Almas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 rift alsam mi almasam mi para sorun degil level kasma konusu sıkıntı yasarmıyım yasamazmıyım ^^ 2 acc birden alacam biri mustakbel eşime ^^ birine ben 2 sinide kascam olay bu level gain system i nasil ?
derp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 esinle beraber level atla? oyunun yarisi level 1-50 zaten.
Oski Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ya beta client full oyuna convert edilmio mu simdi? sifirdan mi indirioruz oyunu?
Almas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 düğün telaşında o ama boş vakit te dışarı pek cıkmayız =) o yuzden ben kascam başta onada banada ^^
jonq Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Almas said: arkadaşlar rift in hack i cıkmış bu moralimi bozdu almayi düşünüodum ama video su ve site bilgisi mevcut ama hile parali ^^ aylık verionuz ^^ sonucta hile varmi var agbi bu iş batar Bu tarz bir oyunda ne tür hack çıkacak. WOW da bile ilk çıktığı 2 hafta millet speedhack e bağlamıştı o kadar onuda hemen düzelttiler yoksa bu tarz bi mmo da ne hack i olur. FPS oyun sanki. Sıkma canını.
HighChaos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Sıkma canini gercekten de bu oyun hackerlara kurban gitmez
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Oyun sağlam ya sıkmayın canınızı.Aoc ve warhammer faciasından sonra wowa gerçek bir rakip çıktı bence.Developerlar adam gibi çalışırsa akar gider bu oyun. Millet lvl 6 da nasıl kaplumbağa almışta biniyor anlamadım yanlız.Bende lvl 6 yım daha 10 goldum var...
HighChaos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Milamber said: beyler girdiğiniz dungeonların ekran görüntülerini fln alın bizde görelim. Enough ? char benim degil lol
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 50 ne ya. lvl 50 mi? ne ara 50 oldunuz
HighChaos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 char benim degil riftin official forumlarinda koymus adam first kill bilmem ne die
Loex Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 o değilde fae deki o karlı kısım grafikleri köklü bi şekilde oynayınca ne kadar harika hayatımda çok az oyunda öyle atmosfer gördüm
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben iron pine peak icin bile sadece bu oyunu alabilirim herhalde.. gidip oraya manzara seretcem eheh..
Loex Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bide o tipi kar fırtınası göz gözü görmemesi harika fae de
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bu oyunun muzuklerini nerden edinebilirik acep? fikri olan varmi, soyle guzel yutup videolari falan varsa hani icinden araklasak falan? yada oyunun dosyalari icinde varmidir? bulabilen oldumu?
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Müziklerini ben de arıyorum valla. torrent baktım, bulamadım. :(
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 alıyodum nerdeyse neyse ki .. Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company due to insufficient funds in the account.
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Barathrum said: wowa gerçek bir rakip çıktı bence ne yazık ki tersini düşünüyorum. wowa rakip olmak için wowu kopyalamak değil orjinal bişeyler üretmek lazım. rift şu ana kadar gördüğüm kadarıyla wowun bütün mekaniklerine sadık kalmış. yeni levelde gelen statların otomatik dağıtılması bile birebir kopyalanmış. 5 slotluk backpack toolbarı, system menüsünün görünüşü, latency/fps'nin görüntülenme yöntemi, mailbox olayı... oyun fazlasıyla farklı skinli bir wow hissi veriyor. talent treeleri 8in 3lü kombinasyonu ile seçtirmek çok çok büyük bir yenilik değil. yalnızca karakter buildle falan uğraşmak istemeyen tembel/düşük zekalı worldwide oyuncu yelpazesini ürkütmemek için wowun sürekli kıstığı bir ayarın şimdilik bi parça açık tutulması. aslı orada dururken wowu wow olduğu için beğenen kişilerin wowun taklidine yöneleceklerini hiç sanmıyorum. yanılıyorsam ileride çarparsınız yüzüme ahanda böyle demiştin diye.
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Zamanında wow yaptı bunu. Diğer oyunların en beğenilen, en iyi yönlerini topladı. Release zamanı diyoduk, "aa bu şu oyunda da böyleydi, bu oyunda da böyle" diye. E üye ve finans desteğini de alarak iyice geliştirdiler oyunu, çıtaları yükselttiler. Trion da Blizzard gibi, standartları belirleyen, dominant olmuş oyunun bir çok iyi yönünü alıyor. Buna Warhammerdaki public quest benzeri rift sistemini eklemiş, ki contribution olayı çok güzel olmuş. Bir de 150 değişik kombinasyona imkan sağlayan soul sistemini yapmışlar. Çok başarılı head-start sonrası, release de iyi olur ve content desteği yapabilirlerse, wowa ciddi bir rakip olacak oyun. Benim düşüncem ve ümidim bu yönde. :) Blizzarda yeteri kadar para kazandırdığımızı düşünüyorum. En az 20 yıl yeter o para onlara. Biraz da başkaları kazansın artık.
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bir de yeni dünya, yeni karakterler, farklı hikaye exp fln derken wow'da değişti tabi de, hala azeroth, hala aynı orc, nelf vs. insanlar değişiklik arıyor biraz 50 lvl sonrası nasıl diye merak ediyorum ben, first kill ler gelirse görürseniz vidyo paylaşır mısınız? Cata raid'leri iyiydi çünkü
Öne çıkan mesajlar