Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pkk yarından itibaren saldırılara başlayacağını açıkça duyurdu.

Bella

Öne çıkan mesajlar

Olm öyle dememek lazım aslında, bize geyik malzemesi de, zamanında bunlar ateşkes yaptık dedikten sonra 1 yıl kadar operasyon yapılmadığı zaman var lan. Büyük operasyonlar sonrası ateşkes deyip hükümeti tufaya getirdikten sonra toparlanıp tekrar saldırarak çok can aldı bu ibişler.
Sosyal ağlarda paylaş

terorizm = attention whoreluk

baykalin donu, israil, kilicdaroglu, kasimpasali lula, iran in nuke u derken cok gundemden dustuler

medyada sehit haberlerini gazlayip gundemde cok tutmuyor artik, DTP de out oldu baya kimse artik ilgilenmiyro onlarla eskisi gibi

haliyle bir yerden BIZ DAHA BURDAYIZ, UNUTMAYIN BIZI ZAAAAA yapma ihtiyaci hissetti serefsizler
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

medya'da saklanın dememiş birtek onunda mesajını vermiş anlayana nasıl bir haber anlayışı ise artık.

aynen

bir an kendimi bi pkk elemanı yerine koydum ve "Allah Türk milletini ve devletimizi korusun!" şöyle bi yorumu okumak hakkaten insana cesaret veriyor. Biraz kamusal bilinç lütfen..
Sosyal ağlarda paylaş

PKK nın eylem şekli aktif çatışmadan çok daha etkili bir sisteme kaydı artık. O da mayınlar, patlayıcılar, bombalama eylemleri.

Bu istihbarat faaliyetleri zaten aylardır gelmekteydi. Yeni bir olay değil. Ama bu yaz çok sayıda bombalama haberi görebiliriz, ki çoğu askerden çok masum halka olacak ne yazık ki.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yeter Irak'sa Irak'a girilsin savaş çıkacaksa çıksın gerekirse taş üstünde taş bırakılmasın nedir bu kardeşim her gün mü şehit haberi gelir. bu vatanın evladı şudur budur geçtim insan bu insan!

hiçkimsede yumruğunu masaya vurup gerekeni yapmıyor kardeşim kalkıp hede höde sağduyuyla hareket edilmeli zamanında böyle bir hata yapılmıştı bla bla konuşuyor. ulan askere giden benim, benim abim, komşum, arkadaşım ne cır cır ötüyolar barış güvercinleri uçuruyolar.

rte nin oğlu askere mi gitmiş ki o gariban erlerin anasının babasının ne çektiğini anlasın.

yok ben şu durumda hala demokrasi diye çığıranlara şaşırıyorum arkadaş kanın döküldüğü yerde ne demokrasisi uyanın kolpa demokratlık uykunuzdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:

Sam said:

fare dağa küsmüş..

o kadarda değil

"yağız pelvanlar güreş tuttu"?

20 yıldır seyrediyorum bunların sözde ateşkes sözde taarruzunu, adamlar toparlanma döneminde ateşkes yapıyor, hazırlanınca biraz devam ettiklerini söylüyor. prim vermemek lazım, maksatları o zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...