Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Terör örgütü PKK, 1 Haziran itibariyle saldırılara yeniden başlayacağını duyurdu. Terör örgütü son dönemdeki saldırıları bazı grupların "inisiyatifi"nde savunma amaçlı eylem olarak niteliyordu.. milliyet. bi bu eksikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Tek cevap ZAAAA la yörü git mal mısınız lan? var birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 offfffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yalarım onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 fare dağa küsmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ne faresi ne dağı doğuda savaş var savaş. Burdan olaylar ufak geliyor gözünüze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 hsbc deki gibi patlama olmasında yaz gelmiş zaten, aman bomba mı patlacak oraya buraya gitmeyelim korkusuyla sabit kalmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bunlarda kendilerini bir halt zannediyor. Zaten her ay şerefsizliğini yapıp sivil, asker herkesin canına kastediyorsun. Birde mal mal "şu gün ateşi kesiyoruz, şu gün ateş edicez" triplerine giriyorlar. Şerefsizliğiniz 365 gün sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yanlış insana söylüyorsun, ben burada söyleyen insanım savaş olduğunu. ama böyle tek taraflı şov girişimini de ciddiye almamak lazım. zaten devam ediyor yıllardır bu mücadele, onların dur ve başla demesiyle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bu adamlar zaten illa bir yaz aktivitesi yapıcaklar bi git dağında takıl arkadaş zaten israille işler kızışıyo aradan sıyrılma çabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Olm öyle dememek lazım aslında, bize geyik malzemesi de, zamanında bunlar ateşkes yaptık dedikten sonra 1 yıl kadar operasyon yapılmadığı zaman var lan. Büyük operasyonlar sonrası ateşkes deyip hükümeti tufaya getirdikten sonra toparlanıp tekrar saldırarak çok can aldı bu ibişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 şimdi birşey diyecem bak faşiste diyecekler o yüzden birşey demiyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Castiel said: şimdi birşey diyecem bak faşiste diyecekler o yüzden birşey demiyorum ! bak faşiste! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 terorizm = attention whoreluk baykalin donu, israil, kilicdaroglu, kasimpasali lula, iran in nuke u derken cok gundemden dustuler medyada sehit haberlerini gazlayip gundemde cok tutmuyor artik, DTP de out oldu baya kimse artik ilgilenmiyro onlarla eskisi gibi haliyle bir yerden BIZ DAHA BURDAYIZ, UNUTMAYIN BIZI ZAAAAA yapma ihtiyaci hissetti serefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bu şeye benziyor ya kumsaldan denize girip arkadakilere sedat biz gidiyoz diye bağırmak gibi manyak sedat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 said: "PKK yarından itibaren saldırılara başlayacağını duyurdu." Medya bu olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 medya'da saklanın dememiş birtek onunda mesajını vermiş anlayana nasıl bir haber anlayışı ise artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 khalad said: medya'da saklanın dememiş birtek onunda mesajını vermiş anlayana nasıl bir haber anlayışı ise artık. aynen bir an kendimi bi pkk elemanı yerine koydum ve "Allah Türk milletini ve devletimizi korusun!" şöyle bi yorumu okumak hakkaten insana cesaret veriyor. Biraz kamusal bilinç lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ilahi adalete inanıyorum gün gelir devran döner bunların hesabı tek tek sorular . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Sam said: fare dağa küsmüş.. o kadarda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 PKK nın eylem şekli aktif çatışmadan çok daha etkili bir sisteme kaydı artık. O da mayınlar, patlayıcılar, bombalama eylemleri. Bu istihbarat faaliyetleri zaten aylardır gelmekteydi. Yeni bir olay değil. Ama bu yaz çok sayıda bombalama haberi görebiliriz, ki çoğu askerden çok masum halka olacak ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 hani açılım ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 abi bu aylarda hep olan şeyler bunlar pkk boşuna böyle dellenmesin her yıl olan bişey ekim kasım gelir ateş kez yaptık derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ya yeter Irak'sa Irak'a girilsin savaş çıkacaksa çıksın gerekirse taş üstünde taş bırakılmasın nedir bu kardeşim her gün mü şehit haberi gelir. bu vatanın evladı şudur budur geçtim insan bu insan! hiçkimsede yumruğunu masaya vurup gerekeni yapmıyor kardeşim kalkıp hede höde sağduyuyla hareket edilmeli zamanında böyle bir hata yapılmıştı bla bla konuşuyor. ulan askere giden benim, benim abim, komşum, arkadaşım ne cır cır ötüyolar barış güvercinleri uçuruyolar. rte nin oğlu askere mi gitmiş ki o gariban erlerin anasının babasının ne çektiğini anlasın. yok ben şu durumda hala demokrasi diye çığıranlara şaşırıyorum arkadaş kanın döküldüğü yerde ne demokrasisi uyanın kolpa demokratlık uykunuzdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Olivies said: Sam said: fare dağa küsmüş.. o kadarda değil "yağız pelvanlar güreş tuttu"? 20 yıldır seyrediyorum bunların sözde ateşkes sözde taarruzunu, adamlar toparlanma döneminde ateşkes yapıyor, hazırlanınca biraz devam ettiklerini söylüyor. prim vermemek lazım, maksatları o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar