Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google(Youtube vs) Giriş Sorunu Topiği

tomkat

Öne çıkan mesajlar

ya ben dns değiştirmeye çalışıorm router uzerinden. ama 3 tane dns bolumunun 2 tane dolu ve değiştirilmio. nası olcak bu iş. airties rt 205 kullanıorm.

bide şimdi baktım host dosyamın için 125421412 satır olmus. makat kurmustum bi ara. bi işe yaramıo ama su anda. silyim ordaki satırları diormda normalde bos host dosyası nası olmalı?? şimdi gerekli bi satırı silipte bok etmiyim olayı iyice.

makatı denetim masasından kaldırdım bu seferde host dosyası yok oldu. neler oluyor??
Sosyal ağlarda paylaş

bi önceki sayfadaki haberde yazılan siteye bi baktım..

1. bu adamlarla aynı yaşambiçimi olarak anılmak üzücü..
2. bunun için mi kapattınız?
3. eleman deli hit yapmıştır
4. yazdıkları o kadar saçma ve kötü ki.. şöyle bir bakıp "meh" diyip kapatıyorsunuz zaten.
5. o siteye 5madde çok bile.. çok saçma olm..
Sosyal ağlarda paylaş

marifaritiko said:

10 doları sen ödiyceksen neden olmasın...

odedim, giriyorum zaten sorunum yok.. ;)

--

onun disinda konuyla ilgilide..
Bunun lafı bile var "If you outlaw freedom, only outlaws will have freedom". Hal böyleyken, toplumca kanundışı olmaya hatta devlet büyüklerince de desteklenen bir 'sivil itaatsizliğe' doğru gitmekteyiz.

benim dusunduren esas mesele o.. iyice deve kusu olduk milletce.. yokmudur bu memlekette bunu meclise tasicak su proxyleri vs belirtecek bir milletvekili..
Sosyal ağlarda paylaş

Yavaşlamayı ya da ilgili servislere girmede problem "yaşayabilirsiniz" açıklamalarını anlayabilmiş değilim. Yani ya kapatarsın kökten ya da açarsın. Musluğu neden sıkıyorsun ? veya sıkıyor musun ? Bu yavaşlama neden ?

Şu yazıyı bir okuyun.
http://www.chip.com.tr/konu/google-yasaklanmadi-ama-girmek-yasak_20462.html

Adamlar youtube.com un kullandığı IP aralıklarını güncellemiş sadece. Bu IP leri paylaşan diğer google servisleri bu yüzden etkilenmiş(olabilir).
Sosyal ağlarda paylaş

beyler yavaşlamanın nedeni öyle hizla ilgili değil farkındasınızki çoğu sitede google analitic kodları mevcut birçok google sitesindede kendi ads serverlarının ip leri var

yani o ip ler ile ilgili olan bağlantılar olduğu için bazı browserlar sayfayı tam açmadan işlem yapmadığı, göstermediği için bundan dolayı o zaman aşımını geçmesini bekletiyor size okadar ...

yavaşlık bundan ibaret.. olabilir ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...