Phlox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hahah dalga geçiyorduk google'da engellenir yakında diye, o da oldu sonunda. tek açılan sayfa search engine şu an sanırım. bu zihniyetle çok yol alırız biz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 gmail.com olarak açılıyor, gmail.google.com olarak açılmıyor mail de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 LuNiZ said: alin bi vps 10 dolara, ne yasak kalsin ne bisey :D 10 doları sen ödiyceksen neden olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ya ben dns değiştirmeye çalışıorm router uzerinden. ama 3 tane dns bolumunun 2 tane dolu ve değiştirilmio. nası olcak bu iş. airties rt 205 kullanıorm. bide şimdi baktım host dosyamın için 125421412 satır olmus. makat kurmustum bi ara. bi işe yaramıo ama su anda. silyim ordaki satırları diormda normalde bos host dosyası nası olmalı?? şimdi gerekli bi satırı silipte bok etmiyim olayı iyice. makatı denetim masasından kaldırdım bu seferde host dosyası yok oldu. neler oluyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ya yok artık birileri buna dur desin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 kozalak said: dns değiştirerek girilmiyor mu şimdi sitelere ? denedim bi ton yol dnsle ilgili ancak tamamiyle engellemişler köprü olacak hiç numara kalmadı elimde varsa şuanda girebilen bir dns numarası veriniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 mashableye bile girdi israil falan filanla alakaliymis galiba? http://mashable.com/2010/06/04/turkey-google-ban/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yasa disi degil mi? finanslarini gmailden halleden tonlarca insan var? adsense ustune business kuran var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 governator tayyip var, ne yasadışısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 http://www.milliyet.com.tr/Guncel/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=24&ArticleID=1082058&Date=12.04.2009&b=Google%20icin%20kapatma%20talebi şöyle bir haber buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 allahım salak yemin ediyorum gerizekalı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ulan adama hakaret ediliyo diye sağı solu kapata kapata seveni de nefret eder hale getirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Behlul said: allahım salak yemin ediyorum gerizekalı bunlar ayrıca yemez kapatamazlar google ı,cin bile kapatamadı türkiye mi kapatacak yemezzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Aket-Atum said: Ulan adama hakaret ediliyo diye sağı solu kapata kapata seveni de nefret eder hale getirecekler. amaç o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bi önceki sayfadaki haberde yazılan siteye bi baktım.. 1. bu adamlarla aynı yaşambiçimi olarak anılmak üzücü.. 2. bunun için mi kapattınız? 3. eleman deli hit yapmıştır 4. yazdıkları o kadar saçma ve kötü ki.. şöyle bir bakıp "meh" diyip kapatıyorsunuz zaten. 5. o siteye 5madde çok bile.. çok saçma olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 marifaritiko said: 10 doları sen ödiyceksen neden olmasın... odedim, giriyorum zaten sorunum yok.. ;) -- onun disinda konuyla ilgilide.. Bunun lafı bile var "If you outlaw freedom, only outlaws will have freedom". Hal böyleyken, toplumca kanundışı olmaya hatta devlet büyüklerince de desteklenen bir 'sivil itaatsizliğe' doğru gitmekteyiz. benim dusunduren esas mesele o.. iyice deve kusu olduk milletce.. yokmudur bu memlekette bunu meclise tasicak su proxyleri vs belirtecek bir milletvekili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Hadi buda benden olsun :) Youtube/google Bağlantı için proxy: ip : trserv.com port: 808 Kullanıcı : youtube şifre : free daha fazla bilgi için : http://www.trserv.com/forum/topic/2-youtube-google/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 gmaile girince mesela inboxa tıklıyorum kitleniyorum 45sn sora falan acılıyor.bu yuzden mi oluyor şimdi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Yavaşlamayı ya da ilgili servislere girmede problem "yaşayabilirsiniz" açıklamalarını anlayabilmiş değilim. Yani ya kapatarsın kökten ya da açarsın. Musluğu neden sıkıyorsun ? veya sıkıyor musun ? Bu yavaşlama neden ? Şu yazıyı bir okuyun. http://www.chip.com.tr/konu/google-yasaklanmadi-ama-girmek-yasak_20462.html Adamlar youtube.com un kullandığı IP aralıklarını güncellemiş sadece. Bu IP leri paylaşan diğer google servisleri bu yüzden etkilenmiş(olabilir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 beyler yavaşlamanın nedeni öyle hizla ilgili değil farkındasınızki çoğu sitede google analitic kodları mevcut birçok google sitesindede kendi ads serverlarının ip leri var yani o ip ler ile ilgili olan bağlantılar olduğu için bazı browserlar sayfayı tam açmadan işlem yapmadığı, göstermediği için bundan dolayı o zaman aşımını geçmesini bekletiyor size okadar ... yavaşlık bundan ibaret.. olabilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bol bol ançüez yiyin diye bloklamışlar. http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/14928786.asp?gid=373 sağolsunlar bizi düşünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 opendns le açılıyo googleın bütün servisleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 vay youtube a giremiyomuşum. Ooooofof Atatürk şu gün şurda olsa malmısınız siz bana hakaret ediyolar diye benim insanımı niye engelliyosunuz derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 docs.google gitmiş, dökümanlara ulaşamıyorum, aferin tt:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar