fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 filmde gerçekçilik bekleyen kafalar gördüm. film şahaneydi. salona giresim geldi kafa göz kesin gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Starscream said: seven la karşılaştırılacak seviyeye gelmiş daha ne olsun.aha ağzını öpeyim ne güzel laf :P polisiye değildi bu film bi de ya, dramdı bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Çok beğendim. Dexter bekleyenler gitmesin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 30 dk daha kisa olsa cok basarili bi film diyebilirdim. Vasat diyorum ha bide okan yalabik(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ne bekliyodunuz ki filmden, aktı işte hikaye. senaryoyu beğenmemişler, sevendan departeddan kötü demişler. (onu diyen sinefil bey, sen daha departedin asya sinemasından aşırma olduğunu bilmiyosundur kesin, neymiş muhteşem senaryoymuş) sanki amerikan sinemasının İLK POLİSİYE FİLMİ SE7EN. sanki bu bizdeki ilk örneklerden değil. çok eleştirel bakmışsınız çoook. sizden aldığım önyargılarla gittim ama ona rağmen beğendim. biraz fazla uzundu evet, plot twist yoktu belki, zeki gizemler yoktu ama film boş değildi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 "cem yılmaz ölürken arkada çalan hayde de aklıma goradan arif geldi güldüm, olmamış" diyen salaklar var. bu yüzden beğenmemişler filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 hadi şakirt medyası film kötü tu kaka, beş minareye gidin derse anlarım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 her polisiye film seven'la karşılaştırılsa bitmiş zaten ortalık. ki bu filmi ben polisiye olarak görmedim pek. yani "hmm hmm hmm şimdi çözücem" diye de izlemedim zaten gerek de yoktu. emekliliği bitmek üzere olan, iyi bir polis ve çömez bir polisin hayatıydı işte film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 i'm gettin too old for this shit diyo mu yasli polis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 sözüm suark'a senin postunda sen böyle diyince hasan seri katil olurdu idrisin karısını o öldürürdü ben de filmde bu var sandım idrisin karısı ölüyo sandım ondan dellendim ben:D hakkaten öyle bi anlam çıkıyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 b1vRiP said: her polisiye film seven'la karşılaştırılsa bitmiş zaten ortalık. ki bu filmi ben polisiye olarak görmedim pek. yani "hmm hmm hmm şimdi çözücem" diye de izlemedim zaten gerek de yoktu. emekliliği bitmek üzere olan, iyi bir polis ve çömez bir polisin hayatıydı işte film. şu polisiye değil bu film. öyle izlerseniz kötü evet. ama ben hiç işte polisiye türk filmi dendiğini duymadım bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yavuz turgul 30 senedir filmlerinde aynı formülize karakterleri ve sahneleri kullanıyo o yüzden pek yeni bişi yok filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 dediğin doğru. bu formülü beğeniyorsan her filmi iyi kötü beğenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 iyiydi film, neyini sevmediniz ki? hayır, sevdiğiniz türk filmleri neler diyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 RECEP İVEDİK, DABBE, MASKELİ BEŞLER IRAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bu akşam gittim. süper olmasa da güzeldi beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bugün gittim.Olmamış abi sinemaya gitmeye değmez.Cem Yılmaz'ın bazı sahneleri ilgimi çekti sadece. 5/10 Şener Şen rezalet oynamış onu yazmayı unuttum.Xaenin'e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Film gayet akici ve güzeldi, 8,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 film akıcı falan degildi. yavuz turgul yetersiz kalmıs bildigin. filmde bircok detaya dikkat ettim, hepsinde cuvallamıs yani. bu kadar iyi oyuncu kadrosu, ortalama uzeri bir senaryo ile bu kadar saglam sıcmak kolay olmazdı gercekten ama bunu becermis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Şener şen o yaşta o tecrübede bir polisin olması gerektiği gibi oynamış, sadece bizim "yaşlı kurt karizmatik abi polis" kalıbımıza uymuyor. Genelde filmlerde öyle görüyoruz çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 çok çekim hatası var ya filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Türk filmleri standardına göre gayet iyiydi. Konu çok zayıf kalmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Gideri vardı. Beklentim çok yoktu, dedim akşam akşam bi film izliym. İyi de oldu. İzleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 http://bianet.org/bianet/toplumsal-cinsiyet/133067-atvden-av-mevsimine-gey-sansuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Dün izlerken dikkatimi çekti o benim de.. Sonrasında bi yerde Cem Yılmaz ibne diyor, orayı sansürlememişler hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar