Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alkol alamama sorunu

=)

Öne çıkan mesajlar

Eskiden güzel güzel içerdim sarhoşda olurdum güzel ama son 1 senedir ağzıma alkol koyduğum an (az çok farketmiyor) kusuyorum.insan dışarı çktımı hadi bi tek atayım diyor yapamıyorum.Herkesin kafasıgüzel ben yine ayık hoş olmuyor.çok kötü bi durum.atraksiyona gircez 2 muhabbet döndürcez diyoruz alkolsüzde olmuyor.Kısacası tekrar içki içebilmem lazım =)

önerisi olan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Kusma olayın sarhoşlukla alakalı değilse, midende bir problem olabilir. Bu tarz başka sıkıntıların varsa bir doktora görün derim. Bayağı bayağı sağlam içen bir arkadaşım vardı benim. İki senedir falan bıraktı. Ayda yılda bir kadeh falan belki. O mesela eskiden sarhoş olmazdı. Uzun zaman içmediği için ilk abartışımızda kustu sarhoş oldu adamcağız :) Kusman sarhoşluktan falan olduysa doğaldır yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş hasta mısınız ya...muhabbet döndüremiyorum derken alkolsüz hayatta tanımadığım 2 kızın yanına gidipte konuşcak cesareti bulamam.eheh yapım böyle. ayrıca alkolden sarhoş olmakta nefret ederim ama o alkolü güzel gördüğümü sanan çok bilmişler cevap versin hiç bi bara gidip kola söylemişler mi öyle ortamların keyfi birayla çıkıyor ben kola içerek şişiyorum olamaz mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

benim de 2 bira içip kustuğum, mide bulantısı çektiğim oldu, oluyor.. fazla duyarlı olabilirsin alkole, bende de söz konusu o durum ve üstelik uzun bir süre hiç içmedikten sonra içtiğimde daha da fena etkiliyor.

bir de antihistaminik ilaç kullanıyor musun, birşeylere alerjin var mı? bu ilaçlarla birlikte alındığında da kusma garantili çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

karacigerine baktir. kuvvetle muhtemel hem reflu sahibisin hem de karacigerinde yaglanma var. haliyle enzimlerin cosmus durumda ve vucut tolere edemiyor.

bir de cok az ictiginde bile kusuyorsan durumun cok vahim demektir.

aynı şeyi düşünüyorum teşekkür ettim :)

Longshanks said:

abi tamam alkol=muhabbet değil ama alkolun verdiği rahatlıkla ve gevşemeyle yapılan muhabbet de bi başka oluyo yani..

şiddetle katılıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...