senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 negzel muhabbet varmış 2.sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yıldız tilbe gibi bişi olunduğunda üzülür adam ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dasaaa said: oraya yazıcan gideceğin sitenin adresini "paticik.com" entera basıp çıkan linke tıklayacaksın.. ahahaha mükemmel tespit dasaaa said: ...ve kadınlar kiloya sebep olan şeyin cinsiyet değil hareketsizlik olduğunu öğrenirler... alınan kalori > yakılan ise herkes tarafından kilo alındığı gerçeği onları üzmüştür.. ve mükemmel cevap. sonuç: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 aquilaya veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 olmam arkadaş bide o 1 haftada es kaza regli olurum anam bak sen çileye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 eğer tüm dünya olarak aynı anda değişiyosak süper eğlenceli olabilir lan. bugüne kadar çektiğim tüm triplerin intikamını o 1 hafta boyunca erkek olan kız tanıdıklardan alırım. sonu gelmeyen kız tripleri gereksiz öfkeler, %1500 haksız olduğum konuda bağıra çağıra üstünlük kurmak, trafikte her türlü saçmalığı yapabilme rahatlığı, topluluk ilişkilerinde sinsi düşünüp sürekli arkadan vurmak... rahatlığa bak yahu :D 1 hafta yeter ama daha fazlası akıl sağlığını bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 obaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 1 hafta sonra tekrar kız halime geri döneceksem erkekken ölürüm daha iyi. ne kadar şanslısınız yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Cuce said: aquilaya veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dasaaa, bu kadın nefretin nedir anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 1 haftalıgına olmak isterdim lan.esmer güzeli olurdum :P bi de klasik türk kızı rolüne bürünür egoma tavan yaptırırdım,trip yapardım herseye (:D benden olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bi bok beceremem mutfaktan çıkmam evi temizlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bella said: dasaaa, bu kadın nefretin nedir anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Cons said: bi bok beceremem mutfaktan çıkmam evi temizlerim anti depresan olarak eti browni intense'i nutellaya bandırıp yemeyi unutmuşsun. gfdhjgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 obje olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 HERKESE VERİRDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bella said: dasaaa, bu kadın nefretin nedir anlamıyorum. oha Antisemitism savunmasını direkt kadınlara uygulamışsın! benim dediklerim gerçekler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 @masq: ahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 eveet. bu topicin amacı buraya yazarak bilinçaltındaki biseksüel eğilimi bastırmaya çalışanları tespit etmekti. O.o HASS... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Gene bi kız bulup lezbiyen olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dasaaa said: Bella said: dasaaa, bu kadın nefretin nedir anlamıyorum. oha Antisemitism savunmasını direkt kadınlara uygulamışsın! benim dediklerim gerçekler! işte tüm yahudileri siyonist sananlar gibi sen de tüm kadınları ilk sayfadaki özelliklere sahip sanıyosun diye söylemiştim aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yle degiller mi zaten. hmms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 o zaman kızlar sucks erkeklerde sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Çirkinsem evden çıkmazdım, taşsam da bütün haftayı sevişerek geçirirdim. Net. Güzel olmalı milletin senle sevişmek için sıraya girmesi. Dünya tersine dönse de kadınlar erkekerin peşinden koşsa aah ah (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar