SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bu sabah lan benim caylak olan bir hesabim vardi diyip girdim. Anaa bi baktim 1. siradayim sevindim bittabi. 2 saat sonra begenmemisler beni silmisler tum mesajlari. Resmen orospudan red yemis gibi oldum. O kadar boktan elemani yok kadinlar gunuydu yok bilmem ne gunuydu diye alan site ya ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 sana sözlük mü yok,boşver üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 tekrar yaz abi 10 entry çok beklemezsin bu sefer. en sona atmamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ahmedinejad said: tekrar yaz abi 10 entry çok beklemezsin bu sefer. en sona atmamışlardır. Peki ya sana 10.000 sıraya attı desem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 sözlük işletme fakültesi gibi oldu ya adam 8bin tane karı eklemişti 1 gecede dahiyane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Çok dikkatli yazmak lazım o 10 mesajı. "Hemen doldurayım bitsin" diyince almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Dikkatli yazsan nolur yazmasan nolur. Ortam forumdan hallice zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 SenariouS said: ahmedinejad said: tekrar yaz abi 10 entry çok beklemezsin bu sefer. en sona atmamışlardır. Peki ya sana 10.000 sıraya attı desem... benim bi hesabım 2 yıldır 40binlerde beklio şimdi baktım 2binlere düşmüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ucuz dinci trollerin sözlükte cirit atmasına özellikle izin veriyolar, onun bunun 10 entrysini beğenmiyolar sonra. ssg iyi miyi ama sıçtı sözlüğün içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 said: bugün çaylak onay listesinde 1. sıradasınız. bu sıra 10 entry'yi ne zaman doldurduğunuza göre her gün hesabına giriş yapanlar arasından baştan belirlenmektedir. diyor benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bende merak edip bi bakayım dedim bendede öyle diyor asfahsf oysa 1-2 ay önce 10 bin küsürdü diye hatırlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ekşi sözlük haram ilan edilmiş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ooo iyi daha fazla yaziim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 onaylanın da yazalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 AthleT said: ne yazıcaksın abi buyur yaz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 yazmazsan adam degilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 onaylanmışım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 niklerinizi yazın da badi olak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 akila badimsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bingildak said: bingildak bebeğim o entrylerle yazar olamazsın. popüler başlıkları bırak, anketlerden uzak dur. kamon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ben ekşi sözlük kullanmıyorum, belki vardır diye şey ettim varmış hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ahah görürsen söyle o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar