adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 evet oyle olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Sıçmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oha. nasıl becerdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 çok zor gerçekten nasıl yapmışlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 gecmis olsun eksiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 CAPSLER BEYLER!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ahha gizli gizli yürütmüşler tüm planı alcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ahahaha said: yıl olmuş 2010.. türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitelerinde zirvedesin.. günlük reklam bedelinin 3.000 $'dan başladığı kulislerde konuşuluyor.. ve hala bursa'dan gol haberi yok? pes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 troll kelimesi hatalı, bu adamlar daha çok warhammer 40k orc'larına benziyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oha benim account ile de yazmışlar. hemen sildim de, nasıl becerdiler bunu ya??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maYonez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bu tarz şeylerin ilk bu adamlar tarafından fark edilmesi nekadar gariptir :S.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Denen doğruysa hesabı açık olarak siteye giren herhangi bir kişi, inci konularından birine tıkladığı zaman rastgele başka bir konu açıyor. Bir nevi döngü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 pekaziz said: Denen doğruysa hesabı açık olarak siteye giren herhangi bir kişi, inci konularından birine tıkladığı zaman rastgele başka bir konu açıyor. Bir nevi döngü. yok inciye hiç girmedim de, ben açılan başlıklardan birine tıklayıp oradaki linke tıklayınca benim hesabımdan da başlık açıldı. linke tıklayınca oluo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 olm ben korkuyorum lan 2 gün sonra evime polisler gelmesin :S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 garip :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 adamların arasında çok kaliteli piçlerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 çok fena yanlız olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Bittus said: pekaziz said: Denen doğruysa hesabı açık olarak siteye giren herhangi bir kişi, inci konularından birine tıkladığı zaman rastgele başka bir konu açıyor. Bir nevi döngü. yok inciye hiç girmedim de, ben açılan başlıklardan birine tıklayıp oradaki linke tıklayınca benim hesabımdan da başlık açıldı. linke tıklayınca oluo sanırım o da senin dediğini demişti zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yaw hep ayni terane post ediyolar iste eksiye basliklari butun sazanlarda atlamis peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 sdfsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 nileppezdel said: Bittus said: pekaziz said: Denen doğruysa hesabı açık olarak siteye giren herhangi bir kişi, inci konularından birine tıkladığı zaman rastgele başka bir konu açıyor. Bir nevi döngü. yok inciye hiç girmedim de, ben açılan başlıklardan birine tıklayıp oradaki linke tıklayınca benim hesabımdan da başlık açıldı. linke tıklayınca oluo sanırım o da senin dediğini demişti zaten :) evet öyleymiş. ben nasıl okuduysam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 inci basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ahahah ya ekşi accountumla katılasım geldi ama anlayıp uçurmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 cok basit ve etkili bi yol bu bundan sonra tum kurbanlarina bole saldirirlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar