zeawee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bende de ilk değiştirdiğimde girdi, 5 dk sonra gitti tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 vivavale said: abi ben de de acılmıyodu,tarayıcından taracıya farkediyor nasıl isse anlamadım.sdf herneyse ff kullanyrm ben,vekil sunucuya http://go.navige.com/ yazın girin.ben öle yaptm girebiliyorum su an.dns ler fayda etmiyor hepsini denedim olmadı. ff icin vekil sunucu araclar>secenekeler>gelismis>ag>ayarlar en altta vekil sunucuya tılayın oraya http://go.navige.com/ yazın tmm bütün yasaklı sitelere girebiliyosunuz o zaman.browsera res atmayı unutmayın =)en temizi bu, bunu kullanın bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 namebench iyiymiş, ultradns'i önerdi bana %40 hız farkı oluyomuş dediğine göre. değiştirdim şimdi alayına giriyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 @vivavale, çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 namebench deniyorum 10 dakkadır hala yapamadı ffs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 @yav rica ederim abi navige kötünün iisi napalım saglıklı olmadıgı konusunda süplerim var ama :S google dns de aynıydı :P agzını kırdıklarım neti de insan gibi kullanamıyoz öküzlerin yüzünden yasak yasak nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yutupa girmiyo böhühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 zeawee said: bende de ilk değiştirdiğimde girdi, 5 dk sonra gitti tekrar. Yarım saat oldu herhalde hala girip, izliyorum bi sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 benim de düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bone said: yutupa girmiyo böhühüh oha evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yutupa giremiyorum, önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Abi proxy kullanmayın gözünüzü seviim ya. Bütün paketlerin adamın elinden geçiyo, kim verebilir bi şey yapmicaklarının garantisini? DNS daha güvenli. Yalnızca ne zaman hangi siteye bağlandığını loglayabilir adam, o da uğraşırsa. Hoş şu an sabah verdiim DNS'lerle de giremiyorum ben. Naptılarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yütüp falan hikaye docs.google.com girilmiyo yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sostizm said: yütüp falan hikaye docs.google.com girilmiyo yahu oh noes!!! olm adamlar interneti öldürdü.. israilliler yaptı bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 pcde açıyor youtube ü macte açmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 pc'de dns'ler neler.. bi de hosts dosyası editli mi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bende google dns var hepsine giriliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 başbakandan yeni taktikler bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yuturp bozulmuş, giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 navige ile oluyo ama proxy server diyo sonra sakatlik cikmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 alla alla ben 8.8.4.4 8.8.8.8 ile catir catir giriyorum hosts tada sirf youtube icin su yaziyo 209.85.229.99 www.youtube.com 209.85.229.99 youtube.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 NameBench bana su dnsleri tavsiye etti en hızlıları bunlarmış. 8.8.4.4 213.243.1.42 Host dosyasındada birşey yazmıyor. Gayet sorunsuz heryere giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Benim hosts dosyası boş, DNS'ler düzgün şekilde ayarlanmış durumda ama yine de giremiyorum. Google-Analytics'e de girmiyo şu an. İnsanlara kızardım eskiden hosts boş dns ayarlı nası giremiyon diye. Şimdi hakikaten öyle bi olay çıktı ortaya. Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Vaay şimdi de 4.2.2.3 ve 4.2.2.5 açmaya başladı sdfkghjbdkfgjh Noluyoz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 dasaaa said: pc'de dns'ler neler.. bi de hosts dosyası editli mi değil mi? macte google var pcde open dns. macte opendns te olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar