Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ya benim kararım belli de arkadaşımın kararı farklı, zıt gidiyoruz. bende anket açtım hehe. bu ankete göre hangi köpeği alacağımıza karar vericez ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bence siz o köpeğe yazık ediceksiniz almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mayhem said: ya benim kararım belli de arkadaşımın kararı farklı, zıt gidiyoruz. bende anket açtım hehe. bu ankete göre hangi köpeği alacağımıza karar vericez ciddi ciddi. ya daha kopek alımı sırasında bile ayrılıga dusup bunu anketle cozmeye kalkıyorsunuz. hani ilerde birşey olduğunda daha yapıcı olmazsa ikinizden biri o kopege yazık olur cidden. bence anket yerine kendiniz dusunun ve cidden once ilerisini de dusunup alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 barinak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 @barbu sadece hangisi olacak diye karar verme aşamasındayız. ilerisini elbet düşündük, sorumluluğunuda çok iyi biliyoruz sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bide videoları koyalım tam olsun konuşan doberman http://www.youtube.com/watch?v=L4rL7lcfFkI amerikan bulldog http://www.youtube.com/watch?v=tBNOVgAhrFI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 american bulldog'a attım oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mayhem said: aldık ya barınaktan allah allah ashfuahsf :D doberman, 90 larin modasiydi, 2000 li yillarda modasi gecti buldog, boxer, pitbul oldu ama yeni trend doberman yine, ama ben olsam kangal alirdim, kirlarda bayirlarda kosmak isterdim, sarilip yuvarlanmak istiyorum lan resmen hayvanla, o derece seviyorum keretalari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Popeye said: büyük ihtimalle ölene kadar seninle beraber olacak bir canlıyı buradaki bir avuç ibişin seçimine bırakıyorsan barınaktan al sen yine kisiselde millet sevgisinin gelecegi ile ilgili konu acip fikir alirken bu konu devede kulak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dırıdırıdım şöyle 1-2 gün geçene kadar tercih ettiğim köpeği açığa kavuşturmucam, anketi etkilemeyeyim boşuna hehe yavrum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bence barınaktan al, barınakta birçok sahipsiz ve yardıma muhtaç it var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 veya bekle biraz köpek veren bi yarışma olur kesin, ordan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 abi söylenmiş ama barınaktan al yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 doberman tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 doberman asil hayvan. duruşu filan. tabiki doberman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Evin ufak ise bulldog büyük bahçeli ev se doberma al. Ayrıca enerjik bir tip değilsen de doberman alma lütfen yazık oluyor enerji küpü hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 senko said: veya bekle biraz köpek veren bi yarışma olur kesin, ordan alırsın. Saeros said: hangisini kazanırsan onu al Mayhem bu sefer barınaktan köpek kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 vaniLLe said: beagle bunlar şanslı it. bizim mahallede bir köpek var. Ismi tommy. Görseniz acırsınız. Tüylü bi şeydi. Biri tıraş etmiş, kafasında ve kuyrugunda tüy bırakmış sadece. Gidin onu alın. Adresi om'den atarım isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Arkadaşımın Dobermanı vardı. Hatta babasıda onundu. İkisinide mezara koydu yaşlandıkları için. Dobermanlar acaip itaatkar hayvanlar (Uygun eğitimle tabii). Pek oyuncu değiller ama orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bırak hayvan özgürce yaşasın, hayatın tadını çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 reyou said: ama ben olsam kangal alirdim, kirlarda bayirlarda kosmak isterdim, sarilip yuvarlanmak istiyorum lan resmen hayvanla, o derece seviyorum keretalari :D çok iyi ya asadasfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 jack russle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dobermanın varsa gurur duyarsın çünkü seni canı pahasına koruyacak bir köpektir, yakışıklıdır, asildir, kafası hep dik yürür. yükseğe zıplayabilir, hem güçlü hemde hızlıdır. benim hiç dobermanım olmadı ama mahallemizde lord isimli bir doberman vardi kendisi ile oynama ve sıkca dolaştırma fırsatım oluyordu daha sonra benim sevgim artınca gittiğim her yerdeki dobermanlara yavşadım hepside aynı sadece bunlar biraz yaşlandıklarında huysuzlaşıyorlar, bebek olan ev içinse bana göre sakat bir köpek, doberman gerçekten severim ama her yiğidin harcıda değil tehlikeli köpek bana göre. bide şunu ekleyim lordu bigün dolaştırırken elimden fırladı, kedi görmüş... kediyi ısırdı, havaya fırlattı, kedi yere inerken kafa attı, kedi dört ayağının üstüne düştü birazda patinaj attıktan sonra şeytan görmüş bir ifade ile saatte yüz km hizla kaçti valla bu sahneyi bana yaşattığı içinde teşekkür ediyorum lorda çok komik köpekti cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar