Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 İnci israil sayfasına sabun ve hitler resimleri döşemekte. yanlış seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 72 saat tutacaklarmış herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 16 kişi ölmüş, deniz komutanlığına yapılan saldırıyla da alakası olabilir mi acaba bu olayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Lilly said: 16 kişi ölmüş, deniz komutanlığına yapılan saldırıyla da alakası olabilir mi acaba bu olayın? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 O değil de Taraf hiç haber yayınlamamış olayla ilgili. http://www.taraf.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 pekaziz'in umduğunun tersine kılıçdaroğlu hükümete destek verdi sanırım, şu anda konuşuyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bi de insani takılıp hitleri insanlık suçu işlemesiyle ithaf edenler yok mu.. Humanitarianism is the expression of stupidity and cowardice. Adolf Hitler yavrum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Yani hamas'a yardım ediyoruz. hani yanlıs benzetme olabilir, pkk ya bu şekilde göstere göstere yardım gönderilse asker bişey yapmasa bile halk aynı tepkiyi beklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Kojiroh said: O değil de Taraf hiç haber yayınlamamış olayla ilgili. http://www.taraf.com.tr/ allah alah.. bak sen şu işe! yok şaşırmadım hiç.. sipeyskeyk said: 72 saat tutacaklarmış herkesi. allah alah.. bak sen şu işe! yok buna da şaşırmadım.. israil ne zaman bırakırsa bıraksın güç gösterisi yapıcaktır.. tr:hemen teslim edilmesini istiyoruz! isr:72saat sonra anca.. 20saat sonra teslim edilmiş olsa bile "kafa tuttuk olm!" duygusu, priceless.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yaptırımla yetterince hızlı gelmiyecek. cidden o insanlar gemiler ordan cıkartılmadan bütün delilleri yok edicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Olivies said: Yani hamas'a yardım ediyoruz. hani yanlıs benzetme olabilir, pkk ya bu şekilde göstere göstere yardım gönderilse asker bişey yapmasa bile halk aynı tepkiyi beklerdi. ne biçim mantık bu allah aşkına. hiç alakası yok yazdıklarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sipeyskeyk said: Lilly said: 16 kişi ölmüş, deniz komutanlığına yapılan saldırıyla da alakası olabilir mi acaba bu olayın? hayır. kılıcdaroglu simdi acıklama yaptı israilin böyle bi saldırı yaparken ülkemiz de de terör eylemi gerceklestirilmesi manidardır dedi. günden degistirmek adına ya da ülkemizden gelecek tepkileri azaltmak dikkatleri baska yöne cekmek adına bu sekilde bi terör saldırısı yapılmıs olabilir.yani sen kendi icinde ki terörü cöz benim mesele karısma tarzı bi uyarı gibi algılanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 kendileri koyarlar gerekirse 2-3 tabanca filan, "bunlarla ateş edildi" diye. delil yoketseler de yetmez çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nileppezdel said: Llama said: arkadaş bune yaa odunu vercen suratına suratına http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?P=15&cid=36365&rid=2 görünce beter olsunlar diyesim bile geldi. ne bok yemeye yardım gönderiyoruz ki bunlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Myshkin said: Olivies said: Yani hamas'a yardım ediyoruz. hani yanlıs benzetme olabilir, pkk ya bu şekilde göstere göstere yardım gönderilse asker bişey yapmasa bile halk aynı tepkiyi beklerdi. ne biçim mantık bu allah aşkına. hiç alakası yok yazdıklarının. neden? hamas jokey kulübü değil sonuçta İsrail'in gözünde. Senin gözünde hamas ın ne olduğunun onlar için hiçbir hükmü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 hayır zatengemileri sıyırıp, herseyei confescate ettik, alın raporlar diyicekler. oraya biolojik silah bile yazarlar nolcakki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Lilly said: http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?P=15&cid=36365&rid=2 görünce beter olsunlar diyesim bile geldi. ne bok yemeye yardım gönderiyoruz ki bunlara? vallah türk bayrağından çooook filistin bayrağı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Beyaz Saray ölenler için derin ve büyük üzüntü duyuyormuş. Telefonlaşmalar da başlar birazdan. Geçmişi olan 2 büyük ülke blablabla. Israil 'I am sorry.' der. Biz de aha özür dilediler deriz. Başbakan çıkıp sallar bolca İsrail'e olaylar kapanır gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 demin gördüm de şey demişler: "komandonun elindeki silahı kapıp ateş ettiler bize" http://douglasernstylp.files.wordpress.com/2010/03/john-rambo-sly-stallone-2.jpg olay anından önce çektikleri bir foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 MasterHapLo said: Sam said: kendileri koyarlar gerekirse 2-3 tabanca filan, "bunlarla ateş edildi" diye. delil yoketseler de yetmez çünkü. ihh nin ssozcuu soledi zaten az once. gumruk kontrolunden gecip yollandi 3 ayri ulkeden (türkiye, yunanistan, irlanda) bundan sora icinden cikacak silah, uyusturucu vb gibi araclar israil sorumlulugundadir diye. muhurler falan kirildi vs. gayet hakli israil su cikti bu cikti diye birsey iddaa edemez. Asıl bunu söyledikten sonra çıkartırlar mühimmatı. Böylece herkes inanmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 define:herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 komandonun elinden silahinimi almişlar :) şu bizim kardak adasına çıkanları getirin gözünüzün önüne onların silahini alma filan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 vaahh yazııkk :P 7 askerimiz şehit bugün, hiç sanmıyorum din kardeşlerine ağladıkları gibi onlara ağlasınlar... allahın mollaları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sapla samanı ayırt edebilme yetisinin standart paket ile herkese verilmemiş olması gerçeği üzücü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 tarafa da nerden sallayacağınızı şaşırdınız arada, çok ilginç. tarafın internet sitesi, hürriyet, milliyet, radikal vs. gibi güncellenmiyo, bugünün gazetesini saat 1'den sonra koyuyolar, o kadar. dolayısıyla tarafın bu habere yer vermesi, yarınki gazetede olucak, mal bulmuş mağribi gibi üzerine atlamayın. ha taraf yazarları ne diyo diye merak ediyosanız illa twitterda yıldıray oğuru takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar