katliamci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bugun gunlerden sonra cesaretimi toplayıp diş doktoruna gittim.Adam iğneleri vurdu falan.Ki en korktugum noka o iğnelerin damağa diş etine fln girmesi.Terledim biraz.Adam kalk dedi ben senin dişini çekmem.Neden dedim 'Korkuyosun terliyosun.Korkuya yapılacak bi ilacım yok.Git hastanede çektir bayılırsan bişey yapamam' dedi. Abi hayatta hastanede çektiremem ben o dişi.Napacam lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 daha az öküz bir diş hekimi bul. mümkünse bayan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 /summon copry ayrıca adamın canı sıkkın anına denk gelmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bak hemen de nasıl geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ayrıca yönlendiriliyorsunuz http://forum.paticik.com/read.php?13,4890016,page=1#msg-4890016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Oha o nasil dis hekimi senin disini cekmiyor. Bunlar yemin etmiyor mu arkadas. kiz copry sen yemin ettin mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ya 'ben senin dişini çekmem bayılırsın müdahale edemem' ne demek ya.. sen doktorsun karşındaki hasta,ayılır da bayılır da. senin işin müdahale etmek zaten. harbi şu kolay paracı zihniyetteki insanlar sinirlendiriyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ettim yemin. aslına bakarsanız hasta seçme hakkımız var ama ' sen bayılırsın ben senin dişini çekmem' bu çerçevede değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 iğneyi diş etine vurmuyolar mı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Valla su an oturup kara kara düşünüyorum.Adamı cok ovduler agrısız sızısız fln diye o yuzden gittim.Hastanede hayatta cektiremem o disi.Tanıdıgım diger diş hekimi de zamanında ceza fln almıs psikopat bi adam.Off :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Sparkcaster said: iğneyi diş etine vurmuyolar mı zaten evet ama alt arka diş anestezisinde yanağın iç yüzüne vuruluyor, üst diş çekimlerinde damağa destek anestezi yapılıyor. değişik değişik yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 o zaman sen anesteziyle yapan bi hekim bulucaksın, onu demek istemiş de olabilir zaten hastaneye git diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ya doktorun işi varmış seni yolamış ya da hahkkaten senin durum vahimmiş adam korkmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Yanağın içine iğne, damağa anestezi. Okurken fena oldum. Hayır, 3 tane kanal 5 tane de normal dolgu var ağzımda. Yine gitsem yusuf yusuf oturuyom o koltuğa. Alyen gibi abi şuna bak; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ay çok güzel yaaa ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 mesela şu yukarıdaki koltukta dişi delen şeylerin adı neyse artık en sağdaki matkap gibi ses çıkarıyordu lan böyle, beynini sarsıyor adamın. parmak gibi kalın bir de. ya of girmicem daha topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 aeratör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 copry said: ay çok güzel yaaa ^_^ hahahahah çok güldüm of lol aklıma gintama dişçi bölümü geldi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Benim babam da dokor olduğu için az biraz biliyorum. Gerçi apayrı bir yer ile ilgileniyor ama yine de tedirgin hastalar çok sorun çıkarabiliyor. Düşünün ki arkadaş o an korkusu nedeniyle ani bir hareket yaptı adam da o hareket sonucu bir yeri kesti. Bir anda gereksiz bir aksiyon, adam müdahele etmiyorum demekte gayet haklı. Primum non nocere'den haberi olmayanların doktoru haksız bulmaları anlaşılabilir tabi. Doktorların saçma sapan işlerden dolayı özellikle cahil kesim tarafından çok canları sıkılıyor. Amerika'da sanırım California'da avukat yönlendirmesi ile açılan saçma sapan davalar sonucu artık avukatlara bakmama kararı almıştı bildiğim kadarıyla. Doktorların o kadar çok canları yakıldı ki artık, en ufak arıza gösteren hastaya git demekte çekince duymuyorlar. Hangi hastanın nasıl bir saçmalık çıkartacağı belli olmuyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 abi bide hakikaten bu kadar korkulcak bişi yok ya, şehir efsanesi olmuş dişçi olayı, 2 tane 20lik çektirdim yani öyle tüyler ürpertecek bir deneyim değil. dişçiden korkan uyanıkken endoskopi olmayı denesin, bayıla bayıla gidersiniz dişçiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Geçen sene kanal tedavisi yaptırdım dişi oydu falan sonra bi iğneler sokup çıkarmaya başladı hazırlık evresi gibi bişey sanıyodum onu meğer o kadarmış olay ertesi günde kapadı mis ağrı sızı hiç bişey yok bi dudağım falan sarkıyodu salyam falan akıyodu ahahah çenem ağrımıştı açık tutmaktan o kadar bi de dişi delerken ki o tadı sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 evet lokal anestezi yapılınca acı hissedilmiyor hiç, ilk gidişimde ben bile şaştım. ama ikinci gişimde anestezi yapmadan sağlam sinire dokununca hastaneyi 8.4 şiddetinde salladım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 acaba 2 kere iğne yapmak, uyuşturucu maddenin tamamamını boşaltmak normal midir? nerdeyse ağzımın tamamını hissetmiyodum sakıncası yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bende mezun olamıyorum diş hekimliğinden ,napabiliriz? edit:çöktüm başlığına,kusura bakma :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bu gidişle bende olamıcam preklinikler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar