Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Av Mevsimi - Yavuz Turgul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Starscream said:

seven la karşılaştırılacak seviyeye gelmiş daha ne olsun.
aha ağzını öpeyim ne güzel laf :P

polisiye değildi bu film bi de ya, dramdı bildiğin
Mesaj tarihi:
ne bekliyodunuz ki filmden, aktı işte hikaye. senaryoyu beğenmemişler, sevendan departeddan kötü demişler. (onu diyen sinefil bey, sen daha departedin asya sinemasından aşırma olduğunu bilmiyosundur kesin, neymiş muhteşem senaryoymuş)

sanki amerikan sinemasının İLK POLİSİYE FİLMİ SE7EN. sanki bu bizdeki ilk örneklerden değil.

çok eleştirel bakmışsınız çoook. sizden aldığım önyargılarla gittim ama ona rağmen beğendim. biraz fazla uzundu evet, plot twist yoktu belki, zeki gizemler yoktu ama film boş değildi kesinlikle.
Mesaj tarihi:
her polisiye film seven'la karşılaştırılsa bitmiş zaten ortalık.
ki bu filmi ben polisiye olarak görmedim pek. yani "hmm hmm hmm şimdi çözücem" diye de izlemedim zaten gerek de yoktu.
emekliliği bitmek üzere olan, iyi bir polis ve çömez bir polisin hayatıydı işte film.
Mesaj tarihi:
sözüm suark'a

senin postunda sen böyle diyince

hasan seri katil olurdu idrisin karısını o öldürürdü

ben de filmde bu var sandım

idrisin karısı ölüyo sandım ondan dellendim ben:D hakkaten öyle bi anlam çıkıyo eheh

Mesaj tarihi:
b1vRiP said:

her polisiye film seven'la karşılaştırılsa bitmiş zaten ortalık.
ki bu filmi ben polisiye olarak görmedim pek. yani "hmm hmm hmm şimdi çözücem" diye de izlemedim zaten gerek de yoktu.
emekliliği bitmek üzere olan, iyi bir polis ve çömez bir polisin hayatıydı işte film.

şu

polisiye değil bu film. öyle izlerseniz kötü evet. ama ben hiç işte polisiye türk filmi dendiğini duymadım bi yerde.
Mesaj tarihi:
Bugün gittim.Olmamış abi sinemaya gitmeye değmez.Cem Yılmaz'ın bazı sahneleri ilgimi çekti sadece. 5/10

Şener Şen rezalet oynamış onu yazmayı unuttum.Xaenin'e katılıyorum.
Mesaj tarihi:
film akıcı falan degildi. yavuz turgul yetersiz kalmıs bildigin. filmde bircok detaya dikkat ettim, hepsinde cuvallamıs yani.

bu kadar iyi oyuncu kadrosu, ortalama uzeri bir senaryo ile bu kadar saglam sıcmak kolay olmazdı gercekten ama bunu becermis adam.
Mesaj tarihi:
Şener şen o yaşta o tecrübede bir polisin olması gerektiği gibi oynamış,
sadece bizim "yaşlı kurt karizmatik abi polis" kalıbımıza uymuyor. Genelde filmlerde öyle görüyoruz çünki
  • 2 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...