Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İHH İnsani yardım gemisi Gazze yolunda. Yarın sabah -engellenmezse- varıyor.

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

RRa said:

rusya çin demişsinizde şu bize yapılan hareket rusyaya filan yapılsaydı şuanda israil nüfusu 2milyona inmişti

rusya geçen sene odesya için azerbaycanı bombalamadı mı?

hiç affı olmayan bir ülke adamlarda yarım kg var helal olsun ruslara. bi ruslar kadar olamıyoruz işte geçmişimiz var ama ekonomimiz yok diş işlerde ağırlığımız yok yazık...

israille azerbaycan aynı şey mi, yapma allasen rra :>
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ama bu bm'i kurarken öyle dandik kurmuşlar ki vetodan ötürü yapabildiği çöp yok kendi ambargoları filan dışında.

qft...

Sam said:

bizim gazze'ye sınırımız olsa zaten yüreksiz mısır gibi yıllarca göz yummazdık bu olaya, böyle bir sohbet de olmazdı bugün. mısır da kendi inisiyatifiyle yapamaz o işi, garanti israil ve abd'den talimat geldi ki bundan sonraki gemileri oraya yönlendirebilsinler.

abi misir da zamaninda agir dayak yedi.. hatirliyorsundur o tank muhabbetlerini adamlarin basina gelen..
http://en.wikipedia.org/wiki/Six-Day_War

normaldir diyorum ben o yuzden bu kadar tutuk davranmalarini..
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

rusya çin demişsinizde şu bize yapılan hareket rusyaya filan yapılsaydı şuanda israil nüfusu 2milyona inmişti

rusya geçen sene odesya için azerbaycanı bombalamadı mı?

hiç affı olmayan bir ülke adamlarda yarım kg var helal olsun ruslara. bi ruslar kadar olamıyoruz işte geçmişimiz var ama ekonomimiz yok diş işlerde ağırlığımız yok yazık...

bizim halkımızda yarım kilodan fazla var ama hükümetimizde onu yapıcak kadar yok maalesef. lafa gelince herşeyi yapıyoruz ama işlem yapmaya gelimnce politik davranıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Rusya'yı da güç konusunda bizle bir tutmuşsunuz ya helal olsun.. Adamlar süper güç bir kere höt dese kimseden çıt çıkmıyor zaten. İsrail'le Türkiye ortadoğu'nun en güçlü ülkelerinden, yani İsrail'i tükürüğümüzle filan boğamayız, sağı solu belli olmaz hayal aleminde gezmeyin.

20 kişi öldü diye günde binlerce kişinin ölümüne yol açacak savaşa girilmez...

ki bunun ambargosu var şusu var busu var,
Sosyal ağlarda paylaş

LuNiZ said:

Absolut said:

Valla onlar bi yandan biz bi yandan hart diye bi dalsak iti köpeği temizlesek süper olur.

daha evvelden bole bisey yapilmismiydi? yada yapilmasi planlanmismiydi?

hatirliyorum ben bole bisiyler..yamuluyormuyum?

Osman Pamukoğlunun kitabında geçen bir Türkiye-İran ortak operasyon vardı ama sanırım iptal ediliyordu son anda. Başka böylesi bir olay olduysa hatırlayamıyorum şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

LuNiZ said:

Absolut said:

Valla onlar bi yandan biz bi yandan hart diye bi dalsak iti köpeği temizlesek süper olur.

daha evvelden bole bisey yapilmismiydi? yada yapilmasi planlanmismiydi?

hatirliyorum ben bole bisiyler..yamuluyormuyum?

Osman Pamukoğlunun kitabında geçen bir Türkiye-İran ortak operasyon vardı ama sanırım iptal ediliyordu son anda. Başka böylesi bir olay olduysa hatırlayamıyorum şu an.

Öyle birşey olmadı osman pamukoğlu operasyon hazırlıklarını yaptı irana girip terörist kamplarını basıp oldukça fazla sayıda leş kaldırmayı planlıyordu mgk toplandı demirel iran bizim dostumuzdur onların topraklarına girmek yanlış anlaşılmalara yol açar diyerek operasyonu iptal ettirdi. aradan zaman geçti oradaki teröristler içeri sızıp biyerlere saldırıp bize kayıp verdirdi. sağ partiler hiçbir zaman için cesur tavır takınamamıştır türkiyede, kıbrısa bile ecevit olmasa zor girerdik zamanında. sağ partiler anca konuşur oy toplar icraata geçecek cesaretleri hiçbir zaman için olmadı, olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...