ağrımıştı açık tutmaktan o kadar bi de dişi delerken ki o tadı sevmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...