stimpak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 vanille said: yok böle öküz gibi yiyip (kalori sayma- kilo alma sorunun olmicak böle) soora tv basinda dal basak yayilarak bira esliginde fitbil izlerdim. bunları cinsiyet değiştirmeden de yapabilirsin ki. ben şu erkeg halimle gezdiğim dolaştığım yerleri bi daha dolanırdım. algıda değişiklik oluyo mu , cinsiyet değişince verilen tepkiler nasıl değişiyor diye kendi çapımda bi araştırma yapardım. ha bi de eski ev arkadaşımı göt ederdim heralde, stalkerınım ben senin en gizli sırlarını biliyorum diyerekten maymuna çevirirdim şerefsizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 vaniLLe said: dasaaa said: ...ve kadınlar kiloya sebep olan şeyin cinsiyet değil hareketsizlik olduğunu öğrenirler... alınan kalori > yakılan ise herkes tarafından kilo alındığı gerçeği onları üzmüştür.. ondan bahsetmiyorum keko. tabi ki spor yapan herkes kalori yakar ok biliyoruz. ancek bi kadin olarak daha cok dikkat etmen gerekiyo ve bu kadinlarin artik takintisi haline gelmis birsey. kadinlar takiyolar. siz pek takmiyosunuz. size göbek yakisabiliyo, bize yakismiyo. güzel olmak kolay degil. göbeğimin bana yakıştığını hiçbir kız itiraf etmesede böyle bir şeyin teknik olarak mümkün olduğunu BİLİYORDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 @stimpak; eh yaparsin tabi ama erkek olarak tadi baskadir onun. @farinal; onun da bi siniri var ama hafif ve biraz hafifin ötesinde olabilir. ama herkese yakismiyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Farinal said: vaniLLe said: dasaaa said: ...ve kadınlar kiloya sebep olan şeyin cinsiyet değil hareketsizlik olduğunu öğrenirler... alınan kalori > yakılan ise herkes tarafından kilo alındığı gerçeği onları üzmüştür.. ondan bahsetmiyorum keko. tabi ki spor yapan herkes kalori yakar ok biliyoruz. ancek bi kadin olarak daha cok dikkat etmen gerekiyo ve bu kadinlarin artik takintisi haline gelmis birsey. kadinlar takiyolar. siz pek takmiyosunuz. size göbek yakisabiliyo, bize yakismiyo. güzel olmak kolay degil. göbeğimin bana yakıştığını hiçbir kız itiraf etmesede böyle bir şeyin teknik olarak mümkün olduğunu BİLİYORDUM HAHAHAHAHAHA no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 keşke tüm kadınlar kilolarına dikkat etse iki haftada ikinci kez yanıma şişko kadın denk geldi bir saatlik otobüs yolculuğunda bi de bisküvi çıkarıp TFTSS diye sprite açmasın mı? açmasın ama açtı yani tam bir pis şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 barbu said: yle degiller mi zaten. hmms :D çaktırmaaa... said: @farinal; onun da bi siniri var ama hafif ve biraz hafifin ötesinde olabilir. ama herkese yakismiyo =P she loves love handles.. bi de bu var.. http://www.tampabay.com/news/bizarre/woman-just-loves-her-love-handles-now/1075667 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 herkesde bir verme isteği gözlemledim çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 karı olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Kız olsam çok sapık planlarım var onları uygulardım. Solo ve kız kıza takılırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Castiel said: herkesde bir verme isteği gözlemledim çok ilginç. emre bana verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 şimdi doğal olarak türk erkeği oldugumuz için ve türk kızlarının bize yaptıklarını göz önüne alırsak insanlardaki bu isyan gayet doğal. fakat ben o isyana katılmadan 30 saniyede olsa kız olmam arkadaş.eğer bi süre kız olmaya mecbursam illa saklanırdım evde bitene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Castiel said: herkesde bir verme isteği gözlemledim çok ilginç. harbi lan.. o verirdim geyikleri ayrı terane.. ben "çok güzel olursam verirdim" diyenlere olacağı söyleyim.. kirpiklere sürdükleri minyatür tuvalet fırçası gibi olan alet, gözlerine sokup kör olurlardı mesela.. işin gerçeği bu.. kız kaç senedir çalışmış bu konuyu.. iki günde ip gibi eyeliner ve o fırça kullanılacak diye bi olay yok ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 tekrar dönüşüm anını bekler tam o dönüşme anında kendime verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dasaaa said: Castiel said: herkesde bir verme isteği gözlemledim çok ilginç. harbi lan.. o verirdim geyikleri ayrı terane.. ben "çok güzel olursam verirdim" diyenlere olacağı söyleyim.. kirpiklere sürdükleri minyatür tuvalet fırçası gibi olan alet, gözlerine sokup kör olurlardı mesela.. işin gerçeği bu.. kız kaç senedir çalışmış bu konuyu.. iki günde ip gibi eyeliner ve o fırça kullanılacak diye bi olay yok ki.. o kirpik maşası mıymış neymiş böyle garip bişi var iğrendim kullanımını izlerken resmen, ameliyat aleti gibi ne o öyle yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Başkasına yaptırın abi çok mu zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Hayır mesele taş gibiyken sevişmek değil ki. Siz taş gibi olun dışarda millet sıraya girer zaten. Olay çirkinken sizinle sevişebilecek erkek bulabilmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 zor olduğunu mu düşünüyosun, zilyon tane abaza var etrafta afddfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Çirkin kadın yoktur, ba.. Ahh taam vurmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dasaaa said: araba kullanamam, park edemem.. güldürürken düşündüren güzel bi dost dasaaa, ibretlik paylaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 aha ordaki garılar olurum shakin money maker http://www.youtube.com/watch?v=T9Op2YQ7yyU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 gelene gidene uçana kacana veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bi hafta oturarak işemek zorunda kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Masquerade said: Hayır mesele taş gibiyken sevişmek değil ki. Siz taş gibi olun dışarda millet sıraya girer zaten. Olay çirkinken sizinle sevişebilecek erkek bulabilmekte. bu ülkenin erkeklerine eşşeğin bile gideri var be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 mamothus said: bi hafta oturarak işemek zorunda kalırım ahuahuahua bak bu da iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 trip atarım herkese, ödeşmiş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar