adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 çok zor gerçekten nasıl yapmışlar acaba
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ahha gizli gizli yürütmüşler tüm planı alcaklar
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ahahaha said: yıl olmuş 2010.. türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitelerinde zirvedesin.. günlük reklam bedelinin 3.000 $'dan başladığı kulislerde konuşuluyor.. ve hala bursa'dan gol haberi yok? pes!
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 troll kelimesi hatalı, bu adamlar daha çok warhammer 40k orc'larına benziyolar
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oha benim account ile de yazmışlar. hemen sildim de, nasıl becerdiler bunu ya???
maYonez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bu tarz şeylerin ilk bu adamlar tarafından fark edilmesi nekadar gariptir :S..
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Denen doğruysa hesabı açık olarak siteye giren herhangi bir kişi, inci konularından birine tıkladığı zaman rastgele başka bir konu açıyor. Bir nevi döngü.
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 pekaziz said: Denen doğruysa hesabı açık olarak siteye giren herhangi bir kişi, inci konularından birine tıkladığı zaman rastgele başka bir konu açıyor. Bir nevi döngü. yok inciye hiç girmedim de, ben açılan başlıklardan birine tıklayıp oradaki linke tıklayınca benim hesabımdan da başlık açıldı. linke tıklayınca oluo sanırım
escape Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 olm ben korkuyorum lan 2 gün sonra evime polisler gelmesin :S:S:S
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 adamların arasında çok kaliteli piçlerde var
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Bittus said: pekaziz said: Denen doğruysa hesabı açık olarak siteye giren herhangi bir kişi, inci konularından birine tıkladığı zaman rastgele başka bir konu açıyor. Bir nevi döngü. yok inciye hiç girmedim de, ben açılan başlıklardan birine tıklayıp oradaki linke tıklayınca benim hesabımdan da başlık açıldı. linke tıklayınca oluo sanırım o da senin dediğini demişti zaten :)
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yaw hep ayni terane post ediyolar iste eksiye basliklari butun sazanlarda atlamis peh.
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 nileppezdel said: Bittus said: pekaziz said: Denen doğruysa hesabı açık olarak siteye giren herhangi bir kişi, inci konularından birine tıkladığı zaman rastgele başka bir konu açıyor. Bir nevi döngü. yok inciye hiç girmedim de, ben açılan başlıklardan birine tıklayıp oradaki linke tıklayınca benim hesabımdan da başlık açıldı. linke tıklayınca oluo sanırım o da senin dediğini demişti zaten :) evet öyleymiş. ben nasıl okuduysam artık
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ahahah ya ekşi accountumla katılasım geldi ama anlayıp uçurmasınlar
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 cok basit ve etkili bi yol bu bundan sonra tum kurbanlarina bole saldirirlar bence.
Öne çıkan mesajlar