küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 "Lucky Strike" said: verilmiş ukteyi doldurdum,ukte soru cümlesi ve bende altına cvp yazdığım için çaylaklığa düşürüldüm,mesaj falan atmadım ama insan bi bakar,şaka gibi beklemeye devam... kim neye bakıcak anlamadım? soru cümlesinin altına cevap entry girmek yasak sözlükte site açıldığından beri. yalnız bir takım saçma kurallar gelmiş, geçen xx ekim başlığına adamın biri doğumgünüm yazmış, şikayet ettim subjektif entry falan diye, yanlış gammaz diye mesaj atmışlar. eskiden bam diye siliniyordu bu tarz entryler. adamlar nicelik, nicelik diye kafayı yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Suark said: çaylak noluo şindi yöneticiler ve kendinden başka kimsenin yazdıklarını iple(ye)mediği hâle deniyo çaylak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ben bi kaç defa soruya cevap entrysi şikayet ettim silmediler normal diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yazabiliosun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yazıyorsun abi de kimse okumuyor. sadece modlar okuyor. gel buraya yaz daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ben yazarım ama benim yazdıklarımı da bi tek ben okuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yok lan herkes okuyo, hatta biraz marjinal bisi yaz hemen arkasindan 3-5 kisi mesaj atiyo yorum yapiyo sana falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 küheylan said: kim neye bakıcak anlamadım? soru cümlesinin altına cevap entry girmek yasak sözlükte site açıldığından beri. yalnız bir takım saçma kurallar gelmiş, geçen xx ekim başlığına adamın biri doğumgünüm yazmış, şikayet ettim subjektif entry falan diye, yanlış gammaz diye mesaj atmışlar. eskiden bam diye siliniyordu bu tarz entryler. adamlar nicelik, nicelik diye kafayı yediler. moderasyon bakıcak tabii ki,sonuçta bende biliyorum soru cümlesinin altına cvp girilemeyeceğini ama elinoğlu ukteyi soru cümlesi olarak vermiş,doldurmayalım o zaman ukteleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 "Lucky Strike" said: verilmiş ukteyi doldurdum,ukte soru cümlesi ve bende altına cvp yazdığım için çaylaklığa düşürüldüm,mesaj falan atmadım ama insan bi bakar,şaka gibi beklemeye devam... soruyu tanımlasaydın çaylak olmazdın. kendin söylüyorsun cevapladım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sözlüğe girebilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 nasıl bugün iyi mi? Ya sabahtan beri giremiyorum, açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 memleket iyiye gidiyor elhamdürillah http://www.youtube.com/watch?v=Eciwebcba48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 reklam olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 lol 2 yıl önce üye olmuşum haberim yok, onaylanmış 2 gün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 2003 den sonra çöp oldu orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bir albüm hakkında ne yazılmış lan diye açtıydım uzun süre sonra da, sol frame ne hale gelmiş öyle. Atatürk'e sövenler, Atatürk'e sövene sövenler. bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ekşi napsın , bütün ülke bu durumda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 girince ekşiception oluyor http://i.imgur.com/inmoK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 said: fatih altaylı'dan kazandığımız tazminatı, istanbul ve çevresinde bulunan ihtiyaç sahibi 7 barınağa yardım edecek şekilde harcadık. yardım ettiğimiz barınaklar, beylikdüzü, büyükçekmece, bolluca, mimarsinan, çınarcık, çiftlikköy ve şile barınakları oldu. bu barınaklara toplam 260 paket (4 ton) köpek ve kedi maması gönderdik. türkiye'deki tüm barınakların yardıma ihtiyacı var ancak hepsine birden makul oranda yardım edemeyeceğimizden istanbul ve çevresinde olan, ancak diğer barınaklar kadar göz önünde bulunmayan yerleri seçtik. bazı noktalarda yardımları direkt barınağa teslim ederken, şile gibi daha çok gönüllülerin çabasıyla işleyen barınaklarda yardımları gönüllülere ulaştırdık. mümkün olan en fazla miktarda mama alıp yardım etmek istediğimizden, mama üreticileri ve tedarikçileriyle görüştük. bu noktada goody bize mamaları hem indirimli olarak verdi hem de ekstradan mama yardımında bulundu. kendilerine teşekkür ediyoruz. aşağıdaki linkten mama yardımlarının fotoğraflarına ulaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/…8772855.510373.5862387854 https://www.facebook.com/….187795.1556724608&type=3 tabii hiçbir yardımın tek başına tüm ihtiyaçları karşılaması mümkün değil. oysa barınaklarda ve sokaklarda bir çok hayvan kış şartlarında yemek bulmakta zorlanıyor. özellikle de okulların kapandığı şu dönemde bir çok barınak yemek bulmakta sıkıntı çekiyor. aşağıda paylaşacağım başlıktan size yakın olan barınaklara mama, ilaç, artık yemek yardımı yapabilirsiniz. emin olun sizin küçük yardımınız çok şeyi değiştirecektir. bunun için size küçük bir rehber hazırladık: (bkz: türkiye hayvan barınağı veritabanı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ben de yeni gördüm şunu... ama paranın hepsini barınaklara bağışlamak yardım etmek vs biraz abartı geldi bana. paranın yarısı ile barınaklara yardım, diğer yarısı ile yardıma muhtaç ailelere yardım yapılabilirdi. yani insan sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ekşi kahve majezik migren sonbahar kedi hayvanhakları kemikçerçevelenssizgözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ahmedinejad said: said: fatih altaylı'dan kazandığımız tazminatı, istanbul ve çevresinde bulunan ihtiyaç sahibi 7 barınağa yardım edecek şekilde harcadık. yardım ettiğimiz barınaklar, beylikdüzü, büyükçekmece, bolluca, mimarsinan, çınarcık, çiftlikköy ve şile barınakları oldu. bu barınaklara toplam 260 paket (4 ton) köpek ve kedi maması gönderdik. türkiye'deki tüm barınakların yardıma ihtiyacı var ancak hepsine birden makul oranda yardım edemeyeceğimizden istanbul ve çevresinde olan, ancak diğer barınaklar kadar göz önünde bulunmayan yerleri seçtik. bazı noktalarda yardımları direkt barınağa teslim ederken, şile gibi daha çok gönüllülerin çabasıyla işleyen barınaklarda yardımları gönüllülere ulaştırdık. mümkün olan en fazla miktarda mama alıp yardım etmek istediğimizden, mama üreticileri ve tedarikçileriyle görüştük. bu noktada goody bize mamaları hem indirimli olarak verdi hem de ekstradan mama yardımında bulundu. kendilerine teşekkür ediyoruz. aşağıdaki linkten mama yardımlarının fotoğraflarına ulaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/…8772855.510373.5862387854 https://www.facebook.com/….187795.1556724608&type=3 tabii hiçbir yardımın tek başına tüm ihtiyaçları karşılaması mümkün değil. oysa barınaklarda ve sokaklarda bir çok hayvan kış şartlarında yemek bulmakta zorlanıyor. özellikle de okulların kapandığı şu dönemde bir çok barınak yemek bulmakta sıkıntı çekiyor. aşağıda paylaşacağım başlıktan size yakın olan barınaklara mama, ilaç, artık yemek yardımı yapabilirsiniz. emin olun sizin küçük yardımınız çok şeyi değiştirecektir. bunun için size küçük bir rehber hazırladık: (bkz: türkiye hayvan barınağı veritabanı) Arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar