aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bir anlasamama sikintisi yasiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 zeper said: said: tabii birkaç eksik vardı. mesela wolverine'i hugh jackman olarak görmek istemezdim. şu koyulaştırdığım cümlene sorum..neden hugh jackman olarak görmek istemezdin onu anlamadı bone? ilk 4 filmdeki wolverine karakterine gıcık oldum. yıllardır gördüğümüz wolverine'le hiç alakası yok. bambaşka bişi koymuşlar. ayrıca wolverine 1.60 boyunda olması gerekliydi, hiç olmadı 1.70-1.75 boyunda bir aktör de seçebilirlerdi, hugh jackman 1.90 boyunda. hani filmde özel efektle felan küçültebilirlerdi o da yok. uzun ince bir wolverine vardı ekranda. tamam wolverine'i kitlelere sevdiren birisi de, geçmişi silip atmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 inanılmazdı acaip güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 @bone...tamam da,--ben çok severim wolverine'i o ayrı,hep hugh oynasın hep hugh oynasın--eğer senin gibi düşünseydim bile,oyuncu kastı wolverine için değişmemeli,çünkü wolverine'nin gençliği yaşlılığı pek olmaz,adam yaşlanmıyor,aralarında en yaşlı da o değil mi zaten,o yüzden aynı oyuncu seçimiyle gitmelilerdi.Senin dediğinin olması için baştan hugh değil de çizgideki birine benzer biri olmalıydı,ama ben boyun o kadar önemli olmadığı,H.jackman'nın iyi götrdüğünü düşünenlerdenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 film 10 numara olmuş.ayrıca xmen in daha filmi cıkmadan once bana wolverine i kim oynasın diye sorsalar hugh jackman derdim sanırım.oturup da wolverine 1.70 di filan lorewhoreluk yapmayın hiç inanılmaz oturuyor adam wolverine rolüne.ve inanın alıştıgın ıcın sana öyle geliyo geyiği de değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bu arada çizgiromalarda da wolverine yavaş yacaş iyice hugh jackman'ımsı bir görüntüye bütündü. Adam wolverine işte artık. yapıştı üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Samuel L Jackson gibi oturacaksa, olsun abi asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bone said: zeper said: said: tabii birkaç eksik vardı. mesela wolverine'i hugh jackman olarak görmek istemezdim. şu koyulaştırdığım cümlene sorum..neden hugh jackman olarak görmek istemezdin onu anlamadı bone? ilk 4 filmdeki wolverine karakterine gıcık oldum. yıllardır gördüğümüz wolverine'le hiç alakası yok. bambaşka bişi koymuşlar. ayrıca wolverine 1.60 boyunda olması gerekliydi, hiç olmadı 1.70-1.75 boyunda bir aktör de seçebilirlerdi, hugh jackman 1.90 boyunda. hani filmde özel efektle felan küçültebilirlerdi o da yok. uzun ince bir wolverine vardı ekranda. tamam wolverine'i kitlelere sevdiren birisi de, geçmişi silip atmıştı. Sen kıl olma diye uğraşmıyorlar zaten, kitleler sevsin diye uğraşıyorlar. Adamların derdinin zevke hitap etmek değil, para kazanmak olduğunu neden anlamak istemiyorsun. 1.60 boyunda adam çıkarsan ekrana 3 kişiden 2'si götüyle güler, diğer 1 adam da senin gibi neresinden bok atacağını şaşırmış biri olduğu için genelde, çok da umurlarında değilsiniz stüdyoların. Yok bu 1.60, bunun gözünden lazer değil plasma endüksiyonlu fikibok fırlıyodu, ulan o adam zenci olur mu, bu herif öyle sakat kalmadı bıdı bıdı. Gayet de 10 numara film, Hugh Jackman da mis gibi Wolverine arkadaşım, daha iyisi olamazdı. Deli oldum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 fuck off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 zeper said: @bone...tamam da,--ben çok severim wolverine'i o ayrı,hep hugh oynasın hep hugh oynasın--eğer senin gibi düşünseydim bile,oyuncu kastı wolverine için değişmemeli,çünkü wolverine'nin gençliği yaşlılığı pek olmaz,adam yaşlanmıyor,aralarında en yaşlı da o değil mi zaten,o yüzden aynı oyuncu seçimiyle gitmelilerdi.Senin dediğinin olması için baştan hugh değil de çizgideki birine benzer biri olmalıydı,ama ben boyun o kadar önemli olmadığı,H.jackman'nın iyi götrdüğünü düşünenlerdenim. haklısın o konuda, bu saatten sonra değişmesi sırıtır, insanların çok sevdiği bir aktörün gitmesi de antipati yaratır. Lorrotar said: film 10 numara olmuş.ayrıca xmen in daha filmi cıkmadan once bana wolverine i kim oynasın diye sorsalar hugh jackman derdim sanırım.oturup da wolverine 1.70 di filan lorewhoreluk yapmayın hiç inanılmaz oturuyor adam wolverine rolüne.ve inanın alıştıgın ıcın sana öyle geliyo geyiği de değil bu. olay sadece lorewhore'luk değil ya. uncanny x-men, ultimate x-men ve x-men evolution gibi farklı dünyalar yaratılması normal, filmlerde de farklı bir dünya yaratılabilinir. mesela first class'da yapmışlar böyle bi hadise ve çok da güzel olmuş. beni rahatsız eden, hikayelerdeki karakterlerden bambaşka karakterler sunmuş olmaları. mesela cyclops'un en sevdiğimiz yanı "alpha male" olması ve takıma çok iyi liderlik yapabilmesi. x-men evolution'da mesela wolverine'i bile ikna ediyor bir süre sonra, wolverine onu lider olarak benimsiyor. x-men filmlerinde ise pısırık bir çocuğu canlandırıyor, alpha rolünü wolverine üstlenmiş felan çok tuhaf kafalardı. o tip şeyler rahatsız ediyor. o yüzden bu filmi sevdim. karakterlere baktığında "hmm evet bu adam böyle bir şeyi yapabilir" diye düşünebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Filmi çok beğenmedim, anca Origins'ten iyidir. Lorewhore değilim ama, bildiğin sinema filmi olarak değerlendiriyorum. Şu da bir gerçek ki adamlar para kazanmak ve güzel sinema filmi yapmak için uğraşıyorlar, LOTR'da da bunu gördük, %100 aynısını yapamazlar birçok sebepten dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yorumlarını beğendiğim birisi first class hakkında konuşmuş: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/escape-to-the-movies/3371-X-Men-First-Class 4 filmden de güzel olmuş diyor. ama anlamadım "son iki rezalet filmi silmiş" derken neyi kastettiğini. senaryoda öyle bir şey gözüme çarpmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 beyler şu başlıkta wolverine fanboyluk yapılmış. ben de bunu anlamıyorum arkadaş. neymiş bu wolverine?! biz veledüken herkesin favori bi karakteri vardı. gambitçiler vardı wolverineciler vardı beastçiler bile vardı. ben cyclops severdim misal. bu ne abi başlığın yarısı wolverine üstüne dönmüş nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 filmlerde gambit olmadığı için... ben jubilee, gambit, beast ve colossus'u severdim de, filmlerde hepsi figüran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Jubilee de olabilecek en vasıfsız karakter olabilir gerçekten. Çakmak yakabilme kabiliyetimle ondan daha fazla iş yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 oha jubilee yi seven insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Jubilee son dönemlerde epey sayı aldı, iyi gidiyor. En sevdiğim X-Men karakterlerini hiç çekmiyorlar ama. Nerede Kitty, Blink, Mercury, Monet, Psylocke, Hisako filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Cystein said: beyler şu başlıkta wolverine fanboyluk yapılmış. ben de bunu anlamıyorum arkadaş. neymiş bu wolverine?! biz veledüken herkesin favori bi karakteri vardı. gambitçiler vardı wolverineciler vardı beastçiler bile vardı. ben cyclops severdim misal. bu ne abi başlığın yarısı wolverine üstüne dönmüş nerdeyse abi adam ölümsüz daha ne olsun ? ölmüyor lan ölmüyor arsız vuruyon geliyor vuruyon geliyo hulk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 GERGE said: Jubilee son dönemlerde epey sayı aldı, iyi gidiyor. En sevdiğim X-Men karakterlerini hiç çekmiyorlar ama. Nerede Kitty, Blink, Mercury, Monet, Psylocke, Hisako filan? you've probably never heard of it diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 X-Men nerdiyim. Ezbere biliyorum hepsini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kitty, colossus mesela core x-menlerden. ama ilk 4 film wolverine temelli olduğundan, yoldan geçen npc'den farkları olmadı. yeni film serisi umarım değiştirir onu. adam gibi bir gambit görmeyi çok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Adam gibi gambit akıtsalar şahane olur. Originsde taksici rolünü üstlenmişti zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 geek yani;)senin tarzına daha çok geek uygun bence GERGE said: X-Men nerdiyim. Ezbere biliyorum hepsini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 jubilee'yi tr'ye gelen ilk çizgi romanlardan dolayı seviyorum :) Bu arada dün izledim filmi. Ön yargı ile izlemeye başladım ama fena değildi. Kötü değil onu söyleyebilirim. Duyguları daha dolu verebilirlermiş. Biraz sığ kalmış bazı yerler. Atıflar fena değildi aslında :) kellik, ya da mistik'in yataktaki görüntüsü filan. Ama hala bekleneni veremiyor. 2. Film bence hala en güzeli. Ayrıca Wolverine'yi Hugh Jackman olarak değil de ne olarak görmeliydik ki? Adam Wolverine olurken nasılsa, o zamanda aynı olur. Bundan 100 yıl sonra da aynı gözükür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 2. film guzel cunku, NAYTKUROVLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar