Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İHH İnsani yardım gemisi Gazze yolunda. Yarın sabah -engellenmezse- varıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oleeeeeeey

elimizdeki teror stoklari azalma egilimi gostermesede daha cok teror stoklarimiza girmek uzere

bu arada gazze keske oyle bir karar cikarsa lan, israille degil hala filsitinden toprak koparma plani yapan araplarla savasiriz safasdf

durka durka
Mesaj tarihi:
said:
İsrail'le askeri anlaşmalar iptal oluyor

Gazze’ye yardım taşıyan gemilere yapılan kanlı baskının ardından İsrail’le olan ilişkilerin akıbeti merak ediliyordu. Bu konuya açıklık getiren AK Parti’li Ömer Çelik, "Askeri anlaşmalar dahil, her şeyin feshedileceğini” söyledi.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

sirf bizim degil herkezin bolgesinde konusma hakkina sahip :p

oyle bir ekonomik sistem varki butun dunya amerikayi beslemek icin calisiyor su anda, farkinda olsanizda olmasanizda

diger ulkelerin basiretsizligi yuzunden amerikan halki boyle tuketebiliyor

Tüketsinler helali hoş olsun.Ben hergün 8.00-18.00 çalışırken hergün şükrediyorum ohh iyi bu kapitalist sistem var da bizim çalışmalarımız sayedinde Amerika'da haftada 30-35 saat çalışıp zenginlik içinde yaşayabiliyorlar.

Bööle bi huzur doluyo içime
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Sanki çalışmayınca gökten yemek yağıyor gibi konuşmuşsunuz :P

yok abi ss çalışacaz tabi de dünya finans sistemi öyle bir kurulmuş ki sen üretsen de çalışsan da adam gibi yaşayamıyosun ama adam dünyadaki faiz finans piyasaları zart zurt .....vb gibi sistemler sayesinde bi şekilde çok çalışmadan lüks yaşayabiliyo orasını vurgulamaya çalıştım.
Mesaj tarihi:
amerikada da hayat zor aslında baya. minimum bir hayat standardı çizilmiş, altına düşmek kolay ama üstüne çıkmak zor.

amerika şey gibi, dünyadaki bütün şeytani güçlerin lojistik destek üssü. bi kaç milyar doları koy amerikan bankasına bütün devlet emrine amade. amerika'nın bir çok imkanları da peşkeş çekiliyor aslında böyle tiplere.
Mesaj tarihi:
İsrail 4 Filistinli daha öldürüp ''Kassam roketi atmaya çalıştıklarını'' iddia ettiği başka bir grubu da bombaladı ? http://www.hurriyet.com.tr/dunya/14949719.asp?gid=373
Mesaj tarihi:
Din kardeşliği falan önemli konular elbette ama bütün islamı savunmak neden bize kaldı onu anlamıyorum yani bütün islam devlrtlerinin eli dondu kaldı birtek biz don kişot gibi tek basımıza kosturuyoruz. Yarın öbür gün araplar bizmi dedik size islamın savunucusu rolunü üstlenin diyecekler (ki dediler daha önce) öyle ortada kalıcaz.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Din kardeşliği falan önemli konular elbette

abi herkes öyle düşünmeyebilir ya
hani acırım gazzede acı çeken insanlara ama müslüman oldukları için değil insan oldukları için

ve eğer ki bu yapılan yardımlar fedakarlıklar din içinse kesinlikle yalandır dolandır birilerinin cebine para giriyordur veya girecektir derim, 2010'dayız kimse kimse için çıkarı yoksa elini kaldırmaz, din kardeşi olsa bile
Mesaj tarihi:
Aynen oyle eskiden sirtini bicakliyanlari niye savunursun hic anlamam hayir karsindaki devlette ürdün lübnan falan olsa neyse diyicemde wikipediadan bi israil military force falan yazin bakin saka gibi techizat var adamlarda neye guvenip bulasiosun anlamiorum yani irandan oteye gidiyoruz modernizm laiklik yok olup islamist olduk.
Mesaj tarihi:
Revenant said:

Aynen oyle eskiden sirtini bicakliyanlari niye savunursun hic anlamam hayir karsindaki devlette ürdün lübnan falan olsa neyse diyicemde wikipediadan bi israil military force falan yazin bakin saka gibi techizat var adamlarda neye guvenip bulasiosun anlamiorum yani irandan oteye gidiyoruz modernizm laiklik yok olup islamist olduk.

Arkamızdan bıçaklama argümanı herhalde bırak birini desteklemeyi bizatihi gelip bizim ağzımıza sıçan, tüm bu bölünmeyi tertipleyen İngilizlere Fransızlara İtalyanlara vb. hayranlığımız dolayısıyla çöküyor? Hadi adamsan onlara karşı da aynı tavrı göstersene daha büyük yamuk yapmışlarken bize?
Mesaj tarihi:
"Erdoğan savaş gemisiyle gelirse bu savaş ilanıdır"
Buyrun burdan yakın.
http://www.haberturk.com/polemik/haber/521319-erdogan-savas-gemisiyle-gelirse-bu-savas-ilanidir
Mesaj tarihi:
1. Ülkelerin hattı olmaz sınırı olur.
2. Ülke sınırları BM'lerce tanınmış sınırlardır. Ötesine hat çekme gibi birşey olamaz.
3. Israil ulusalar arası sularda Türk bayraklı gemiye girerek hali hazırda Türk topraklarına girdi ve savaş sebebibiyetini zaten verdi.

İki dakika adam olun rahbetliyi haklı çıkartmayın!
Mesaj tarihi:
Gemiye istediğin bayrağı çekersin onun bir önemi yok yani orda amerikan bayragı çekse maerika mı sahiplencekti.
Sonuçta geminin turk bandıralı olması lazım ki o gemi turk bandırlı degil dendi açıklamalarda.
  • Yeni Oluştur...