yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yunusemre said: eğer bankada fln çalışırım dil tazminatı alırım diyorssn Fransızca öğren İspanyolca'ya dil tazminatı veren banka yok, yok güzel dil olsun konuşuyum kızları güzel olsun diyorsan İspanyolca öğren :) ne kadar veriyolar peki ortalama? kanıtlamak için delf b2 falan mı istiyorlar peki? ve de o dili kullandırtıyorlar mı hiç hani sırf biliyor diye para veriyorlar falan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 gsünün ispanyolca kursları fena değil. bizim üni diye demiyorum. FIĞANSIZCA ÖĞRENMENİ DAHA Bİ TAVSİYE EDERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 valla bence fransızca konusması daha zevkli bir dil ama cok zor ogrenmek. yazıldıgı gibi okunmaması, telafuzu falan inanılmaz. yazmayı ogrensen konusamıyosun, konusmayı ogrensen dinledigini anlamıyosun falan. ama cok cok isterdim fransızca bilmeyi cunku kulaga hos geliyo sesi =P ispanyolca cok daha kolay tabi fransızcaya gore. bir de daha fazla yerde kullanılıyor. mesela abd'ye gidersen ingilizce'den sonra en cok kullanılan dil ispanyolca. cogu kelime okundugu gibi yazılıyor, telafuzda birkac harf farklılık gosteriyor. bir de bizim gibi anadili turkce olanlar icin konusması ve telafuzu baya kolay oluyor diye dusunuyorum. son olarak soyleyecegim, zevk icin dil ogrenme. ogrenemezsin zaten. ille de bir dil ogreneyim diyorsan git rusca ya da cince ogren. bi faydası olsun. karizma olsun, kız tavlayayım falan diye ogreneceksen de fransızca ispanyolcayı ezer gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Fransızcan olursa daha ii kız tavlarsın. İspanyolca ise latinolarda işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ispanyolca daha kullanışlı olur ve en azından daha tahammül edilebilir geliyor kulağa. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Osso said: ispanyolcaydı benim aklımdaki de ikna oldum. istanbul avrupa yakasında nereyi önerirsiniz öğrenmek için. cervantes'i tavsiye ederim. ben de 1.5 ay önce başladım a1 kuruna, gayet güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 que viva espanã Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 kesinlikle fransızca diyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ispanyolca kesinlikle. dunyada 22 ayrı ulkede konusuluyor. onun dısında cogu italyan, fransız da ingilizce bilmezken ispanyolca biliyorlar. ama ispanyollar ne ingilizce ne baska dil biliyorlar, istisnalar haric. o yuzden kesinlikle ispanyolca derim. ayrıca cok da guzel bir dil. zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 4 yıl Fransızca aldım. Durma git Ispanyolca öğren. ha arada fark varmı ? pek yok ama Ispanyolca daha güzel ve daha yaygın fransızcaya oranla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ispanyolca hem iş hayatında hemde aşk hayatında yararlı bir dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 1 sene fransızca aldım. aklımda bi halt kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Fransızca öğrenmesi zor bir dil falan değil, ama kötü bir dil. Kullanılmayan bir dil, Fransızca bildiğin için Fransız insanlarıyla zorla muhattap olmak zorunda hissettiren bir dil, iğrenç insanların iğrenç dili. Gogo İspanyolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 İspanyolca öğren, Amerika'ya gidersen bir taksiye bindiğinde derdini anlatabilecek bir dilin olur en azından. Evet ingilizce bilsen bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 pekaziz said: Kullanacağın alana bağlı dendiği gibi ama zevk için öğreniyorsan İspanyolca bence. Çok daha geniş bir alanda konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ispanyolca, çok seksüğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Espanyõl ! Yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 gecko said: Espanyõl ! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 puahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 lordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 HAHHAHAHAHAAHAHHAHAAHHAAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 databaseden 3 sayfa yer insanlardanda 5 dakika zaman çaldığın için kınıyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Xaenin said: gecko said: Espanyõl ! ... AAAAABİİİİİİ HAHAHAHAAHHAHAH ESPÃÑYÕL y de ayrıca koymuş bide hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 el failo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya çok üşengeç oldum bugünlerde o değilde el failo güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar