Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İHH İnsani yardım gemisi Gazze yolunda. Yarın sabah -engellenmezse- varıyor.

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Kojiroh said:

O değil de Taraf hiç haber yayınlamamış olayla ilgili. http://www.taraf.com.tr/

allah alah.. bak sen şu işe!
yok şaşırmadım hiç..

sipeyskeyk said:

72 saat tutacaklarmış herkesi.

allah alah.. bak sen şu işe!
yok buna da şaşırmadım..

israil ne zaman bırakırsa bıraksın güç gösterisi yapıcaktır..
tr:hemen teslim edilmesini istiyoruz!
isr:72saat sonra anca..

20saat sonra teslim edilmiş olsa bile "kafa tuttuk olm!" duygusu, priceless..
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Lilly said:

16 kişi ölmüş, deniz komutanlığına yapılan saldırıyla da alakası olabilir mi acaba bu olayın?

hayır.

kılıcdaroglu simdi acıklama yaptı israilin böyle bi saldırı yaparken ülkemiz de de terör eylemi gerceklestirilmesi manidardır dedi.

günden degistirmek adına ya da ülkemizden gelecek tepkileri azaltmak dikkatleri baska yöne cekmek adına bu sekilde bi terör saldırısı yapılmıs olabilir.yani sen kendi icinde ki terörü cöz benim mesele karısma tarzı bi uyarı gibi algılanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Olivies said:

Yani hamas'a yardım ediyoruz.

hani yanlıs benzetme olabilir, pkk ya bu şekilde göstere göstere yardım gönderilse asker bişey yapmasa bile halk aynı tepkiyi beklerdi.

ne biçim mantık bu allah aşkına. hiç alakası yok yazdıklarının.

neden?

hamas jokey kulübü değil sonuçta İsrail'in gözünde. Senin gözünde hamas ın ne olduğunun onlar için hiçbir hükmü yok.
Sosyal ağlarda paylaş

MasterHapLo said:

Sam said:

kendileri koyarlar gerekirse 2-3 tabanca filan, "bunlarla ateş edildi" diye. delil yoketseler de yetmez çünkü.

ihh nin ssozcuu soledi zaten az once. gumruk kontrolunden gecip yollandi 3 ayri ulkeden (türkiye, yunanistan, irlanda) bundan sora icinden cikacak silah, uyusturucu vb gibi araclar israil sorumlulugundadir diye. muhurler falan kirildi vs. gayet hakli israil su cikti bu cikti diye birsey iddaa edemez.

Asıl bunu söyledikten sonra çıkartırlar mühimmatı. Böylece herkes inanmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

tarafa da nerden sallayacağınızı şaşırdınız arada, çok ilginç.

tarafın internet sitesi, hürriyet, milliyet, radikal vs. gibi güncellenmiyo, bugünün gazetesini saat 1'den sonra koyuyolar, o kadar. dolayısıyla tarafın bu habere yer vermesi, yarınki gazetede olucak, mal bulmuş mağribi gibi üzerine atlamayın.

ha taraf yazarları ne diyo diye merak ediyosanız illa twitterda yıldıray oğuru takip edebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...