Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 pre-order verdim haydi hayırlı olsun.
trathias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 warrior oynayan arkadaşlara champion denemelerini şiddetle tavsiye ederim lvl 28de wf yaparken 811 crit damage gördüm o derece vuruyo yani :D
Oski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 denemelerim sonucu şunlardan süper zevk aldım lvl 31 itibariyle. full ranger / kalanı marksman pure DPS veya full bard / kalanı nightblade supporter/dps leziz olacak bu oyun. pvp de sıçmayın laaaaaaaan... eski daoc takımından adam alın aranıza
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Ya nası olur articaft spawnlarını azaltmışlar ? neden ama neden ya :( pofFF... Grafiklerde evet ciddi bi performans sorunu var beta 5 daha iyiydi dicem neye daynaıp dicem iblmiyorum ama öyle hissttim ben. Loom nerde yafs :S Gören varmı ?
Oski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 artifact spawnı değişmiş gibi gelmedi bana? hayvani miktarda insan oyunda olduğu için öyle olabilir bence. alakasız bi yerdeki mağarada quest yapıodum, çıkana kadar 6-7 parça artifact topladım misal
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Oski said: alakasız bi yerdeki mağarada quest yapıodum, çıkana kadar 6-7 parça artifact topladım misal Abi nası ya? Defiant mısın ?
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Key varsa fırlatabilir misiniz? 2 tane varsa 2 tane de olur.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 nevarya said: Ya nası olur articaft spawnlarını azaltmışlar ? neden ama neden ya :( pofFF... Grafiklerde evet ciddi bi performans sorunu var beta 5 daha iyiydi dicem neye daynaıp dicem iblmiyorum ama öyle hissttim ben. Loom nerde yafs :S Gören varmı ? aynı şeyi ben de hissettim. bu arada tf2 itemlarına baktım, pyro için böle alevli malevli bi balta veriyor, vurduğun adamı yakıyor falan :) scout için de yine alevli malevli mace veriyor, pyronun axtinguisher'ıyla aynı mantık. bir de Rift için bi şapka veriyormuş, şimdi ona bakıyorum. şapka şuymuş; http://img703.imageshack.us/img703/1833/riftl.jpg tf2 için şapka vereymiş daha makbule geçermiş.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 O değilde ne dicem, bu skillbarın üstünde bir skill bar daha var ya onu nasıl çıkartıyoruz
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 options interface orada var, alt bar kac sira olsun diye, saga sola da ekleniyor.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 heh tamam yptm. Pyromancer iyiymiş ama mana sıkıntısı oluyor ya
jonq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Girdim önce Mage açtım Stormcaller başladım yanına elemantalist le devam ettim. Bir class seçerken desteklediği diğer 2 class i seçmek daha karlı oluyormuş onu anladım. Warrior da kafama göre seçmiştim ve karakter berbat oldu. Oyun keyifli ortamda sürekli bir kaos havası var, Grafikler güzel ama PVP için çok başarılı olacağını düşünmüyorum gerçi daha PVP keyfine erişemedim ama teknik açıdan bana zor/sıkıntılı olacak gibi geldi.
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi her şey iyi hoşta şu petlere biraz emote eklesinler gözünü sevim yanımdaki pet atack halinde değilken kıpırdamadan duruyor heykel gibi :D
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dps cleric deneyen varmı? varsa nasıl izlenimleri alalım
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 clericlerin op oldugu soyleniyor forumlarda falan. zaten heali olana dps verirsen op olur :)
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dps cleric güzel baya, seçtiğin soullara bağlı tabi ama wowdaki paladin/dnd clerici gibisin işte heal var, bubble var, chain armor var 1-2 ranged bolca melee attack var, shaman soul varsa baya güzel bonuslar var vs
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 evet dps cleric güzel baya ben oynuyorum şuan inquisitor/cabalist/purifier deniyorum ve memnunum şimdilik :D gerçi 2-3 mob oynı anda saldırdı mı zorlanıyorum ama ilerki lvllarda sorun olmaz sanırım
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Warrior açtım. Riftblade Paragon ve champion yaptım. Amma velaküm champion 2h derken diğerleri dw diyor. Karar veremedim yahu napacağıma. Rift questinde char havaya kalktı sonra oyun hata verdi o charla giremiyom oyun crash oluyor nedense :(
Loex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ben shaman/druid/warder (warderdan emin değilim) oynadım biraz çok iyi dps
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 beta mı oynuyorsunuz, key varsa ben de isterim.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Cloudborne'un sürekli full olması canımı sıkmaya başladı. Release'de başka server seçicez galiba pati olarak.
Oski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi bard/nightblade olarak fouls cascade yaptım. bu kadar zevkli bi kombinasyon görmemiştim. tıngır tıngır udumu çalıyorum arkada. gelen olursa çakıyorum iki tane kılıçlarımla.
Oski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 neyse bi spartacus molası veriyim. o değil de ben 2 yıldır oynamıodum mmorpg warhammer dan beri. ne güzel kurtulmuştum, istediğim kitabı okuyorum, istediğim filmi izliyorum, ders çalışmaya vaktim oluyor falan filan. nerden bulaştım bu rift beta işine? gamespot yaktın beni =( büyük ihtimalle de alıcam oyunu allah kahretmesin
bck Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 aa açmamıza releasede izin verirler işalla.ekran kartı sattırmaya mı çalışıolar anlamadım.
Öne çıkan mesajlar