Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Vatana millete hayırlı olsun trailer site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bana birşeyler oluyor ... ALLALAEAEAHAAAhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 zuma mı gördüm orda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 umarım güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 işin üzücü tarafı şuana kadar swtor hakkında gördüğüm herşeyden daha eğlenceli duruyor olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 çocukmusunuz abi, çocuklar için oyun yapmışlar swtorla karşılaştırıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hmm hani nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 lan oynamak istiyorum ne zmn cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 boncuk atma oyunu vardi bi sahnede.. cok eglenceli olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 freerealms tarzinda olacakmis. daha cok cocuklara yonelik ama freerealms de eglenmistim ben. swtor ile kiyaslanmaz tabiiki bunda minigameler yarislar, puzzlelar tarzinda kucuk eglencelik olaylar oluyor ve %90 free olacagi icin kitle biraz daha mmorpg tayfasindan farkli oluyor. eglenceli ama fazla baglayiciligi olmayacagini dusunuyorum. mighty sende nasi bi adamsin madem sevdin git freerealms oynada hazirlik olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 First Page! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 SOE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 oh sonunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-star-wars/100618 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 facebook sw app gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gametrailers traileri her seyiyle anlatiyor :) lol diyorum. sw nin dustugu haller fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 dediğim gibi heroic olmayan,heroic olandan daha eğlenceli duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya bi git camur atacam diye neleri benimser oldun :) bi dur be adamim. ne lanetledin swtoru hayir tutacak sonra saldiracam ustune. pozitif ol, su oyuna pozitif yanastin ya artik ne diyim bilemiyorum. kule defansi, yariscilik, tetris, arkanoid , akrobasi, bilik buluk birlestirmisler clone wars demisler ve sen daha cok begendin. yuh sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 adamlar triple A mmo yapıyoruz demiyorlar ki yahoo pirates ın değişik bir versiyonunu yapıyorlar,hedef kitleleride belli. oturup 5 dakika video seyredip de bir adamın " ulan ne büyük adamlarız şu herifin suratına bak vay be ne heroic olmuş" demesini görmektense tower defence görmeyi tercih ederim. Not: E3 bioware in son şansı elle tutulur birşey göstermezlerse inan bu oyunun altında kalırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 çocuk oyunu gibi ama sanki var yinede bi gideri.. ha?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Evet çocuk oyunu sanki ama adı yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 baştaki oyun firmasını gördünüz değil mi ? zaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 soe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 SOE zbaaaam diye oturtmus ahahaha.arkadasimin 11 yasinda kardesi var onlar sw cok bilmiyorlar, ama hoslarina gitti oynicaz diyorlar. mighty ii oyunlar sana 15- oyuncu kitlesiyle, artik swtor bolumunu de farmlamazsin umarim.. /fingersCrossed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar