Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Kabak çiçeği gibi patladı lan. En ummadığım adamlar, en değişik tipler bir anda profillerde Hitler resimleri sözleri paylaşmaya başladı. Yok sadece Son olaylara bağlanamaz bence, bizim milletin zihinsel köklerinde var bir yerlerde:? Nedendir sizce? Trollsüz forum olmaz kabul ama, az troll bol fikirpaylaşımı yapalım lütfen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 şimdi girerdim de muhabbete uzar gider boş vereyim. ama ben hitler diyince üzerime saldıran adamların profillerinde gamalı haçlar iron crosslar görmek aklımı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 neonaziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Hepimiz hitleriz aga cCc AlmanLık ÇoGzel cCc Döçland Döçland Überalles cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sevgi falan değil millet gaza gelince sapıtıyor bütün mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 türk toplumu hitlerden yeterince çekmediği için bence çekseydik de anneannemiz dedemiz filan ölseydi savaşından dolayı görürdüm ben halkımızı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ya ben hiç görmedim bu tiplerden. Sadece "hitler resmi koyan aptaldır, hitler sözü yazan malaktır" gibi argümanları sıralayan yüzlerce adam görüyorum facebookta. Sırf bunlara inat hitler resmi koyucam bu gidişle başka hiçbir sebebi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sevgilimden ayrıldım naziyim bu gün hitler cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 herkes futbol der ben fusbal, kınamayın dostlar almanım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Karasakal said: Kabak çiçeği gibi patladı lan. En ummadığım adamlar, en değişik tipler bir anda profillerde Hitler resimleri sözleri paylaşmaya başladı. Yok sadece Son olaylara bağlanamaz bence, bizim milletin zihinsel köklerinde var bir yerlerde:? Nedendir sizce? çünkü almanlar kazansa biz de kazanmış sayılıcaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 this is paticik ı know but ccc adolf reyis ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Karasakal said: Yok sadece Son olaylara bağlanamaz bence, bizim milletin zihinsel köklerinde var bir yerlerde:? Nedendir sizce? ırkçılık, nefret, öfke. AKP ve DTP'nin bize yıllardır sağladığı "cesaret" şekli. hayır bir de kendine "Atatürkçü" diyen adam ortada "Kürtleri asalım, Yahudileri keselim, Türk olmayanı yok edelim" modunda dolaşıyor. Myshkin said: sevgi falan değil millet gaza gelince sapıtıyor bütün mesele bu. Bu da var. Futbol maçı gibi kabarıyoruz, İsrail Devletinin suçunu tüm Yahudi halkında buluyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 hitler iyiydi de çevresi bozdu onu. zeki ama çalışmayanlardandı oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 calippo said: hitler iyiydi de çevresi bozdu onu. zeki ama çalışmayanlardandı oda çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 birebir adolfla sevişen arkadaşım var ben onu da getircem size hauda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sevilmez mi bu ya. http://janeqrepublican.files.wordpress.com/2008/12/hitler-baby.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ya hitlerin ne yaptığını sadece kulaktan dolma bilgilerle dolu bi gençlik olduğu ve gözleriyle görmedikleri için yahudilerin karşısında durunca direk taraf olarak kendilerine yakın gördüler. Onun dışında hitlerin zekasına hayranım ama faşist bir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Hitlerli aids reklamı vardı o çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 almanlıktan aldığım hazzı hiçbişeyden almadım. çok mu şaşırtıcı gerçekten? 30'lu 40'lı yılların faşizmlerinden aparılmış "herşey devlet için-büyük devlet koca devlet" mantalitesi, toplumun her kesiminde alabildiğine ötekileştirme, karşılıklı milliyetçilik hezeyanları, üstelik kavgam, bu ülkede en çok okunan kitaplardan biri. kitap okuma oranımızı da düşünürsek, pek içaçıcı değil evet. bir etnik kökene mensup birileri bişeyler mi karıştırıyor? toptan siliverelim/sürüverelim şunları yav..bu fikirle karşılaşmadınız mı? nerden türüyo bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mephisto'yu izlemek lazım. Tiyatroda ilk yarı biraz sıkıyor ama ikinci yarı güzel toparlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sir utanmasan romayida kemalizm yakti diyicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 e yanlış mı ki, sosyal demokrasi oldu ulusalcı toplumculuk, onu da ingilizce'ye çevirince tanıdık bir kelime grubu çıkıyor. :p o bir yana da zaten hem türkiye hitler'den çekmediği, üstüne almanya ile 100 yıllık bir yakınlığı olduğu, üstüne de hitler'in boğuştuğu her ülkeden 100 yıldır veya fazladır çektiği için yakınlık hissedilmesi çok acayip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 milli şef is watching you =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bu memlekette ne yazık ki herzaman bir alman hayranlığı olmuştur nedense... hiç de anlam veremem. zamanında abd mandası yanında alman danası isteyenler de olmuştu zira. hitler muhabbeti de ordan geliyor heralde. ha bi de bizim millette monarşiye bir sempati de var tabi padişahlık falan. tek güçlü biri aranıyor toplum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abi o değil de almanılar orda çöp topluyomuş tr ye gelince tatile artislik yapıyolar doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar