Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Toplumundaki Hitler Sevgisi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kabak çiçeği gibi patladı lan. En ummadığım adamlar, en değişik tipler bir anda profillerde Hitler resimleri sözleri paylaşmaya başladı.

Yok sadece Son olaylara bağlanamaz bence, bizim milletin zihinsel köklerinde var bir yerlerde:?

Nedendir sizce?

Trollsüz forum olmaz kabul ama, az troll bol fikirpaylaşımı yapalım lütfen:)
Mesaj tarihi:
şimdi girerdim de muhabbete uzar gider boş vereyim.

ama ben hitler diyince üzerime saldıran adamların profillerinde gamalı haçlar iron crosslar görmek aklımı aldı.
Mesaj tarihi:
Ya ben hiç görmedim bu tiplerden.

Sadece "hitler resmi koyan aptaldır, hitler sözü yazan malaktır" gibi argümanları sıralayan yüzlerce adam görüyorum facebookta.

Sırf bunlara inat hitler resmi koyucam bu gidişle başka hiçbir sebebi yok.
Mesaj tarihi:
Karasakal said:

Kabak çiçeği gibi patladı lan. En ummadığım adamlar, en değişik tipler bir anda profillerde Hitler resimleri sözleri paylaşmaya başladı.

Yok sadece Son olaylara bağlanamaz bence, bizim milletin zihinsel köklerinde var bir yerlerde:?

Nedendir sizce?

çünkü almanlar kazansa biz de kazanmış sayılıcaktık
Mesaj tarihi:
Karasakal said:

Nedendir sizce?

ırkçılık, nefret, öfke.
AKP ve DTP'nin bize yıllardır sağladığı "cesaret" şekli.

hayır bir de kendine "Atatürkçü" diyen adam ortada "Kürtleri asalım, Yahudileri keselim, Türk olmayanı yok edelim" modunda dolaşıyor.

Myshkin said:

sevgi falan değil millet gaza gelince sapıtıyor bütün mesele bu.

Bu da var.
Futbol maçı gibi kabarıyoruz, İsrail Devletinin suçunu tüm Yahudi halkında buluyoruz...
Mesaj tarihi:
Ya hitlerin ne yaptığını sadece kulaktan dolma bilgilerle dolu bi gençlik olduğu ve gözleriyle görmedikleri için yahudilerin karşısında durunca direk taraf olarak kendilerine yakın gördüler.

Onun dışında hitlerin zekasına hayranım ama faşist bir...
Mesaj tarihi:
almanlıktan aldığım hazzı hiçbişeyden almadım.

çok mu şaşırtıcı gerçekten? 30'lu 40'lı yılların faşizmlerinden aparılmış "herşey devlet için-büyük devlet koca devlet" mantalitesi, toplumun her kesiminde alabildiğine ötekileştirme, karşılıklı milliyetçilik hezeyanları, üstelik kavgam, bu ülkede en çok okunan kitaplardan biri. kitap okuma oranımızı da düşünürsek, pek içaçıcı değil evet.

bir etnik kökene mensup birileri bişeyler mi karıştırıyor? toptan siliverelim/sürüverelim şunları yav..bu fikirle karşılaşmadınız mı? nerden türüyo bunlar?
Mesaj tarihi:
e yanlış mı ki, sosyal demokrasi oldu ulusalcı toplumculuk, onu da ingilizce'ye çevirince tanıdık bir kelime grubu çıkıyor. :p

o bir yana da zaten hem türkiye hitler'den çekmediği, üstüne almanya ile 100 yıllık bir yakınlığı olduğu, üstüne de hitler'in boğuştuğu her ülkeden 100 yıldır veya fazladır çektiği için yakınlık hissedilmesi çok acayip değil.
Mesaj tarihi:
bu memlekette ne yazık ki herzaman bir alman hayranlığı olmuştur nedense... hiç de anlam veremem. zamanında abd mandası yanında alman danası isteyenler de olmuştu zira.

hitler muhabbeti de ordan geliyor heralde.

ha bi de bizim millette monarşiye bir sempati de var tabi padişahlık falan. tek güçlü biri aranıyor toplum.
  • Yeni Oluştur...