Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 haftaligina karsi cins olsaniz

reyou

Öne çıkan mesajlar

vanille said:

yok böle öküz gibi yiyip (kalori sayma- kilo alma sorunun olmicak böle) soora tv basinda dal basak yayilarak bira esliginde fitbil izlerdim.

bunları cinsiyet değiştirmeden de yapabilirsin ki.

ben şu erkeg halimle gezdiğim dolaştığım yerleri bi daha dolanırdım. algıda değişiklik oluyo mu , cinsiyet değişince verilen tepkiler nasıl değişiyor diye kendi çapımda bi araştırma yapardım.

ha bi de eski ev arkadaşımı göt ederdim heralde, stalkerınım ben senin en gizli sırlarını biliyorum diyerekten maymuna çevirirdim şerefsizi :D
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

dasaaa said:

...ve kadınlar kiloya sebep olan şeyin cinsiyet değil hareketsizlik olduğunu öğrenirler...

alınan kalori > yakılan ise herkes tarafından kilo alındığı gerçeği onları üzmüştür..

ondan bahsetmiyorum keko.
tabi ki spor yapan herkes kalori yakar ok biliyoruz.
ancek bi kadin olarak daha cok dikkat etmen gerekiyo ve bu kadinlarin artik takintisi haline gelmis birsey. kadinlar takiyolar. siz pek takmiyosunuz. size göbek yakisabiliyo, bize yakismiyo.
güzel olmak kolay degil.

göbeğimin bana yakıştığını hiçbir kız itiraf etmesede böyle bir şeyin teknik olarak mümkün olduğunu BİLİYORDUM
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

vaniLLe said:

dasaaa said:

...ve kadınlar kiloya sebep olan şeyin cinsiyet değil hareketsizlik olduğunu öğrenirler...

alınan kalori > yakılan ise herkes tarafından kilo alındığı gerçeği onları üzmüştür..

ondan bahsetmiyorum keko.
tabi ki spor yapan herkes kalori yakar ok biliyoruz.
ancek bi kadin olarak daha cok dikkat etmen gerekiyo ve bu kadinlarin artik takintisi haline gelmis birsey. kadinlar takiyolar. siz pek takmiyosunuz. size göbek yakisabiliyo, bize yakismiyo.
güzel olmak kolay degil.

göbeğimin bana yakıştığını hiçbir kız itiraf etmesede böyle bir şeyin teknik olarak mümkün olduğunu BİLİYORDUM

HAHAHAHAHAHA

no.

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi doğal olarak türk erkeği oldugumuz için ve türk kızlarının bize yaptıklarını göz önüne alırsak insanlardaki bu isyan gayet doğal.

fakat ben o isyana katılmadan 30 saniyede olsa kız olmam arkadaş.eğer bi süre kız olmaya mecbursam illa saklanırdım evde bitene kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Castiel said:

herkesde bir verme isteği gözlemledim çok ilginç.

harbi lan.. o verirdim geyikleri ayrı terane..

ben "çok güzel olursam verirdim" diyenlere olacağı söyleyim.. kirpiklere sürdükleri minyatür tuvalet fırçası gibi olan alet, gözlerine sokup kör olurlardı mesela.. işin gerçeği bu.. kız kaç senedir çalışmış bu konuyu.. iki günde ip gibi eyeliner ve o fırça kullanılacak diye bi olay yok ki..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Castiel said:

herkesde bir verme isteği gözlemledim çok ilginç.

harbi lan.. o verirdim geyikleri ayrı terane..

ben "çok güzel olursam verirdim" diyenlere olacağı söyleyim.. kirpiklere sürdükleri minyatür tuvalet fırçası gibi olan alet, gözlerine sokup kör olurlardı mesela.. işin gerçeği bu.. kız kaç senedir çalışmış bu konuyu.. iki günde ip gibi eyeliner ve o fırça kullanılacak diye bi olay yok ki..

o kirpik maşası mıymış neymiş böyle garip bişi var iğrendim kullanımını izlerken resmen, ameliyat aleti gibi ne o öyle yaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...