Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
denemelerim sonucu şunlardan süper zevk aldım lvl 31 itibariyle.
full ranger / kalanı marksman pure DPS

veya

full bard / kalanı nightblade supporter/dps

leziz olacak bu oyun. pvp de sıçmayın laaaaaaaan... eski daoc takımından adam alın aranıza
Mesaj tarihi:
Ya nası olur articaft spawnlarını azaltmışlar ? neden ama neden ya :( pofFF...

Grafiklerde evet ciddi bi performans sorunu var beta 5 daha iyiydi dicem neye daynaıp dicem iblmiyorum ama öyle hissttim ben.

Loom nerde yafs :S Gören varmı ?
Mesaj tarihi:
artifact spawnı değişmiş gibi gelmedi bana? hayvani miktarda insan oyunda olduğu için öyle olabilir bence.

alakasız bi yerdeki mağarada quest yapıodum, çıkana kadar 6-7 parça artifact topladım misal
Mesaj tarihi:
nevarya said:

Ya nası olur articaft spawnlarını azaltmışlar ? neden ama neden ya :( pofFF...

Grafiklerde evet ciddi bi performans sorunu var beta 5 daha iyiydi dicem neye daynaıp dicem iblmiyorum ama öyle hissttim ben.

Loom nerde yafs :S Gören varmı ?

aynı şeyi ben de hissettim.

bu arada tf2 itemlarına baktım, pyro için böle alevli malevli bi balta veriyor, vurduğun adamı yakıyor falan :)

scout için de yine alevli malevli mace veriyor, pyronun axtinguisher'ıyla aynı mantık.

bir de Rift için bi şapka veriyormuş, şimdi ona bakıyorum.

şapka şuymuş;
http://img703.imageshack.us/img703/1833/riftl.jpg

tf2 için şapka vereymiş daha makbule geçermiş.
Mesaj tarihi:
Girdim önce Mage açtım Stormcaller başladım yanına elemantalist le devam ettim.
Bir class seçerken desteklediği diğer 2 class i seçmek daha karlı oluyormuş onu anladım.
Warrior da kafama göre seçmiştim ve karakter berbat oldu.

Oyun keyifli ortamda sürekli bir kaos havası var, Grafikler güzel ama PVP için çok başarılı olacağını düşünmüyorum gerçi daha PVP keyfine erişemedim ama teknik açıdan bana zor/sıkıntılı olacak gibi geldi.
Mesaj tarihi:
dps cleric güzel baya, seçtiğin soullara bağlı tabi ama wowdaki paladin/dnd clerici gibisin işte heal var, bubble var, chain armor var 1-2 ranged bolca melee attack var, shaman soul varsa baya güzel bonuslar var vs
Mesaj tarihi:
evet dps cleric güzel baya ben oynuyorum şuan inquisitor/cabalist/purifier deniyorum ve memnunum şimdilik :D gerçi 2-3 mob oynı anda saldırdı mı zorlanıyorum ama ilerki lvllarda sorun olmaz sanırım
Mesaj tarihi:
Warrior açtım. Riftblade Paragon ve champion yaptım. Amma velaküm champion 2h derken diğerleri dw diyor. Karar veremedim yahu napacağıma. Rift questinde char havaya kalktı sonra oyun hata verdi o charla giremiyom oyun crash oluyor nedense :(
Mesaj tarihi:
abi bard/nightblade olarak fouls cascade yaptım. bu kadar zevkli bi kombinasyon görmemiştim.

tıngır tıngır udumu çalıyorum arkada. gelen olursa çakıyorum iki tane kılıçlarımla.
Mesaj tarihi:
neyse bi spartacus molası veriyim.

o değil de ben 2 yıldır oynamıodum mmorpg warhammer dan beri. ne güzel kurtulmuştum, istediğim kitabı okuyorum, istediğim filmi izliyorum, ders çalışmaya vaktim oluyor falan filan.

nerden bulaştım bu rift beta işine? gamespot yaktın beni =(

büyük ihtimalle de alıcam oyunu allah kahretmesin
  • Yeni Oluştur...