RashardLewis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Merhaba arkadaşlar, DarkRider'in ballandıra ballandıra anlatması sonucu aranıza katıldım :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Geç açılmışın ama biraz hoşgeldin=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 iyi yaptın, hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RashardLewis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ZaugnaKhaldun said: Geç açılmışın ama biraz hoşgeldin=) Üyeliği önceden almıştım da mesaj olayını çözemedim panel falan aradım mesaj için diğer forumlar gibi buulamayınca demek ki onay gerekiyor dedik mesela farklıymış :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paticik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 abi lewis de ne ruhsuz bir oyuncudur ama. :p hoşgeldin ayrıca. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Oho çok geç gelmişsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hoşgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 arkadaş bayağı bir lamer alttaki mesaj yaz butonuna basmak yerine diğer forumlardaki gibi hızlı ileti bölümü aramış, bulamayınca mesaj hakkım yok sanmış asfsda bugün bana gelince ders için gösterdim de erişti huzura Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 RashardLewis said: ZaugnaKhaldun said: Geç açılmışın ama biraz hoşgeldin=) Üyeliği önceden almıştım da mesaj olayını çözemedim panel falan aradım mesaj için diğer forumlar gibi buulamayınca demek ki onay gerekiyor dedik mesela farklıymış :) AZHUASDHUDSFDSF Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ahah iyiymis. hosgeldin forum noobu =P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 artık neyini ballandıra ballandıra anlattıysa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 lan yok birşeyi ballandırmadım, geyik yer dedim o kadar asdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 biz burada yabancıları sevmeyiz dedin mi? Düelloya davet ediyorum! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 DarKRideR said: lan yok birşeyi ballandırmadım, geyik yer dedim o kadar asdf "Olay anı" said: rashard- a-a o site ne? dark- *hemen kapatır pencereyi* ne sitesi yaw.. r-abi turuncu bannerlı bi site vardı işte d- oha! turuncu!! yok yaw turuncu ne ki zaten? ehehh r- abi bi dur yaw.. *klavyeye uzanır, son kapatılan pencereyi açar* r-paticik ne lan? muahuahuahuahua PATİCİK NE OLM! MAAUAUU d- -_-' darn olaylar gelişir.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 abi darkrider'ın arkadaşı ne bekliyordunuz allasen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 oğlum teknik olarak sende benim arkadaşımsın sfasd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 hos geldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 yeni gelenlere altta kalanın canı cıksın yapıyormusunuz benden sonra geldi çünkü ojşhas Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dasaaa said: DarKRideR said: lan yok birşeyi ballandırmadım, geyik yer dedim o kadar asdf "Olay anı" said: rashard- a-a o site ne? dark- *hemen kapatır pencereyi* ne sitesi yaw.. r-abi turuncu bannerlı bi site vardı işte d- oha! turuncu!! yok yaw turuncu ne ki zaten? ehehh r- abi bi dur yaw.. *klavyeye uzanır, son kapatılan pencereyi açar* r-paticik ne lan? muahuahuahuahua PATİCİK NE OLM! MAAUAUU d- -_-' darn olaylar gelişir.. ahahah abi oda arkadaşım böyle üye oldu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paticik said: Hoşgeldin. şurda kitlenmeli bu tarz topikler ya bundan sorası yalan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.