Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Vatana millete hayırlı olsun trailer site
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bana birşeyler oluyor ... ALLALAEAEAHAAAhhh
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 işin üzücü tarafı şuana kadar swtor hakkında gördüğüm herşeyden daha eğlenceli duruyor olması
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 çocukmusunuz abi, çocuklar için oyun yapmışlar swtorla karşılaştırıyosunuz
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 lan oynamak istiyorum ne zmn cıkıyor
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 boncuk atma oyunu vardi bi sahnede.. cok eglenceli olucak gibi.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 freerealms tarzinda olacakmis. daha cok cocuklara yonelik ama freerealms de eglenmistim ben. swtor ile kiyaslanmaz tabiiki bunda minigameler yarislar, puzzlelar tarzinda kucuk eglencelik olaylar oluyor ve %90 free olacagi icin kitle biraz daha mmorpg tayfasindan farkli oluyor. eglenceli ama fazla baglayiciligi olmayacagini dusunuyorum. mighty sende nasi bi adamsin madem sevdin git freerealms oynada hazirlik olsun :D
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-star-wars/100618
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gametrailers traileri her seyiyle anlatiyor :) lol diyorum. sw nin dustugu haller fena.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 dediğim gibi heroic olmayan,heroic olandan daha eğlenceli duruyor :)
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya bi git camur atacam diye neleri benimser oldun :) bi dur be adamim. ne lanetledin swtoru hayir tutacak sonra saldiracam ustune. pozitif ol, su oyuna pozitif yanastin ya artik ne diyim bilemiyorum. kule defansi, yariscilik, tetris, arkanoid , akrobasi, bilik buluk birlestirmisler clone wars demisler ve sen daha cok begendin. yuh sana :D
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 adamlar triple A mmo yapıyoruz demiyorlar ki yahoo pirates ın değişik bir versiyonunu yapıyorlar,hedef kitleleride belli. oturup 5 dakika video seyredip de bir adamın " ulan ne büyük adamlarız şu herifin suratına bak vay be ne heroic olmuş" demesini görmektense tower defence görmeyi tercih ederim. Not: E3 bioware in son şansı elle tutulur birşey göstermezlerse inan bu oyunun altında kalırlar.
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 çocuk oyunu gibi ama sanki var yinede bi gideri.. ha?..
jonq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Evet çocuk oyunu sanki ama adı yeter :)
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 baştaki oyun firmasını gördünüz değil mi ? zaaaaaaa.
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 SOE zbaaaam diye oturtmus ahahaha.arkadasimin 11 yasinda kardesi var onlar sw cok bilmiyorlar, ama hoslarina gitti oynicaz diyorlar. mighty ii oyunlar sana 15- oyuncu kitlesiyle, artik swtor bolumunu de farmlamazsin umarim.. /fingersCrossed
Öne çıkan mesajlar